Huonepäivitys | 2013

Hei! Mistä sitä aloittaisi? Aamulla sain kunnon inspiraation siivota kokonaan huoneeni eli lattiasta kattoon ja petivaatteita myöten. No okei, en ehkä käynyt kaikkia kaappeja läpi. Nekin ajallaan, koska olisi aika paljon myös myytävää mm. paitoja, housuja, takkeja ja kynsilakkoja sekä jotain kosmetiikkaa. Löytyisi kyllä lisäksi vähän suurempaa irtaimistoa. Niiden kokoamiseen ja kuvailuun en ole vielä sitä inspistä oikein saanut. :) Palataksemme aiheeseen, postaus sisältää paljon kuvia!


Tietokone ja pöytä, jossa kaikki se taikuus tapahtuu! Eli kuvassa tietokone, puhelin ja televisio. Pöytä on tuollainen ihanan iso tummanruskea väriltään ja siinä on myös hylly (yhteensä 8 aukkoa) kiinni samassa. Alempana tulee olemaan pari kuvaa, että miten hyödynnän hyllyä pöydän yhteydessä.

Hyllyn ja pöydän alla olen kätevästi ratkaissut tuon pienen tilaongelman uuden perheenjäsenen muutettua meille! Alla on sopivasti tilaa hiekka-astialle ja sen päällä vieläpä kuljetuskoppa. Pöydän alla pimeydessä on lisäksi tietysti varahiekat, rikkalapio & harja sekä kori. Vierellä myös yhden hyllyn aukon täyttävä uusi peti Simballe.


Seinällä pöydän läheisyydessä on tuo tekemäni puputaulu, jonka osa teistä varmaan muistaa ensimmäisestä huonekatsauksesta. Olen siis itse maalannut kyseisen taulun koulussa, kun vielä opiskelin. Kuvassa sitten vielä Simbakin pöydän... tai oikeastaan sen korkean hyllyn päällä makoilee ja katselee ikkunasta ulos.


Kynsilakkahylly kokee muutoksia, myöhemmin lisää aiheesta...


Sänky ja yöpöytä ovat täysin vastakkaisella puolella tietokonepöytää ja kynsilakkahyllyä. Sänkyni on siis vasten kaunista korosteseinää. Olemme itse maalanneet äidin kanssa kyseisen seinän tuollaiseksi purppuraksi (saattaa hieman väri vääristyä kuvissa). Seuraavaksi kuvia siitä, mitä korosteseinän puolella oikeastaan on...


Korosteseinää koristaa siis kaikkiaan sänky, pari kaupunkitaulua (kuva puuttuu), korvisteline jonka isän kanssa teimme verkosta ja lisäksi "meikkipöytäni". Meikkipöydän päällä oleva valkoinen laatikko sisältää korviksia ja koruja... Kaksi Marimekon pussukkaa, joista yksi on selviytymispaketti ja toinen on meikkipussi... rottinkilaatikoissa taas on mm. kosmetiikkaa, siveltimiä, luomiväripaletteja, makeisia, paketointimateriaalia ja kaikenlaista muuta kivaa.


Takkeja ja laukkuja... sekä lähes 30 lepardihuivia hups!


Lattialla oven vieressä on Simban ruoat. Sinisessä: kuivaruokaa. Vaaleanpunaisessa: märkäruokaa. Alusta on joku vanha muovailuvaha-alusta, jossa lukee isolla Piltti ja tällainen runo: 

"Piltillä on tyhjä massu, apuun tulee Karvatassu. Kantaa sulle perunoita, herneitä ja porkkanoita. Niistä piltti voimaa saa, ja kuntoansa kasvattaa!"


Seinällä oven vieressä vielä lopuksi kaksi hyllykköä, joissa lisää koruja ja aurinkolasit...

Mistä piditte? Mitä teemaa luulette huoneeni edustavan? Olisitteko halunneet katsoa jotain osiota tarkemmin?

18 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. No kyllä minusta joskus tuntuu, että asun jossain kosmetiikka-vaate-korumyymälässä. Haha! :D

   Poista
 2. Todella ihana huone ja upeita tavaroita =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vaan! Kyllä täällä kelpaa asustella jonkin aikaa, kunnes tulee se muutto ihan omaan asuntoon. :D

   Poista
 3. Milloin te muutatte poikaystävän kanssa yhteen?
  Lupaathan tehdä siitä kämpästä sitten iison postauksen! :-)) Odottaa innolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elo-syyskuussa pitäis olla muutto Ouluun, eli ollaan laitettu jo asuntohakemus eteenpäin tuossa jokin aika sitten. :D

   Ompa tosi mukava kuulla, että olisit kiinnostunut jo tulevan kämpän ulkonäöstä ja sisustuksesta! Lupaan tehdä!!! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niinpä, naurettiin äidin kanssa sille kauheesti! :D

   Poista
 5. Ihana huone <3 En malta odottaa teidän omaa kämppäpostausta! ;D

  Toi korvisteline olis ihana :3 Täytyy miettiä, että saisko meillekkin tollaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuun aina muistamaan sun kommentin, mitä sanoit mulle Facebookissa. Se tosiaan piristi mieltä kummasti. :) ♥

   :D Kanaverkosta vaan leikkaat palasen ja keksit jotain, millä sen saa seinälle kiinni! (Meillä sellaisia koukkuja, jotka porataan seinään).

   Poista
 6. Ihana tuo sun huone! :) tykkään todella paljon!! :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jospa saan tuotua palasen sitä sitten tulevaan asuntoonkin. :))

   Poista
 7. Vastaukset
  1. On se, mutta en oo oikeestaan nähny sen nukkuvan siinä! :D

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Erittäin kätevä, kun kaikki on saatavilla. :D

   Poista