Pink obsession | Arvonta (28.9 - 12.10.2012)


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Hei kaikki julkiset lukijani, arvonta on nyt alkanut! Olen järjestänyt tämän arvonnan blogin 0 vuotis-synttäreiden kunniaksi, joten teillä on nyt mahdollisuus voittaa tällainen ihanan vaaleanpunainen palkinto. Palkinnosta löytyy siis kaikenlaista. Sponsoroidut tuotteet: yhteistyökumppani MiMax on lahjoittanut arvontaan mukaan ison hyrrän, jossa on vaaleanpunaisia "timantteja", 2 hilepurkkia sekä 2 pussia sydän- ja tähtistrasseja. Loveit -verkkokauppa on antanut mukaan POPBEAUTY huulikiiltoja 3 kappaletta. L'orealilta mukaan tuli vielä uusi BB-voide, jota aion myös itsekin testata myöhemmin. :)

Minun sponsoroimat tuotteet: vaaleanpunainen rannekello, kasvonaamio ja pöllökoru.

Pääpalkinnon lisäksi on mahdollista jonkun lukijoista voittaa salainen yllätyspalkinto (vielä riittää vaaleanpunaisia juttuja, kun en kehannu kaikkia pääpalkintoon pistää). Päätän hänet itse mielivaltaisesti eli perusteluina voi olla: hyvä mainostus / rakentava palaute / aktiivinen kommentoija jne.

Osallistumisohjeet
♥ Olet julkinen lukija oikealla sivupalkissa. Tervetuloa myös uudet lukijat!
♥ Ilmoita nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi.

Lisäarvat
♥ Mainostat arvontaa linkin ja kuvan kera. Ilmoitat sen myös alhaalla kommentissasi. (2 arpaa)
♥ Tykkäät Facebook -sivustani www.facebook.com/mellablog (1 arpa)
♥ Risuja, ruusuja ja rakentavaa palautetta on aina mukava saada. (1 arpa)

Voit siis saada yhteensä 5 arpaa; yhden - kun olet julkinen lukija + nimi, sähköposti | toisen ja kolmannen - kun mainostat kuvan ja linkin kanssa | neljännen - kun tykkäät facebook -sivustani | viidennen, kun annat palautetta. Sinun ei erikseen tarvitse laskea, kuinka monta arpaa saat - koska minä kerron sen vastaamalla kommenttiisi (esim. "kiva blogi" ei ole rakentavaa palautetta ja silloin en laske sitä arpana)

Muuta huomioitavaa 
♥ Toimitan palkinnon ja yllätyspalkinnon vain Suomeen.
♥ Huomaathan, että kommentit hyväksyn minä - älä siis hätäile kun se ei tule heti näkyviin.
 

Arpaonnea kaikille!