Wanha blogi! | 100. postaus

Terve! Muistellaanpa vähän minun entisen blogini historiaa. Tulossa siis kuvia, tekstiä ja tarinoita. Tätä myöten voin sitten hyvillä mielin poistaa vanhan osoitteen lopullisesti ja toivottaa sille hyvästit. 

Joulukuun ensimmäinen postaus tuli 18.12.2011, 
kun voitin eräässä blogissa jouluarvonnan.

Jouluaatto, jolloin sain mm. lahjaksi lahjakortin kenkäliikkeeseen. Joulukuu

Historian ensimmäiset kynnet blogissa...

Ensimmäiset kynnet ja fimot blogissani. Tammikuu 
Kuva toisista kynsistä blogissa, jolloin ei ollut kynsiöljystä tietoakaan. Helmikuu
Historian ensimmäiset päivän asu 
ja ostokset blogissa... 

Päivän asuna raitapaita, niittikoru, siniset housut ja aurinkolasit. Maaliskuu
Leopardihuivit olivat jo silloin kova juttu. Tuliaisia äidiltä. Maaliskuu
Valmistujaismekon kangasta. Mekko oli 15 euroa. Huhtikuu
"Kuvittelin valmistujaismekokseni jonkin, joka maksaa ihan liian paljon. Yleensä olen aika valikoiva mekkojen suhteen varsinkin. Satuin selailemaan SALE hyllyjä ja tätä kun kokeilin, niin ei yhtään hullumpi. Kuitenkin jos parempi mekko sattuu vielä vastaan niin mikä ettei. Koko mekkoa en paljasta sen takia, kun haluan pitää sen toistaiseksi salaisuutena ja kyllähän mä sitten kuvia otan - kun valmistujaiset on."

Ikimuistoisimmat kynnet...

Kynsikuva, mihin olin ensimmäistä kertaa täysin tyytyväinen. Huhtikuu

Suosituimpia postauksiani...

"So What" kengät oli ehdottomasti suosituimpia blogissani tilastojen mukaan. Ostin ne 40 eurolla paikallisesta kenkäliikkeestä. Käytän niitä vieläkin aikalailla päivittäin, koska ne on helpot ja rennot käveltävät. Pidän myös edelleen tuosta kukkakuviosta ja kengät ovat vielä hyvässä kunnossa.


"I was made for loving these! Äitinhän kanssa sitä tuli kierreltyä... olin aluksi hieman naisellisten kenkien puolella, että pakkohan siinä on korkoo olla, pakkohan siinä on niittejä olla. Äiti kuitenkin ehdotti, että vilkaise tuolta lenkkareiden puolelta vielä. Oikein suu mutrussa kävelin sinne, koska olin varma, että en löytäisi mitään kelpuutettavaa.

So What -kengät ovat juuri tulleet ja tämän kevään mallistoa. Sattuipa sopivasti!"

Huhtikuussa pidin arvonnan 20 lukijan kunniaksi! 

Vain taivas on rajana. Kuvasin "kuukauden" haastetta, jolloin joka päivä piti ottaa kuva. Huhtikuu
Kuva Tuomosta ja minusta blondina, seikkailtiin rinteillä.
Korkokengät, jotka Tuomo minulle hankki. Toukokuu

Oudoin postaus ikinä...

"Olipa kerran lehtokurppa... Tarinan päähenkilö ja minä kohtasimme eräänä sumuisena aamuna Kainuun ammattiopiston metsikössä, kun olimme tekemässä lähtöä toiselle paikkakunnalle nimeltä Jyväskylä. Autoa pakatessa päätin vielä käydä pienellä happihyppelyllä ja siirryin puiden lomaan... KUNNES kuului älytön lintuparven siipien räpätys ja kova paukahdus. Kuin lintu olisi lentänyt ikkunaan pahki... kirjaimellisesti niinhän se menikin. Säikähdin todella paljon ja jopa varmaan kiljaisinkin, kun näin, että jokin iso elukka makasi maassa vain parin metrin päässä minusta. Soitin matkakumppanilleni, joka oli autolla ja sopersin puhelimeen mitä oli tapahtunut ja hän juoksi paikalle.

Kuva lehtokurpasta, jolla on myös päästy blogiini.
Kävelimme hiukan lähemmäs katsomaan, että minkä näköinen elukka se oli ja lehtokurppahan se siinä! Se makasi ensin ihan pitkällään, mutta matkakumppani otti jonkin risukon käteensä ja nosti sitä niin, että se pääsi jaloilleen. Lehtokurppa lintusemme oli purrut itseään kieleen ja se oli hieman tajutonkin vielä. Lähdimme etsimään sopivaa kanditaattia (?), joka osaisi arvioida pitääkö tämä nyt päästää päiviltään. Joku mies tuli sitä katsomaan ja totesi, että "Kuovi se on, ei pitäisi lennellä näillä päinkään." No ei se kuovi ollu vaan lehtokurppa! Hän sitten totesi, että siirtykäämme muualle, ettei kukaan mene sitä enää häiritsemään ja minun oli pakko ottaa muutama kuva näin ainutlaatuisesta tilaisuudesta ja paniikista huolimatta!

Hakiessani kameraa, kerkesin ottaa n. 7 kuvaa, kunnes lintu alkoi hahmottaa maailman menon ja lähti lentoon kauas pois. Hän jatkoi elämäänsä onnellisesti loppuun asti. The end."

Kissani Misu esiintyi ensimmäist kertaa blogikissa -haasteessa. Huhtikuu

Tulossa osa 2...

4 kommenttia :

 1. Kivoja kuvia ja mulle uusia kun en ihan alusta saakka ole blogiasi ehtiny sillo seuraan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai no niin! :) Kiitos, on kyllä hauska katsoa miten kuvat poikkeaa nykyisin entisestä. En hyväksy ihan mitä tahansa kuvia ja aika paljon tärähtäneitä ja pimeitäkin kuvia tuntui olevan vanhassa blogissa. :D

   Poista
 2. Tää oli tosi kiva postaus :) mukava lukeä tälläistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pääsee sitten tänään lukemaankin jo toista osaa! :D Kiva, kun tykkäät!

   Poista