Yashiro Mart | Japanese Candy

Hei! Yashiro Mart tilaus saapui tänään aamulla kotiovelle! ♥ Olen odottanutkin tätä lähetystä ja paketti tuli alle viikossa. Aikaisemman postauksen voitte lukea myös täältä, missä on enemmän tietoa verkkokaupan toiminnasta ja postituskuluista. 

Hey! Yashiro Mart order arrived this morning to my front door! I have been waiting for this and the package did come under a week. Read more here (not in english).


Paketti oli tosi iso ja näytän teille nyt ainoastaan omat ostamani tuotteet, koska Kati ja Nunnu voivat sitten valokuvata omansa ja esitellä ne teille blogissaan. Kaikissa tämän postauksen kuvissa oleva sisältö on vain ja ainoastaan minun hankkimaa. Muut tuotteet on lähetetty jo eteenpäin.

Package was big and I will only show you my products because Kati and Nunnu can show their own in their blog. Products in all these pictures are mine only. Others have been sent away already.


Olen maistanut jo muutamia tuotteita, koska en malttanut odotella sen kauempaa. Olen kipeänä nimittäin, joten makuaisti ei ole ihan tarkimmillaan :/. Kaikki mitä maistoin, oli silti herkullista! ♥ Voin myöhemminkin kertoa teille vielä miltä kaikki maistuivat - jos haluatte.

I have tasted a couple of products even though I'm sick right now :/. All I tried were delicious!I can make another post later and tell you guys more - if you want.


Olen aika varma, että haluatte vielä kuulla tästä myöhemmin, joten teen vielä uuden postauksen... Sitten kun olen terve, niin voin antaa paremman mielipiteen näistä tuotteista. Halusin vain esitellä teille jo koko paketin, koska moni sitä on jo odottanut. Palaillaan asiaan! :)

I'm pretty sure that you guys want to hear about this later so I will make new post... When I'm not sick anymore so I can give proper opinion. I just wanted to show this whole package now because so many waited for this. So see you later! :)

Maistuisiko?

35 kommenttia :

 1. Tulipas nopeesti! Ihanan näkösiä herkkuja! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, viime keskiviikkona tilasin - mutta alle viikossa ne tuli. >:D

   Poista
 2. ihanan näköisiä =) odottelen innolla lisätietoo tuotteista ,mut parantele itsesi ensin kuntoon .täytys kai käydä joku päivä kattoo tuolta keskusta saako sieltä mitään tommosia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Japani nousee varmaan eniten esiin, koska he panostavat karkkipakettien söpöön ulkomuotoon! :) Käyhän tsekkaa, onkos se minun paketti jo tullut sinulle Eekku? :o

   Poista
  2. tänään tuli suuren suuri kiitos siitä ja kaikesta mitä se sisälsi .kissallekki varmasti löytyy käyttöratkaisu =)
   täytyy lakkoja alkaa testaan pikku hiljaa ,ehkäpä jos tänään sais jo jotain kynsille

   Poista
  3. Hyvä että löysi paketti perille! :) Jee, ole hyvä! ♥

   Poista
 3. Oho, nehän tuli nopsaan :o Näyttää kyllä tosi herkullisilta, pitäisköhän iteki tilata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! ♥ Ensimmäisessä kalliissa luokassa. >:D Kannattaa, teen varmaan joskus myöhemminkin tilauksen, kunhan olen maistanut ja kokeillut kaikkia tuotteita! Katsothan edellisen postauksen toimituskuluista, jos ajattelit tilata. :)

   Poista
 4. Postaus on muuten siksi sekä englanniksi että suomeksi, koska Yashiro Martin työntekijät haluavat nähdä tekemäni postauksen. Saan tilauksesta takaisin alennusta 10 %. :)

  VastaaPoista
 5. jjee! Sehän tuli nopeesti :O odotan innolla pakettia :) vähän kiva että saat 10% takasin :) tuliko sieltä kaupanpäällisiä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ykkösluokassa lähti paketti tänään sulle! :) Tulihan sieltä kaupanpäällisiä, mutta ei niin paljon kuin odotin. Paketti oli kyllä sisältäpäin ihan täyteen ladottu. ♥

   Ekstraa tuli yhteensä kuitenkin 5 tuotetta. Sinulle annoin "arpomalla" 2 ekstratuotetta ja samoten Nunnulle. Itse pidin yhden ja se on tuo Meiji mansikkarasia.

   Poista
  2. EDIT: tuo viimeinen pandakeksikuva, minkä lisäsin vasta nyt eli samanlainen kun lähetin sinullekin... niin paketti oli pienempi kuin mitä odotin. :o

   Tietysti on aina hankala arvioida tuotteiden oikeaa kokoa nettisivuilla.

   Poista
  3. Uuu kivaa:) Okei kiitos paljon!:)
   Aaa okei:o no miä just mietin itekseni että onkohan noi minkäkokoisia paketteja, mutta ei se mitään jos ei hirveän isoja ole, koska tilasin vaan nyt ekalla kerralla testiin vähän ja maistelen minkä makuisia on:)

   Poista
  4. Niin! Ajattelin siksi vielä itse tehdä kaikkien nähtäväksi tarkemman postauksen esim. linkit, hinnat, vertailukohde...

