Ask me anything? | Vastaukset osa 2

Moi! Nyt on osa 2 täällä nähtävissä tekstiosana kuten edellinenkin. :) Videoiden lataamisissa kestää yleensä mm. ikuisuus. Kiitos edelleenkin kaikille kysymyksistä Ask me anything? postauksessa. Useita uusia juttuja tiedossa. Palaillaan! ♥

  Video poistettu, uudet kysymysvideot löytyy youtubesta!

Viimeksi vieraileva tähtemme. ♥

Kati kysyi...
Lemppari blogi? Sigi / Zigi Ztyle, oon seurannu tätä blogia jo alusta asti ja Sigi on tosi herttainen nainen. On auttanut myös minua ja keskustelemme keskenämme graafisista asioista - emme niinkään kynsistä.
Elokuva kotona vai elokuvateatterissa? Kotona. Ihan oikeasti paljon parempi.
H&M vai Seppälä? Seppälä.
Lempi kynsilakkamerkki? Mavala.
Kallein omistamasi kynsilakka? Deborah Lippmann - Candy Shop
Kuinka paljon menee rahaa kuukaudessa kynsijuttuihin? Kynsijuttuihin ja ylipäätänsä kaikkeen, niin ihan liikaa. Pitää kehitellä joku suunnitelma, että paljonko käytän viikossa rahaa.

Mitä kuvanmuokkaus ohjelmaa käytät? Photoshop on tärkein. Sen lisäksi pikamuokkausohjelmaa.
Kuinka kauan sulla ns. menee aikaa postauksiin? Kuvat koneelle, valinnat ja muokkaus -> 20 minuuttia. Haastavampi kuva -> +10 minuuttia. Tekstin kirjoittaminen ja mahdolliset linkit -> 10 minuuttia. Kuvien asettelu, esikatselu ja virheiden tarkistaminen -> 10 minuuttia. Keskiverto = 30 minuuttia - 1 tunti. 
Kuinka kauan sulla menee, jos maalaat käsin kynsille? En tiedä kuinka kauan menisi, en ole ikinä kokeillut maalata käsin kynsille mitään. En omista edes tarvikkeita sellaiseen.
Luetko paljon? Luen hyvin vähän.  
Mikä on sun lempikirja? Mary Bergin päiväkirja
Mistä saat/löydät ideoita kaikkiin noihin tee-se-itse postauksiin? Ihana kysymys. ♥ Tee-se-itse - postauksista esimerkiksi helmityöt olen oppinut koulussa / kerhossa. Korvistelineeseen ja kynsilakkahyllyyn olen saanut idean youtubesta. Onhan minulla myös kaikenlaista muuta tee-se-itse postausta luvassa, joten kehittelen ja saan ideoita myös itse. 
Ärsyttääkö sua, jos joku matkii sua ilman lupaa? Entä luvan kanssa?
Olen nähnyt yhden karkean tapauksen yhdessä blogissa mikä on huomattavan samanlainen omani kanssa... en kuitenkaan sanonut blogin kirjoittajalle mitään, koska loppupeleissä se ei kuitenkaan ollut suoraa kopiointia. Kunhan kukaan ei kopioi kuviani ja tekstejäni luvatta ja ilman lähdettä, niin kaikki on hyvin.

Missä asuisit, jos saisit ihan missä vaan? Japanissa, edellyttäisi että osaan heidän kieltä.
Mistä keksit Mella-nimen? Mella ei siis ole mun oikea nimi... En tiedä mistä sen olen keksinyt tai saanut päähäni. Lempinimillä ei yleensäkään ole mitään järkevää selitystä.
Mikä oli sun lempiammatti pienenä? Halusin olla Pokemonkouluttaja. (Lol)
Ootko mun kaveri? Tottakai! :D

Asta kysyi....
Onko suunnitelmissasi lähteä jatko-opiskelemaan jonnekin? Ei ole suunnitelmissa opiskelua.
Jos saisit persiankissan, minkä antaisit sille nimeksi? Kiti.
Onko sinulla muita lävistyksiä kuin madonna ja labret? Jos ei, haluaisitko vielä johonkin, mihin? Ei ole muita lävistyksiä. Enkä halua enää mihinkään uutta. :D
Paras baari/yökerho tms. missä olet käynyt? Kantarouvi.
Jos saisit matkustaa ihan minne vain ihan kenen kanssa vain, kenen kanssa matkustaisit ja minne? Ottaisin Tuomon mukaan Japaniin, mutta tuskin se siellä haluaa käydä. :D
Jos voittaisit lotossa 10 milj., mitä sillä tekisit? 1. Hankkisin lisää kissoja ainakin 10 ja asustelisin niiden kanssa. Tuomo sais sen unelmamersunsa. Ja muistaisin perhettä, ystäviä ja sukulaisia. Kummassa asuisit mieluummin: uudessa ja modernissa isossa omakotitalossa, joka sijaitsee pellon reunassa VAI uudessa, mutta vanhanaikaisessa (jossa on antiikkia) omakotitalossa järven rannalla? Arvostaisin enemmän sitä antiikkista paikkaa siellä järven rannalla!
Pidätkö enemmän joulusta vai uudesta vuodesta? Näetkö kumpaakaan tärkeänä juhlana? Kaikki juhlat ja juhlapäivät on yhtä kivoja.
Haluaisitko tatuointeja? Jos haluaisit, osaatko sanoa minkälaisen ja mihin ottaisit ensimmäisenä? Tatuointi on jääny aina periaatteessa huvitusasteelle, että oon miettinyt minkälainen se olisi missäkin. Mutta en ikinä itse ottaisi tatuointia, sitä ei voi ottaa kuten lävistystä pois jos kyllästyy.
Kun meikkaat ja laitat ripsiväriä, pidätkö suutasi auki? En ainakaan tietääkseni...
Mikä on lempi verkkokauppasi (saat valita vain yhden)? Ebay.
Jos sinun olisi pakko pukeutua kuukauden ajan tietyllä/määrätyllä tavalla, minkä näistä valitsisit: pissis, gootti vai emo? Pissis, koska pukeudun muutenkin aika pissismäisesti ;D
Mitä täytteitä lempi pitsasi sisältää? Tonnikalaa ja ananasta.
Mitä sanoisit ensimmäisenä, jos yön aikana sun kaikista leopardi-kuvioisista vaatteista/asusteista ym. olisi hävinny kuviot? :D Mä olisin sanaton!

