Ostoksia | Cosmerya ja Eekun korviksia

Moips! Olen viime aikoina tehnyt huoneessani pientä siivousta ja lajittelua ja ajattelin, että voisin laittaa vähän vaatteita (kesäpaitoja, mekkoja ja takkeja) myyntiin. Sen lisäksi olisi vielä kynsilakkoja aika paljon, mitkä etsivät uutta omistajaa! En vain tiedä jaksaisinko lähteä siihen postitusrumbaan. :D Lisätienesti ei olisi kuitenkaan pahitteeksi ja voisin niillä rahoilla ostaa jotain uutta ilmettä kaappiini. Katsotaan nyt päädynkö pelkästään oman paikkakuntamme sivustolla myymään kaiken pois vai hankkiikö äiti kirppispaikan kaupungista... vai möisinkö esim. lakkoja täällä blogissa!

Kuvassa Cuccio - Kiss in Paris (ilman päällyslakkaa) ja Eekun lahjaksi antamat lepardilegginssit 
Aiheena kuitenkin tällä kertaa nyt muutamat ostokset eli yhteistyökumppanini Cosmerya antoi minun valikoida Cuccio -merkkisen kynsilakan heidän valikoimistaan veloituksetta. Päädyinpäs sitten tähän seuraavaan täydelliseen punaiseen nimeltä Kiss in Paris! Normaalihinta näyttää lakoilla olevan 9,90 €, mutta kyseinen lakka on tällä hetkellä kuitenkin 7,80 €.

Mukana myös kolme shampoo -näytettä (Krystal Milk & Seliar)
Lavera Mango Milk -tehohoito / 125 ml. Tuote täältä.
Kuten näkyy, tilasin samaan pakettiin myös uuden putelin Laveran Mango Milk -tehohoidon (hiuksille). Tätä kyseistä tuotetta olen kehunut aiemmassa postauksessa täällä. Lisätietoa niille, jotka ovat kiinnostuneet!

Saatte lisäksi käyttöönne alennuskoodin: MELLA15 (voimassa syyskuuhun asti)


Ja muihin aiheisiin...


Ostin Eekulta hänen tekemiään korviksia. Minulla taitaa tällä hetkellä olla jo aikamoinen kasa nuita rusettikorviksia, mutta on niitä tullut pidettyäkin! Ovat kuitenkin aika ainutlaatuisia, että en usko kaupoista löytyvän. :) Pusuhuuli -korviksiakin parit kappaleet ja ekstrana vielä Eekku laittoi minulle nuo violetit roikkuvat rusettikorvikset! Kiitos! 

12 kommenttia :

 1. ihana että tykkäsit korviksista ja kivoja juttuja oot saanut testiin ,mieki sain jokin aika sit cuccio lakan cosmeryan merjalta ihana pinkki oonkin siitä postaillu .oot ostellu nii useasti nii tein kiitoksena sulle noi extra korvikset tietty rusetti niissäki ei vaan ollu pinkkiä eikä sinistä rusettia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä hyvälaatuisia nuo Cuccio -lakat, taisin jostain toisesta blogista katsoakkin tätä punaista (ja sinunkin pinkkiä) jo aikaisemmin ja meinasin ostaa. Ei tainnut olla sillä hetkellä rahaa ja unohtui koko asia. Hyvä tuuri, että sain nyt sen testiin ja oon tosi tyytyväinen siihen siveltimen leveyteen ja peittävyyteen! Myös kaunis kiilto ilman päällyslakkaa! :)

   Ihania korviksia kyllä teet aina! :P

   Poista
  2. Juu itekki tykkäsin lakasta ja kiitos

   Poista
 2. ihana lakka ja kivoja korviksia oot ostellu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! Riittää tuo punainen lakka pitkäksi aikaa, koska olen huomannut käyttäväni aika paljon punaisia lakkoja. Mavala - London Red vetelee viimeisiään. :)

   Ja kylläpä rrrakastan nuita rusettikorviksia! Nyt melkein joka väriä varmaankin! :D

   Poista
 3. Kivan punainen lakka ;D Rusettikorvikset on aivan ihania <3

  VastaaPoista
 4. Paaaljon kaikkea kivaa varsinki nuo korvikset on ihania♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Jep! Korvistelinekkin saanut uutta ilmettä. :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin on, ehkä aavistuksen tummempi kuin mitä odotin! :)

   Poista