Easter & Nails | Kynsitaide

Helou! Melkoisesti olen laiminlyönyt kynsiä monta viikkoa ja sen huomaa, koska ne lohkeilee koko ajan ja lyhensinkin siksi kaikki. Kissan tultua nimittäin en ole oikeastaan ajatellut kynsien laittoa. Kuitenkin tänään sain kivan idean pupusiirtokuvista, mitkä sain aikaisemmin Eekulta... olikohan swapissa tai yllätyksenä? Tämä postaus sisältää kynsikuvien lisäksi muitakin tunnelmia näin pääsiäisen aikaan.


Pääsiäiskynnet on lakattu Mavalan pastellinsävyisillä väreillä. Ainut mikä kyseisestä kokoelmasta puuttuu, on se vaaleanpunainen. Kynsissä käytetyt sävyt: Lemon Cream, Fresh Melon, Pistachio, Blue Mint ja Frozen Berry. Pupusiirtokuvat pretty.filtä.


 Minkälaiset pääsiäiskynnet teit?

10 kommenttia :

 1. Ihanat kynnet <3
  En.kerennyt tehdä mitään pääsiäiskynsiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Pitkästä aikaa kynsiä. ;D

   Höh, mikset kerinnyt? :( Jotku pastellinsävyset käypi aivan pääsiäiskynsistä! En minäkään sen enempää ruvennut taiteilemaan. :)

   Poista
 2. Ihanan pirteät nuo pastellivärit! :)
  Itse tein tälläiset pääsiäiskynnet: http://www.nailstophotos.blogspot.fi/2013/03/paasiaiskynnet.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä, käyn vilkaisemassa! :))

   Poista
 3. Ihana mella ja söpöt kynnet.En muista miekään oliko yllärin vai swapin mukana noi puput.Olen tilannu muistaakseni joskus pretty.fi kaupasta.Sulla on rusettikorvikset käytössä =)mie eilen tein kuivuun rusettikorviksia nii laittelen sulle sähkärillä kuvaa jos ne onnistuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! :) Okei, pitää korjailla tämän päivän aikana, että ne on pretty.filtä. Joo, ihanat korvikset on moni on kehunu! :D Ilmoitellaan!

   Poista
  2. Kiva teen varmaan noitakin erinlaisina kun saan lisää tarvikkeita =)

   Poista
 4. Kivat kynnet oot tehny! :) mä en oo tehny ees pääsiäiskynsiä, jos ei äitin höyhen kynsiä lasketa! :D pitäisköhän ehkä tänään vielä tehdä hmm... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kerkiää! :D Nämäkin puput pysyneet hyvin, joten saavat olla vielä monta päivää. :) Ai oot tehnyt äidilles, pitääpä käydä katsomassa jos teit siitä blogijutun?

   Poista