Colorful Leopard Nails | Kynsitaide + ♥


Moro! Pitkästä aikaa kynsitaidetta ja kun sanon pitkästä aikaa, niin en yhtään liioittele! Olette varmasti samaa mieltä. :) Minulla on ollut jo pitemmän aikaa punaiset kynnet -kausi, joten mitään muuta väriä ei ole kynsilläni näkynyt ja siksi ei myös ollut kuvattavaa. Sain inspiraatiota värkkäillä nyt pitkästä aikaa lempiprinttiäni eli le(o)pardia! Aika värikkäät tuli ja äitikin kehui, että tulipas hienot!

Lakat näette yllä olevasta kuvasta, joten niitä en luettele sen tarkemmin.


Ja vielä tämän päivän kuulumisia... toivon tosiaan, että saisin jo luonnokset valmiiksi ensi viikkoa varten. Nimittäin olin teille jo vihjaissutkin, että teemaviikko on tulossa! Sain kaiveltua aiheeseen liittyvät animaatiot sekä kirjat jo kaapeista. Huomenna viimeisiä kuvailuja ja kuvat pitäisi sitä myöten olla suunnilleen kasassa. Yritän mahduttaa teemaviikolle kaiken mitä vain tulee mieleen, mutta onneksi te lukijat voitte myös vinkkailla - jos haluatte kuulla jostain tietystä asiasta tai aiheesta!

Ei siitä sen enempää, vielä pari kuvaa Simbasta ja minusta mitkä otin kynsitaiteilujen lomassa...


Mistä asiasta olit iloinen tänään?

10 kommenttia :

 1. ihanat kynnet ja oon iloinen koska perjantai saa viikonlopunna vähän levätä ja enää viikko töitä ja alkaa loma =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloput on aina parhaita ja toivottavasti kerkeät lomalla tekemään kaikkea mukavaa, mitä ei esim. viikolla kerkeä! :) Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Onpas kivat kynnet! :) Tommoset haluun itellenikin jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ompahan tuossa vielä tekniikka hakusessa. :D

   Poista
 3. Ihanan värikkäät lepardit!
  Mä olin tänään iloinen siitä, että monta tuntia plussaa töissä ja sain vihdoin kaiken valmiiks virkistyspäivää varten *Huoh*, ei se oo ku maanantaina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lepardikuosi paras kuosi! :D

   Hei onpas kiva juttu. ;D Minkäslainen virkistyspäivä on tulossa?

   Poista
 4. Nams, ihanat nuo kynnet. Niin värikkäät♥ mä olin onnellinen että sain eilen kaiken tehtyä mitkä mun piti tehdä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :D Ja se on paras tunne, että on muistanut juurikin tehdä kaiken eikä mikään jää kummittelemaan päähän. :)

   Poista
 5. Onpa kivan pirtsakat kynnet :) Itekin tykkään käyttää kyseistä tyyliä sillon tällön kynsiin (koska se on niitä harvoja joihin jopa mun taidot riittää xD).

  Teemaviikkoa ajatellen, ootko ikinä seurannu Death Notea animena? Ite katoin sen hiljattain ja tykkäsin älyttömästi, niin mietin oisitko osannu vinkata jotain muita samantyylisiä animeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niin on kyllä paras tyyli, jota voi toteuttaa aina uusilla eri tavoilla. Itselläni ei oikein leimaus onnistu kynsille, mutta tämmöinen summan mutikassa taiteilu on kyllä parempi tapa! :P

   Death Note on joo tuttu! Hyvin toteutettu ja mielenkiintoinen anime, etenkin 1 -kausi oli loistavuutta, mutta en 2 -kaudesta niin pitänytkään. En oo varma mitä tarkoitat saman tyylisillä, mutta kauhugenrestä multa löytyy kyllä muutamia suosikkeja:

   Jigoku Shoujo (The girl from Hell)

   Claymore (Silver-eyed witches, half human - half yoma)

   Blood + (Vampires)

   Vampire Knight (Vampires)

   Elfen Lied (The Diclonious, a mutated homosapiens)

   Suosittelen kaikkia ensimmäistä neljää lämpimästi! Hyvin toteutettuja animeja ja oonkin kahtonut kyseiset sarjat 2-3 kertaan uudelleen. :D Viimeistä animea en ehkä niinkään "suosittele", koska voi herättää liikaa sekalaisia tunteita. Silti sen yhden kerran pystyin katsomaan, mutta en kyllä toista kertaa.

   Toivottavasti löydät jotain mielenkiintoista näistä! :)

   Poista