Luukku 3 | Lahjaideoita

Luukku 3 (3.12.2012)Luukusta paljastui tällä kertaa LAHJAIDEOITA! Mikäs sen helpompaa, kuin etsiä lahjaideoita netistä kuvin tai linkkien kautta ideoita jakaviin yrityksiin. Ylempänä on sellaisia lahjaideoita, mitkä minun mielestä ovat hyvin neutraaleja ja osa sopii naisille, osa miehille. Hyödynnän tietysti itsekin kyseistä kollaasia ja pari ideaa on jo pistetty listalle, että mitä voisin ostaa lähipiirilleni.

Lahjoihin ideoita voit siis löytää niin netistä kuin kaupoistakin. Joulun allahan kaikki parhaat tuotteet ja vinkit ovat hyvin esille laitettu kaupoissa sekä näkyvästi uutisoitu. Joulu on hyvin kaupallista aikaa, mutta minä kyllä nautin siitä, että löydän jotain kivoja lahjoja perhettäni ja ystäviäni varten! 

Oliko sinulle apua luukusta 3?

20 kommenttia :

 1. Lahjoja on välillä todella vaikea keksiä, joten kiitos vinkeistä. Lahjakortit ovat aina luotettuja, kun saaja voi itse ostaa mitä haluaa :))

  http://drsugars.blogspot.fi/2012/12/christmas-cookies-in-jar.html
  Törmäsin tähän lahjaideaan tuossa yksi päivä ja täytyy sanoa, että on ihana :) Tätä voisi harkita lahjaideana :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ja taas pitäisi lähteä lahjaostoksille, koska edellinen reissu ei tuottanut vielä tarpeeksi tulosta. Sain lahjat ostettua vaan kolmelle ihmiselle... vielä puuttuu monta. :D

   Kiitos linkistä! Oli kyllä kaunis ja ihanan omatekoinen lahja. :)

   Poista
  2. Kiitos kovasti kehuista! On kyllä helppo ja kiva lahjaidea! :) kannattaapi kokeilla!

   Poista
 2. Ihana tuo kori ja sen sisältö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollanen ois kiva saada! Sellaisia aika samantyyppisiä myydään valmiina maxi makasiinissa. :D

   Poista
 3. Ihania! Oon yrittänyt ajastaa mun joulukalenteripostauksia jo kahtena päivänä, mutten ole jollain tavalla onnistunut.. Mikä siinä on, kun ajastan oikeasta reunasta oikean päivämäärän ja ajan ja lopuksi painan julkaise. Kuitenkaan ei toimi. :(

  www.mynailsismynails.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... siis eivät tullut sovittuun aikaan? Onhan aikana Eastern European time siinä päivämäärän ja muistaakseni ajan alla. Muuta en osaa sanoa, koska itellä tökki silloin vaan siihen kun en muistanut painaa "julkaise" lopuksi. :)

   Poista
  2. Mistä sitä aikaa pääsisi muuttamaan koska mulla ei oo tota..

   Poista
  3. Sulla on siis ehkä väärä aikavyöhyke blogissasi? :) Olisikohan Asetukset -> Kieli ja muotoilu -> Aikavyöhyke ( Helsinki )
   Ps. En ole siis ihan varma muuttuuko nuilla ohjeilla, mutta kokeiles!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. :) Kollaaseja on kiva tehdä ja siitä on itsellekin hyötyä!

   Poista
 5. Lahjoja oisi kiva ostella, mutta rahatilanne ei moista salli...Olenkin tehnyt omille ja miehen lähisukulaisille itse lahjat, sillä säästää paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Hienoa, että olet itse osannut värkkäillä joululahjoja. Minulla tuli tili sopivasti näin joulun alla niinkuin aina ja olen kyllä budjetin määrännyt ettei kaikki mene joululahjoihin. :D

   Poista
 6. Kunpa joku lahjoisi tuolla Isäntä vs Emäntä pelillä ja tulis vielä pelaamaankin mein kanssa sitä :D Nuo töppöset on ihanat :3
  Tästä saatoin saada pari ideanpoikasta lahjoja ajatellen ^^,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan aika hauska peli, mitä aina NRJllä mainostellaan. :D Kiva, että oli vähän hyötyäkin luukusta! :)

   Poista
 7. Hyviä ideoita! Tarvisi varmaan tehdä ihan lista lahjottavista niin voisi alkaa miettimään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lista kyllä auttaisi, pitäisi itsekin laatia vielä sellainen ennen kun seuraavan kerran lähtee jouluostoksille. :D Pian on lähdettävä, koska en halua tehdä niitä ostoksia hirveessä jouluruuhkassa!

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti oli sinullekin apua / hyötyä. :)

   Poista