Huhtikuun halutuimmat | 2013


Kuukauden saadut ja ostetut:
Seppälästä 9,95 € ostettu musta pääkallopaita on ehdottomasti ollut lempparini ja paljon käytössä. Luomiväri livboxista oli myös aivan mahtava juttu ja paljon käytetty. Kynsilakkoja eli Fanilta saatu (O.P.I & Orly) ja Mimosalta (Deborah Lippmann) ostettu! Taas kerran kuukauden ihanainen Cosmopolitan on ollut myös mukavaa luettavaa!


Kuukauden kokkailut:
Kiinalainen kanawokki: sisältää (kana) fileesuikaleita, chili&garlic -kastiketta, kasviksia ja nuudeleita. Helppoa ja valmistuu puolessa tunnissa! Ensin paistetaan kana ja kasvikset samalla - kun nuudeli valmistuu. Kanan ja kasvisten paistuttua lisätään tulinen kastike ja nuudelit mukaan wokkipannulle... hämmennetään vielä vähän ja valmista! Suurin osa aineksista olivat siis Blue Dragon -tuotteita.


Kuukauden kirppisostot:
Kävin kaverin kanssa kylällä kirpparilla ja mukaan lähti bilepaita, mikä on nyt vappuna päällä. Maksoi vain 75 senttiä ja sen lisäksi kesäiset kukkakengät 50 senttiä. Moitteettomassa kunnossa kummatkin. Joskus aikaisemmin olen myös hankkinut kaveriltani kirppiksen kautta tuollaiset kivat korvikset ja pikkulaukun yhteishintaan 10 euroa. Laukku varsin kätevä pippaloihin ja menoihin!

Ihanaa vappendaalia kaikille!

10 kommenttia :

 1. Oho, aika hyvään hintaan kivaa kamaa kirppikseltä!
  Hauskaa Vappenia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvät ostokset ja bilepaita pääsi heti vappuna käyttöön! :D

   Poista
 2. Kaikki on kivoja! Mä nii tykkään näistä postauksista! ♥ Vappuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran kuukaudessa! Ja näitä on kyllä kiva tehdä. :D

   Poista
 3. Oi vähän kivoja!:) Muuteskin tosi kiva postaus!:) Sulla on ihana banneri!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mistä kirppikseltä ostit? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sillä kirppiksellä ole vissiin nimeä, kun se on yhden lelukaupan yhteydessä vaan... Tarkistin ja kysyin äidiltäkin. :D

   Poista