Galleriakuvia Osa 4 | Samsung Galaxy S3


Terve! .....Tai no ei niin terve, Misu-herralla todettiin hammastulehdus viime lääkärikäynnillä. :( Huomattiin asia, kun Misu on käyttäytynyt aika äkäisesti jo pari viikkoa ja sähissyt jopa äidille! Sen lisäksi leuasta alkoi tippua karvat ja varmaankin säteillyt sinne asti, kun raukka raapinut sen aivan haavoille. Ei sen enempää murehtimaan, vanhuksella on asiaan helpottava lääkitys menossa ja pian on aika hampaan poistoon. Huomattavasti muuttui käytös, kun ei satu enää hampaaseen. Kehräili tänä aamunakin ja ruoka maistuu!

Kissakuvista siis sen verran, että voitte huomata Misun lempipaikan kölliä. Minun huoneessa hyllykön päällä, joka on samassa yhteydessä kuin tietokonepöytä. Lisäksi Misu pitää tuosta karvaisesta pedistä enemmän kuin Simba. :D Ja huomatkaa alavasemmalla kielikuva, herp derp.


Simbastakin tietysti ylempänä kollaasia ja nauran tuolle kuvalle, missä se nukkuu valkoisella matolla! Näyttää ihan karvamadolle, kun ei pilkistä tassut eikä sen puoleen häntäkään.


Kaverikuvia on tullut otettua suuri määrä. Vilma valmistuttuaan kesäkuun alussa jäi tänne äidinsä luokse melkein kuukaudeksi (?) eikä palannut kaupunkiin, niin meillä oli paljon aikaa jutella kuulumisia ja retkeillä siellä sun täällä. Ylhäällä aika yksitoikkoisia kuvia eli 4/5 autossa otettuja, haha!

Mitä kesäisiä kuulumisia?

8 kommenttia :

 1. Voi toista, toivottavasti Misu toipuu hampaanpoistosta nopeasti! Meilläkin löydettiin Jadelta viime hammaskiven poiston yhteydessä reikä hampaasta, toivottavasti se ei tulehdu..

  Ja ihania kuvia, varsinkin Misusta tuo ylärivin keksimmäinen ja kielikuva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että Misu (jos osaisi lukea) olisi aivan otettu kun kehut aina tätä vanhaa herrasmiestä ja toivottelet paranemisia! ♥

   Toivottavasti ei tulehdu Jadellakaan hammas, Misulla oli hammas täysin menettäny kiilteensä ja varmasti tullut kipeemmäksi pikkuhiljaa. Huomaa kyllä, kun alkaa sähistä jopa omistajalleen. :( Ja leuan takia luultiin ensin, että sillä olisi punkki, kirppuja tai kissa-aknea tms.

   Poista
 2. kivoja kuvia mie kotiuduin tänään 2vko reissulta lapista nii siksi ei oo musta kuulunu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinulla on varmasti sitten PALJON luettavaa blogin puolella, että pääset jyville kuulumisista. :D

   Poista
 3. Ihania kuvia<3

  Misulle paranemisia<3

  VastaaPoista
 4. kovasti paranemisia Misu-herralle kaimaltaan täältä (ja muiltakin toki)!

  kissan sairastamista on aina vaikea kestää, kun ei voi oikein tehdä muuta kuin antaa lääkkeet ja koettaa pitää hellänä :(
  onko hampaanpoisto kalliskin? olen kuullut, että maksaa maltaita :s

  söpöjä kuvia niin Simbasta kuin Misusta, kuten aina! Misu on tosi komea, oikein kuvauksellinen herra :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei ollut mitään vakavempaa! Joten ei huolta. :) Ei ollut kyse kuitenkaan mistään suuresta leikkauksesta taikka sairaudesta. Misu voi tosi hyvin, nyt kun on lääkkeet niin ei tee kipeää! Ja pian onkin se hampaan poisto. :)

   En tiedä yhtään mitä maksaa! Ja uskon, että voi olla kallistakin.

   Misu ja Simba kiittää kommentista! :3

   Poista