Mynailsismylife kysyi...  
Miksi haluaisit matkustaa Japaniin? Kiinnostaa laajana käsitteenä heidän kulttuuri.
Lakkaatko varpaankynsiäsi? Harvoin.
Meikkaatko joka päivä? En meikkaa sunnuntaisin.
Tuomo vai Misu? En minä osaa valita....
Lempi jäätelömakusi? Suklaa.
Mikä oli lempikouluaineesi pienenä? Kuvaamataito.
Laulatko suihkussa? Joskus.
Mitä harrastat/olet harrastanut? Kuvaamataitoa! Ala-asteella jotain urheilua. :)

22 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Joo... monen epäonnistumisen kautta sain vihdoin nuo kaksi videota kuvattua ja en tiedä mitä ne nytkään tekee. Toisessa on tarkennus ihan jossain muualla, noh sellaista sattuu! :)

   Ja siis ajattelin jättää videoinnin hetkeksi taka-alalle, että saan keskittyä taas ihan pelkkään valokuvaamiseen. :D

   Poista
 2. hahaah :D hyviä vastauksia, pienet naurut sain muutamasta jutusta :D

  VastaaPoista
 3. Mahtava tuo leopardikuviokysymys :'--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep aika kekseliäs! En tosin osannut vastata mitään siihen. :D

   Poista
 4. Ei hitto näin susta unta viimeyönä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näit minusta unta!!! Kerro minullekin? :D

   Poista
  2. Se uni oli iha hämärä, olin yhtäkkiä jonkun miehen kotona kattomassa tauluja ja harkitsin ostavani niitä ja sitten yläkerrasta tuli alas tyttö ja se mies sano "Tässä on Mella mun tyttöni ja hän kirjottaa blogia" XDDDDDDDD

   Poista
  3. Melkein lensi appelsiinimehut näytölle!!! Kiitos tästä Maranen, sä piristit mun iltaani ihan suunnattomasti. :'DDD

   Poista
  4. Hahaha :D Ole hyvä vaan, oli pakko kertoo, kun olin ite herätessäni iha ihmeissäni :D

   Poista
  5. Olen kyllä tosi otettu, että ajattelet minua blogin ulkopuolellakin! No eiii! :D ♥

   Poista
 5. Luin moneen kertaan että Tuomo sais unelmamarsunsa...:--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mahaan jo sattuu, kun nauran teidän kommenteille niin paljon! :---D

   Poista
 6. Oiii ihana Mella! <3 Kommasinkin jo sulle oman blogini puolella :) Kiitos vielä <3 Ja voihan reps tuolle pokemonkouluttajalle! :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä ja sinun blogi! :) ♥ Hahah! :D

   Poista
 7. Haha! Kiva video ja hyviä vastauksia, aivan kuten Part ykkönenkin! Ps. minäkin hajosin tuolle pokemonkouluttajalle:--D ei siinä, itse olin pienenä myös kova Pokemon-fani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Minäkin tykkäsin ihan kaikesta Pokemoneissa: oli kortit, pokepallot ja kaikki mahdollinen! :)

   Poista
 8. Kantarouvi? Kantisko? :D oli pakko kysyä ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai! Sinne on suunta tänään. :)

   Poista
 9. Heips!!En tiennyt, mihin kommentoisin, mutta toivoisin lisää videopostauksia, niitä on niin mukava katsella, kun oot niin persoonallinen tyyppi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moips! Saa uusiinkin postauksiin kommentoida ihan mitä on mielen päällä niin vastaan kyllä kaikkeen ja kaikkiin! :)) Kiitos todella paljon mieltä lämmittävästä kommentista ja vastaukseni on, että lähiaikoina! <3

   Joulukalenteri joka alkaa ilmestymään joulukuun jokaisenä päivänä aattoon asti, niin sisältää ainakin yhden videoluukun. Aihetta en ole vielä päättänyt! Ja teen videon vasta kun olen tervehtynyt kokonaan. Nimimerkillä pari viikkoa flunssan ja nuhan kourissa. :D

   Poista