Räpsyripset ja Halloween | Tutoriaali

Hello! Mitäpä kuuluu teidän viikonloppuun? Meillä oli perjantaina Halloween! Olin koristellut koko talon sen aiheen mukaan... oli hämähäkkejä, seittiä, kurpitsoja, lepakoita ja kynttilöitä. Sen lisäksi myös monenlaisia muita koristeita ja naureskelinkin, että oma huoneeni oli kuin luurankomaja ja karaokehuone kuin lepakkoluola! Yhteensä 5 vierasta oli mukana juhlimassa! ♥

Ohjelmaan kuului Musavisa: soitin 20 kappaletta ja jokaista kappaletta 20 sekuntia. Osallistujat kirjoittivat laulajan (1/2 pistettä) ja biisin nimen (1/2 pistettä). Hämä-hämä-häk: talossa oli yhteensä 15 lepakkoa ja 20 hämähäkkiä (askarreltua) seinissä kiinni, jokaisen selässä jokin numero (piilossa). Niiden numeroiden yhteenlaskettu summa eli korkein lopputulos voitti. Kyse ei ole siis nopeudesta vaan varmaan pikemminkin onnesta, että saako napattua isoja lukuja. 

Vas. Minä ja olin Barbie Theresa. Oik. Paras ystäväni, joka oli kuin Nukke.
Pukeuduimme barbiksi ja nukeksi tai ainakin panostimme ylimääräiseen laittautumiseen. Muut eivät, mutta se olikin ihan vapaaehtoista! :) Jatkoimme iltaa virvokkeiden ja karaoken kanssa - siitä vielä kylän yöhön. Oli oikein onnistunut ilta ja voi niitä juttuja, haha. Kiitos, kaverit! ♥

Kuinka asentaa räpsyripset?


Vinkkejä onnistuneeseen räpsyripsien asentamiseen on: harjoittelu ja mittaus. Pitää muistaa aina mitata irtoripset omien silmien leveyden kanssa (ennen liiman laittamista). Kaikki irtoripset ovat aina olleet minulle vähän pitkiä, joten sellaisenaan ne hiertäisivät sisä,- ja ulkoreunaa. Saksilla vaan naps naps! Harjoittelukin tekee mestarin, liimaa ei kannata laittaa älyttömiä määriä. Kun laitat irtoripseä paikoilleen, niin kannattaa painaa sormilla vähän aikaa kumpaakin päätä irtoripsestä, että eivät jää harottamaan.

Lopputulosta voi onneksi aina vielä parannella, jos irtoripsi ei mennyt kohdilleen - poistat sen vaan varovasti ja lisäät uuden liiman. Ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Ripsientaivuttajaa ja ripsiväriä voi käyttää, että omat ripset sulautuvat irtoripsien kanssa yhteen - itse en ikinä käytä. Jos jää pieni väli ripsien ja irtoripsien väliin, niin suosittelen käyttämään kajaalia peittääkseen tyhjät aukot.

8 kommenttia :

 1. Vielä lisävinkkinä, että parempien ripsiliimojen (Grimas jne.) kanssa kannattaa odottaa se 30-45sek ennen kuin iskee ripsen silmään kiinni :) On helpompaa asetella ripset, kun liima kuivuu nopeammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm! Totta, se on jäänyt mainitsematta. :))

   Poista
 2. Onko noi ripset mistä ostettu?:)
  miä tilasin ebaysta 10 parii ja viel pitäis käydä ostaas ripsiliima jostain nii pääsee testaa :)
  tosi kivan näköset ripset !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun ripset on ostettu ihan samasta paikasta kuin sinunkin. Tilasin silloin 4 pakettia erilaisia ripsiä. :) Parhaan ystäväni ripset hän on ostanut kappalehintaan H&Mltä ja siinä tuli ripsiliima mukana. Kiitos Kati! :)

   Poista
 3. Voihan räpsyttimet! Otitko kuvia koristeluista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En! Oli tarkoitus ottaa, mutta sen lisäksi unohtui kyllä moni muukin asia. :D

   Poista
 4. Söpön näkönen taas oot! :3 Kiitos tutoriaalista, tulee tarpeeseen kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että siitä on apua! :D Kuvat on vähän huonoja, kun otimme ne kiireessä...

   Poista