   Joo, mutta nuo keksit tuossa pandalaatikossa olivat superhyviä eikä niitä juuri liialti ole. :'P No, ei auta murehtia - pitää syödä silloin tällöin nautiskellen ja tilata joskus myöhemmin uusia... :o

   Poista
  5. KIITOS<3 tänään tuli paketti:)

   Miä meinaan myös tehdä tarkempaa postausta niistä vielä myöhemmin:)
   Tosi hyviä oli noi kaikki (maistoin jo:D) jos meinaat jossain vaiheessa tehdä tilausta niin mielelläni tulisin taas kimppatilaukseen jos vaan rahatilanne silloin on sopiva:)

   Poista
  6. OLE HYVÄ! <3 Innolla odottaen postaustasi! :) Mmm, mä olen jo sopinut seuraavasta kimppatilauksesta muutaman ihmisen kanssa kotipaikkakunnallani. Ihan vaan helpon toimituksenkin takia. :/ Sori!

   Mut, jospa saisit jonkun kaverin innostumaan Yashiro Martista? ♥

   Poista
 6. Vastaukset
  1. ;) Om nom! ♥ Kannattaa oikeesti järjestää kaverin kanssa kimppatilaus, niin postituskulut puolittuu!

   Poista
 7. Aaww näyttävätpä kivoilta ja herkullisilta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä olen illan mittaan maistanut jo kaikenlaista suklaata. :'P

   Poista
 8. nyt alko mellallekki maistuu karkki =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Olen jo monta monta vuotta elänyt ilman "himoa" minkäänlaiseen karkkiin. :D Nyt ajattelin, että ehkä mielipiteeni monen vuoden jälkeen voisi muuttua, jos kokeilisin jotain muuta kuin sitä samaa suomalaista.
   Pockyt eivät tuottaneet pettymystä! ♥

   Poista
 9. nami, pockyja. Banaanisuklaat on parhaita <3 Harmittaa, kun aina coneissa myydään pockyjä, mutta ne on siellä hirmu kalliita :c Jossain päin Helsinkiä kuulemma on joku suht halpa kauppa, missä myydään japanilaisia ruokatarvikkeita, täytyy seuraavalla stadinreissulla varmaan yrittää etsiä se :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni tämän yrityksen valikoima on juuri siksi todella ostajaystävällistä hinnoiltaan vaikka ei olekaan mihinkä nyt verrata. Saa ostettua niitä pockyja jo 1-3 USD $ hintaan! :) Eli veikkailisin, että halvempaa kuin coneissa...

   Jos käyt stadissa ja löydät kyseisen kaupan, niin olisi mielenkiintoista kuulla enemmän, minkälainen valikoima ja hinnoitelma. Palailkaamme siis asiaan joskus! :')

   Poista
 10. Voi ei miten söpöjä! Pakko saada! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Minulla saattaa mennä kuukausi tai tovi näitä syödessä...

   Poista
 11. Huomasin juuri, että jäin etsimään vain sun 'logoa' jokaisesta kuvasta. :D Hauska ajan kuluttuja :D Välillä on ollu todella hukassa - niin hyvin oot saanut piilotettua ne kuviin :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teitä taitaa olla aika monta, jotka etsivät vesileimani kuvista, haha! :D Joskushan ne saattaa tosin tylsästi olla ylä-alareunassa tai sitten tuolleen "piilotan" ne kuviin. :)

   Poista
 12. Nams, näyttää kyllä herkullisille :D Niin ihania pakkauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkullisia olivatkin. :D Joo, niinkuin sanoin japanissa osaavat kyllä panostaa tuotteiden söpöön ulkoasuun! :)

   Poista
 13. Jos sie tai joku muu on vielä järjestämässä kimppatilausta, niin mie oisin tos mielelläni mukana!:) Itse en uskalla tilata, koska ei ole suomeksi nuo sivut, niin teen taatusti jotain pieleen..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kannattaa varmaan olla joku joka osaa vähän englantia ja Yuka vastaa mielellään sähköposteihin! :) Olen hänen kanssaan viestitellyt juuri sen takia, kun en ollut varma ihan kaikesta.

   Tein myös aiemmin postauksen, mistä näkee kaikki vaihtoehdot miten ne toimittaa paketit Suomeen ja millä hinnalla. Kannattaa tsekata se!

   Mielelläni kyllä hoitaisin kimppatilauksia, mutta olen ainakin seuraavan tilauksen sopinut ihan kavereiden kanssa niin voin helposti toimittaa heille tuotteet. Jos sinulla on joku englannin kieleä osaava kaveri, niin kannattaa ihan rauhassa tutustua yrityksen sivuihin. ;)

   Poista
 14. Hihi! Oli pakko laittaa tilaus, kun alkoi kuola valumaan niin pahasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, innolla odottaen mitä sieltä tilasit! :D

   Poista