Huulitatuointi | MiMax, Tuotetestaus

Päivää! Laitoinkin jo Facebookin kautta tietoa teille, että minkälaista settiä sitä olisi luvassa pian. Nyt olisi pelkästään puhetta MiMaxin huulitatuoinneista, ne oli lokakuun tarjouksena 1,75 € / kpl. Violent Lips huulitatuoinnit toimii vähän eri tyylillä. Minulla on aika pienet huulet, joten piti leikata muutamia kertoja pienemmiksi. Kuvien alla myös ohjeet ja tietysti oma mielipiteeni tuotteesta.

Kuva ENNEN huulitatuointia.                                                                Kuva ENNEN huulitatuointia.

Eylure ripsiliima 3,95 € | Kestävä, kuivuu nopeasti, turvallinen ja tehokas. Seppälä
Miten käyttää ripsiliimaa? Käytä aplikaattoria (korkissa kiinni) ja lisää varovasti sillä ohut kerros liimaa irtoripselle. Odota, että liima on hieman läpinäkyvä ja tahmea. Aseta lähelle / lähes kiinni omiin ripsiisi.

Irtoripset x 20 / arkki | Helppo, kertakäyttöinen. Ebay
Miten käyttää irtoripsiä? Tämän tyylin tavoittamiseen käytin irtoripsiä niin, että jaoin yhden irtoripsen kahteen osaan. Tällä tavalla saa helposti näyttävät ripset ilman, että käyttää kokonaista. Irtoripset eivät sovi kaikille eikä tunnu aina mukavalta, mutta pitää muistaa että on oltava myös hyvä irtoripsiliima!

Huulitatuointi 1,75 € / kpl | Hauska, helppo laittaa, useita vaihtoehtoja. MiMax
Miten käyttää huulitatuointia? Yllä olevan huulikuvan takana on mitat ja kerrottu tarkemmin, että miten huulet kannattaa leikata (hammasosa tietysti pois). Ylähuuli ja alahuuli tehdään ja leikataan erikseen. Varmista, että huulesi ovat 100 % puhtaat. Muotoile ja mittaa huulet aina omiasi vasten "AAA" asennossa. :D Käytä reilusti vettä, kun asetat tatuointia huulellesi > odota 40 sekuntia. Irrota paperi ja kasta valmiit huulet vielä veteen, että voit helposti muotoilla ne paremmin > odota 5 minuuttia. 

Kuva JÄLKEEN huulitatuoinnin.                                                      Kuva JÄLKEEN huulitatuoinnin.
Mielipiteeni tuotteesta on, että harjoitus tekee mestarin! Huulitatuoinnin värin kanssa kannattaa olla aina samantyyppinen huulipuna lähellä, että aukkoja voi täydentää sitten sillä. Huulet tuntuvat vähän kuivilta ja no, jos muistatte miltä pienenä lapsena feikkitatuoinnit tuntui iholla... niin melkein samalta. Halusin testata jo näitä punaisia huulia ennen ensi viikkoa, olisi tarkoitus viettää silloin Halloweeniakin. Aion laittaa hillityn vaaleanpunaiset huulet (tatuointi). Michelle Phan, ihana ja upea muotiguru oli tehnyt Barbie / Zombie tutoriaalin, harmi kun en omista blondia peruukkia, haha.

15 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Onhan se kieltämättä hauskaa tehdä jotain poikkeavaa välillä! :D En ole mikään huulipunien/kiiltojen käyttäjä oikeassa elämässä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä! :D Pitänee laittaa banneriin joku samantyyppinen kuva, koska huulissa lukee xoxo! :)

   Poista
 3. Mää tilasin just tuon saman huulitatuoinnin mimaxilta. Joku hetkellinen mielenhäiriö varmaan, koska en käytä oikein edes huulipunaa niin miksikähän kuvittelin tuollaiselle tatuoinnille olevan käyttöä?:D Ehkä se pittää joskus yksinpimiässähämärässä lyyä huulille ja todeta että menipähän rahat taas hyvään tarkoitukseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Hyvä kommentti. :D Tainnu olla heräteostos, mutta voithan sinä nyt Halloweenina kokeilla sitä vaikket lähtisikään mihinkään? :)

   Poista
 4. Uiui ihana huulitatuointi ja ihana sinä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :')) Mitäpä tuohon nyt voisi sanoa... ♥ Kiitos ja kiva jos tykkäsit postauksesta!

   Poista
 5. Kivat huulet dyyd! Pusuja sullekkin :) terveisin Buulia!

  VastaaPoista
 6. Sulle muuten niin sopis tommonen tummempi huulipuna! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ahaha! No en mä tiedä... oon aina yrittäny vältellä huulipunia. Mutta olihan se kokeilu tämäkin! :)

   Poista
 7. Hihi :) Näyttää kyllä tosi kivalta (:

  VastaaPoista