Vitoshaaste | Kuka olen?

Hei! Katri heitti minua haasteella, missä pitää vastata viiteen kysymykseen, keksiä sitten seuraavat viisi kysymystä ja haastaa niihin muutamia bloggaajia. Ja koska kysymyksiä on vain viisi, niin käytän niihin nyt paljon aikaa ja yritän vastata mahdollisimman laajasti.


Kysymykset:

1. Millaista ruokaa rakastat ja mitä taas inhoat? Rakastan ruokaa, joka on mausteista ja tulista. Ruoat missä on tonnikalaa tai ananasta, ovat yleensä parasta. Lempiruokiani mm. tortillat, pitsat, tonnikalasalaatti, nuudelit, makaroonilaatikko, italianpata, isän pyttipannu ja äidin pihvit. Toisaalta minua voi myös sanoa nirsoksi. Inhokkiruokia: puurot, laatikot, ruoat liialla sipulilla, kinkkukiusaus, liha, joka on liian sitkeää tai muuta iu, hernekeitto ja lista jatkuu vaan.     
2. Mitä kaikkea olet harrastanut elämäsi aikana? Ala-asteella olin vielä aika urheilullinen, luistelin ihan mielelläni ja kesäisin harrastin pesäpalloa. Olin myös koulun lentopallojoukkueessa. Liityin kuvataidekerhoon, joka oli kyllä selvästi kutsumukseni. Yläasteella ratsastin vuoden. Jatkoin kuvataidekurssia yläasteen loppuun, mutta lopetin kun amis vei kaiken aikani. Amiksessa jatkoin piirtämistä ja aloitin valokuvauksen. Nykyisin teen kaikkea graafista ja haluan kehittyä aina vaan. 
3. Millainen on unelmavartalosi? Kuin Marilyn Monroen.
4. Mikä saa sinut kiinnostumaan jostain tietystä blogista? Siis, mitkä asiat blogeissa ovat tärkeimpiä sinulle? Mainitse muutama blogisuosikkisi. Entä mitkä asiat blogeissa häiritsevät sinua? On joitain tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen. Ensinnäkin, jos blogin pitäjä olisi joku tuttuni - niin ehdottomasti seuraan. Myös blogit, missä kirjoittaja sattuu omistamaan kissan ja sekin vilahtelee blogissa on yleensä tosi hyvä juttu mun kriteereillä! Yhteiset kiinnostukset eli vaikka sama ammattikin, niin jään luultavasti seurailemaan. Sitten on näitä, keihin olen tutustunut jotenkin mm. kommenttien kautta ja on vaikuttanut ihanalta tyypiltä. Muutama blogi täällä. Tottakai, katson joskus blogeja "ammattilaisen silmillä", mutta loppujen lopuksi kaikki tekevät ja luovat oman juttunsa.
5. Mitkä tekijät ovat mielestäsi tärkeimpiä ihmissuhteiden toimivuuden kannalta? Ystävien kesken on kuunteleminen ja heitä ymmärtäminen, vaikka tekisivätkin mielestäsi vääriä valintoja. Voihan niistä oman mielipiteensä sanoa, mutta loppujen lopuksi se on ystävällä oma päätös edessä. Rakkaussuhteessa taas on ja kannattaa suhtautua huumorilla suurempaan osaan asioista ja pitää kunnioittaa toisen yksityisyyttä.

1. Mistä asiasta olet tällä hetkellä onnellinen?
2. Jos olisit kappale, mikä olisit ja miksi?
3. Villeintä mitä olet koskaan tehnyt?
4. Millainen olit lapsena? (Voi kysyä vanhemmilta, jos ei tiedä)
5. Jos syntyisit tähän maailmaan uudelleen, haluaisitko olla eläin vai ihminen. Perustele valintasi ja kerro siis myös minkälaista haluaisit elämäsi olevan? (Missä asuisit, mitä tekisit, kenen kanssa)

14 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Joo, voisin tietysti ilmoittaakin haastettaville, että heidät on haastettu! Hups! 8)

   Poista
 2. voi ei milla miten hankalat kysymykset :D äää! kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Vastaileppas, kyllä sä osaat! :D

   Poista
 3. Tälleen vähän off topic, mutta pakko kysyä, että omistatko luonnostas noin upeanväriset silmät, vai käytätkö piilareita? Jos noi on ihan sun omat silmät, niin oon kyllä aivan hemmetin kateellinen! Aivan ihanat silmät silti, vaikka olisivatkin piilarit! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan käyttänyt piilareita, mulla on luonnostaan siniset silmät. :) Ne kyllä tietenkin korostuu aina tällaisissa valoisissa kuvissa, joihin on lisätty hieman kontrastia. (Täälläkin pari kuvaa vuosien varrelta: http://mella-lili.blogspot.fi/2012/12/mellan-tarina-kuvia-eri-vuosilta.html)

   Kiitos oikein piristävästä kommentista! ♥

   Poista
 4. Hei kiitos tästä! <3 apua osaankohan vastata kunnolla kaikkiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti osaat, ihan miltä sinusta itsestäsi tuntuu! :)

   Poista