Galleriakuvia Osa 3 | Samsung Galaxy S3


Moi! Olen tosi iloinen, kun tykkäätte kommentoida näitä älypuhelimella otettuja kuvia tai ne ovat ainakin nyt olleet suosiossa! Oikeastaan näitä on tullut vain kolme osaa ja lisäksi kuvasin yhden päivän kissojen kanssa pelkästään puhelimella. Tässä linkkinä: Osa 1, Osa 2 ja Päivä kissojen kanssa.

Kissakuvia otan suurimman osan aina, kun Misu ja Simba sattuvat pesemään toisiaan tai nukkumaan vierekkäin tai jotain muuta... Ensimmäisessä kollaasissa alempana oikealla kummatkin ihmettelevät zooplussalta tullutta pakettia, minkä esittelin edellisessä postauksessa.


Simbasta erikseen myös ulkoilemassa, tuijottelemassa tirppoja, nukkumassa ja ensimmäistä kertaa kuvaan ikuistettu haukotus! Tuurilla vielä suhteellisen tarkkakin. On se niin valokuvauksellinen! :)


Naamakuvia itsestäni, kuten aina. Aluksi haluan sanoa, että kyllä... ylhäällä vasemmalla Tuomo on haasteen muodossa meikannut minut ja aikaa meni läträämiseen alle puoli tuntia. Kehotan teitäkin tämän lukeneita myös tarttumaan haasteeseen ja tekemään siitä oman postauksen, kun minä en nyt tehnyt! :D Alempana vasemmalla minä kylällä kuuntelemassa iskelmää auton ratissa, keskimmäinen kuumasta kesäpäivästä jolloin poltin käsivarteni pahasti auringossa ja viimeinen kuva minusta ja Simbasta päiväunilla.


Sekalaisia kuvia vielä tähän väliin lopuksi näin... Vähän musiikkilistaa (idea uuteen postaukseen!) H&Mltä ostetut neonpinkit tennarit. Street Magic mopo-skootteri! Kuvaa myös ystäväni hevosista, kun kävimme ruokkimassa ne ja lopuksi vielä erään puutarhanhoitopäivän päätteeksi löysin etanan ja otin muutaman kuvan siitä. :)

Mistä kuvasta piditte eniten? 
Tartutteko haasteeseen?

16 kommenttia :

 1. Awwww haukotus-kissa! Ne on aina niin parhaita! :D ei oo pölypallero saanu vielä ulkoonta punkkeja? Kiehtooko ötökät ulkona vai meneekö kaikki huomio muuhun? :D Piku ei tykkää olla valjaissa mut Pätkis on niin utelias että se kyllä tykkää, mut kaikki ympärillä oleva on niin jännää ettei kerkeä öttiäisiä saalistamaan :D Ei se varmaan edes kerkeä näkemään niitä pihalla, partsilla kyllä sitte saalistetaan kaikki sinne eksyny :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan munkilla sain otettua kuvan puhelimella, kun se haukotteli! Onnekasta. :D Ei ole vielä onneksi mitään punkkeja tullut. Simba lähinnä istuu penkillä tai kuistilla ettei se lähe mitään ruohikon nurkkia nuuskimaan ollenkaan. :o Ja Simba on kiinnostunut kyllä jokaisesta muurahaisesta ruohikolla ja kaikesta lentävästä!

   Misu se oikeastaan sitten katseleekin vaan maisemia eli stalkkaa ihmisiä kuisteilla ja muita elukoita, jos sattuu näkemään. :D

   Kisuillesi paljon haleja ja pusuja! Söpöliinit, oi. :3

   Poista
  2. Lähetän terkut! :) Pätkis on nyt kahden viikon antibioottikuurilla kun sai virtsatietulehduksen. Pelkäsin virtsakiviä, mutta onneksi ei ollut!

   Poista
  3. Voi ei, onneksi ei ollut kiviä! :( Pikaisia paranemisia kisulle!

   Poista
 2. Hienoja kuvia kissakuume senkun nousee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Osa vähän sumeita, mutta ylipäätään tuolla on kyllä mukava ottaa kuvia ja valtaosa onkin tosi tarkkoja! :)

   Voihan kissakuume! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Tuollahan ne nytkin nukkuvat vierekkäin ja tuhisee. :3

   Poista
 4. Jälleen kerran ihania kuvia. :)

  VastaaPoista
 5. Haha, voi että tuo haukotuskuva! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :D Eipä taida Misustakaan montaa haukotuskuvaa olla kansiossa. :o

   Poista
 6. Ei hitto mä hajosin tolle Tuomon tekemälle meikille :DD Ihan törkee :D Lisää noita, miten ois kampaus seuraavaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jooo! Siitä piti tulla postaus erikseen, mutta en vaan pystynyt tekemään. Oli niin julkaisukelvotonta materiaalia. :) Eiköhän ideoimaan seuraavaa haastetta, koska onhan se lakannut jo mun kynnetkin!

   Poista
 7. Mua niin harmittaa ku mun puhelin sillo nollas ittensä ja poisti kaikki kuvat :/ nyt oon saanu kuvattu jo paljon onneks lisää, eli multa kohta myös tulossa tälläinen postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, on kyllä harmillista tuollainen! Itselläkin kerran kaveri poisti kaikki kuvat mun kamerasta vahingossa ja siinä oli koko kesän kuvat. :D On tosin monia vuosia sitten tämä tapahtunut... Nykysin siirrän heti koneelle kaikki uudet kun kuvaan!

   Ja postaustasi odotellessa! :)

   Poista