Galleriakuvia Osa 1 | Samsung Galaxy S3


Moi! Latasin puhelimestani kuvat koneelle ja tein teille muutaman kollaasin, että mitä sieltä gallerian kätköistä oikein löytyikään. Ainakin kuvia omasta naamastani, kissoista ja lisäksi paljon ruokaisaa iloa! Voisin tehdä näitä kollaaseja silloin tällöin jatkossakin, jos teitä vaan kiinnostaa nähdä. 

Naamakuvia otan silloin tällöin, kun oon kokeillut jotain uutta meikkityyliä tai minulla on muuten vaan tylsää kotosalla. Kollaasissa myös tuollainen "ihana" kuva, minkä lähetin huumoritarkoituksessa kaverille! Eikö olekkin hassu? :)

Ruokakuvia otan yleensä, kun teen itse jotain (kokkaan, leivon) tai käyn ravintolassa. Onhan sitä mukava muistella, mitä on tilannu missäkin ja miettiä miten hyvääääää se olikaan! Eli kuvassa mm. ravintolassa syötyjä, työpaikan aamupala ja itse väkerrettyjä piirakoita.


Kissoista kuvia harva se päivä, haha! Eli tässä kollaasissa kuvia kahdesta kissastani, Simbasta (ruskea) ja Misusta (harmaa). Ensimmäinen kuva on siltä matkalta, kun haettiin Simba kotiin... ja muut on otettu meiltä sisältä tai ulkoa. Minun rakkaat! 

Samsung Galaxy S3 postaus täällä.

Haluatteko nähdä puhelimella otettuja kuvia myöhemminkin tulevaisuudessa?

12 kommenttia :

 1. Jooo lisää tämmöisiä postauksia:3

  VastaaPoista
 2. Tää on kiva idea! Eli näitä lisää :D

  Vois itsekin julkaista blogissa puhelimen kätköissä lojuvia kuvia, ellei mun puhelin olis vasta sanonut itseään irti :D Tai oikeestaan akku, puhelin sammuili jatkuvasti ja väitti akun olevan finito vaikka se oli vasta ladattu ja jos akun nappas irti ja pisti takasin niin taas siinä näytti olevan virtaa :D Fb:tä se jakso pyörittää, mutta heti ku avas nettiselaimen ni taaaas sama juttu :D Mies katto mun akkua ja takavarikoi sen; se oli pullistunu eri räjähtämisvaara. Ohohups.

  Onneks olin jo laittanu samsungin galaxy s4:sen ennakkotilaukseen, eli sitä odotellessa joudun tyytymään vanhaan palikkaan, joka on vielä superhidas. Mut sitte kun saan uuden puhelimen käsiini niin pitää postailla myös jotain kuvia :) Nämä on siitä just kivoja, ettei puhelimella otettuja kuvia ole niin suunnitellut, tai tiätkö, silleen...? :D Palasia elämästä! Joo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvä kuulla! :D

   Mikä puhelin sulla oli siis aikaisemmin? Ja kauan sulla oli se? :o Huhhuh, aika vaarallista!

   Mun iskä kerää vanhoja puhelimia ja nauroin sille, kun se vaihto yhdessä vaiheessa sen ihan tätä nykypäivää olevan puhelimen sellaseen tosi vanhaan isoon kapistimeen, joka vielä kaiken lisäksi toimi kun soitin siihen! :D Siis ihan semmonen vanhanaikainen kapistus, ihan niinku maailman ensimmäisiä puhelimia... melkein!

   Ja olet oikeassa, kännykällä otettuja kuvia ei silleen kerkee edes ennakoida tai ajatella kun niitä vaan näpsii tilanteessa kuin tilanteessa. Ei sitä aina kerkee hakemaan painavaa järkkäriä eri huoneesta, jos on joku juttu mistä haluais ottaa kuvan! Puhelin sentään kulkee aina mukana. :)

   Poista
  2. Miulla oli Htc Sensation ja kesällä sille kertyy ikää 2 vuotta. Ihan toimiva kapistus kunhan uuden akun hommaa, mutta kun sen kytky nyt sattuu sopivasti menevän umpeen niin en malttanu olla tilaamatta s4:sta :B Ja nyt väliaikaisesti käytössä vanha samsungin jumi, sgh 5600 jos oikein mallin muistan, on siinä kosketusnäyttö mutta muuten ihan kamala :D onneks samsung on petrannut aika roimasti tosta puhelinmallista! :D Kaverilla on myös s3:nen niinku sulla ja on ollu tosi tyytyväinen, sen takia mä ton s4:sen uskalsin tilata :)

   Voi ei teiän iskää :'D

   Poista
  3. Aaa! En olekkaan muuten vielä kuullut vielä tuosta S4stä, mutta nopeastihan ne tuo koko ajan uusia markkinoille. :) Joo pelotti aluksi siirtyä suoraan älypuhelimeen eli tähän S3seen, kun tuntu ettei opi ikinä käyttämään. Nykyään niin ihana kuin olla ja voi, toivottavasti ei mene ikinä rikki! :D

   Ja onnea uuden tulevan puhelimen omistajalle! ;)

   Poista
 3. Söpöjä kisukuvia, lisää vaan! :)

  Mäkin haluisin aina laittaa puhelimella otettuja kuvia blogiin, mutta se tuntuu aika turhalta kun laitan ne kuitenkin Instagramiin ja mulla on blogissa Instagram widget josta ne kuvat näkee blogin kauttakin.. :D

  Ootkos sä muuten Instagramissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D

   Niin minä oonkin huomannut, katon aina siitä sivupalkista kun teet uuden postauksen et onko sulle tullut uusia kisukuvia sinne Instagrammiin! :)

   En ole Instagramissa, enkä koe tarvetta ollakkaan, mutta never say never!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiva tietää! Mulla olikin yks kansio, mitä en ladannu koneelle ja siellä on lisää puhelinkuvia. :D

   Poista
 5. Näitä lisää! Mukava katsella kuvia! Ihana toi yks kuva susta! :D kisuvauva♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, kiitoksia vaan kommentista! :) Yllättävän hyviä kuvia puhelimella.

   Poista