Farkkutakista liiviksi | Tee-se-itse, päivän asu


Moips! Ja perjantai-illat vaan teille kaikille! Ajattelin jakaa kanssanne tällaisen helpon tee-se-itse jutun. Farkkuliivit on nyt aika kova sana tänä kesänä tai on ollutkin jo jonkin aikaa otsikoissa! Uhrasin farkkutakkini, joka on lojunut kaapissa jo monia vuosia käyttämättömänä. Tätä ei siis välttämättä kannata tehdä vasta ostetulle farkkutakille. Elikkäs helppoa? Tarvitset sakset ja sitten vaan nips naps hihat poikki! Ajattelin myöhemmin koristella liiviä ehkä pinsseillä ja niiteillä...


Tuunaatteko itse vanhoja vaatteita?

22 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Ei oo tämän illan tämä, kuvat alkuviikolta! Facen uudesta profiilikuvasta näät, että menossa semmonen rock 'n roll tyyli tänään. :D

   Poista
 2. Ihana eipä tule juuri tuunattua mut pitäs kyllä kehitellä kaikkee =)Monesti vaate saa uuden elämän näin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Harmi kun mun niitit ei pure kaikkiin vaatteisiin... eli ei mene läpi liian kovasta ja paksusta kankaasta.

   Poista
  2. Koruja lisää blogissa nyt myös tarjous koskee kaikkia valmiita koruja =)

   Poista
  3. Okei, käyn huomenna tsekkaa! :)

   Poista
 3. Mulla myös työnalla farkkuliivi, alotin projektin jo talvella mutta se vähän jäi :D Valkasin takkia kloritessa ja leikkasin hihat irti, mutta loppuun asti en oo vielä tuunannu; pitäis värjätä pinkiksi tai lilaksi ja laittaa niittejä yms :) jospa sen sais valmiiksi niin pääsis käyttämään kun ilmatkin lämpenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Minä haluan ehdottomasti nähdä kuvan, kun saat valmiiksi!

   Poista
  2. Lupaan postata blogiin sitten :D

   Poista
 4. Mulla oli jo viime kesäks tarkotuksena tuunata farkkuliivi, mut ihastuinki kirpparilta ostamaani farkkutakkiin niin etten raaskinutkaan leikata hihoja :D Yllättävän vaikeeta löytää täydellinen takki liiviä varten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih, no käyhän se nuinkin! :D Mä taas oon aina vihannu tuota kammotusta takkina, mutta en tiedä miks en ikinä myynyt sitä eteenpäin... ehkä se juuri odotti tätä hetkeä! Pääsee uudestaan käyttöön. :)

   Ja samantien, kun pääsin tuunauksen makuun, niin varmaan seuraavaksi kenkien ehostusta!

   Poista
 5. Tulipas siitä kiva! :) tykkään♥

  VastaaPoista
 6. Paljon kivempi onkin liivinä toi! :) Pitäisköhä itekki.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jos sulla on joku takki, joka kaipaa vähän uutta ulkonäköä! :D

   Poista
 7. Värjäsitkö sä ton takin? Ku ylemmässä kuvassa on sininen ja alemmassa musta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku se johtuu vaan siitä, että ylempi on otettu aamulla auringonvalon tullessa ikkunasta suoraan ja alemmat lampun valossa illalla. :)

   Toivoisin kyllä, että toi olis tummempi toi liivi. :D

   Poista
 8. ite suunnittelin just vanhojen farkkujen napsimista shortseiks, niin ja muuten eeddspeaksin jonkun videon kautta löysin tänne blogiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä juttu, jos löytyy vanhoille vaatteille uutta käyttöä vaikkakin just napsimalla osia pois tai muuten koristelemalla uuteen uskoon! :)

   Sieltä onkin väkeä tullut viimeisen kuukauden aikana... :D

   Poista