Pääsiäiskortit | Tee-se-itse

Heippatirallaa! Voi, ei ole kyllä ollut näitä tee-se-itse postauksia valovuoteen - tarkemmin sanottuna viimeksi jouluna. Silloin kuitenkin taisi olla montakin tee-se-itse luukkua, jos en ihan höpötä. Saatan joskus innostua erilaisina pyhinä tekemään kaikkea siihen liittyvää, jos materiaalit löytyy. Kuten osa varmaan jo tietääkin, että nykyisellä työpaikallani on aika hyvät mahdollisuudet saada käsiinsä, vaikka minkälaista askartelutavaraa. No, tällä kertaa löytyi monia ihania tapetin palasia melkoinen kokoelma ja siitä se idea sitten lähti!


Tarvikkeet, mitä voit tarvita: Valkoista kartonkia, erivärisiä tapetteja, kuviosakset ja normaalit sakset, lankaa tai nauhaa, liimaa tai kakspuoleista teippiä, irtosilmiä (:D), kartonkia yms.


Haluatteko nähdä huomenna lisää?

14 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mielikuvitus pääsi valloilleen!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Toi tipu on ihan sekopään näköinen, mut ei se kai haittaa! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voisin siis näyttää lisää huomenna, kun teen töissä? :)

   Poista
  2. Totta kai =) nyt tein muuten lisää ruusukorviksia blogissa kuvia

   Poista
 4. irtosilmät kuuluu KAIKKEEN askarteluun! :D liimailin niitä syömishäiriökarkkikulhoonikin, kun oli pakko käyttää niitä. joulukorttien tontutkin sai paremmat silmät.

  hienoja kortteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syömis...mikä? No joo, mua vaan vähän huvitti, että tarvitaan IRTOSILMIÄ. :D Kun ei kai niitä muuksikaan voi kutsua tai askartelusilmiksi ehken. Ja joo, mun joululuukuissa tais olla just näitä tonttukortteja ja kaikilla silmät. :)

   Ps. Huomenna vois tehä pupun, millä silmät. :D Ja kiitos!

   Poista
 5. Onpas kauniita kortteja! :) tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Käynkin kahtoo nyt sähköpostin, jos oot vastannu siihen. :D

   Poista