Manga ja Arina Tamemura | Teemaviikko osa 3

Yotsuba | Kirjani: 1-9 kpl / Koko sarja: 11 kpl / Kappalehinta: 6,95 e / Lisätietoa
Hirviöprinsessa Hime | Kirjani: 1-12 kpl / Koko sarja: 12 kpl / Kappalehinta: 7,50 e / Lisätietoa
Cherry Juice | Kirjani: 1-4 kpl / Koko sarja: 4 kpl / Kappalehinta: 6,70 e | Lisätietoa 
Full Moon wo Sagashite | Kirjani: 1-7 kpl / Koko sarja: 7 kpl / Kappalehinta: 6,50 e / Lisätietoa 
The Gentlemen's Alliance Cross | Kirjani: 1-11 kpl / Koko sarja: 11 kpl / Kappalehinta: 8,50 e / Lisätietoa 
Horoskooppimysteerit | Kirjani: 1-4 kpl / Koko sarja: 4 kpl / Kappalehinta:  5,70 e / 1 e (kirppari) / Lisätietoa 
Tokyo Mew Mew (ensimmäinen mangasarjani!) | Kirjani: 1-9 kpl / Koko sarja: 7+2 / Kappalehinta: 5,50 e / Lisätietoa
Azumanga Daioh | Kirjani: 1-4 kpl / Koko sarja: 4 kpl / Kappalehinta: 6,00 e / saatu / Lisätietoa
Karin | (viimeinen kerätty mangasarjani!)| Kirjani: 1-14 kpl / Koko sarja: 14 kpl / Kappalehinta: 5,90 e / Lisätietoa
K-ON! & Suzunari | Kirjani: 1-4 & 1-2 / Koko sarja: 4 & 2 kpl / Kappalehinta: 6,90 e / Lisätietoa 1 & 2
Power!! | Kirjani: 1-10 kpl / Koko sarja: 10 kpl / Kappalehinta: 5,80 e / Lisätietoa
Time Stranger Kyoko, Kamikaze Kaitou Jeanne, Fool's Gold, Dream Kiss, Teiniagentti Luna, At Laz Meridian
 & Peach Fuzz
/ Kirjoista kaikki kokonaisina sarjoina / Kappalehinta: ei tietoa, osa saatu tai ostettu kirpparilta.
Mangakirjojen hintataso? Mistä mangakirjoja saa? Minkä tyyppistä mangaa luen?

Kirjojen hintataso on juuri tuota luokkaa, mitä kuvateksteissä olen tarkentanut eli vaihtelee viidestä eurosta lähemmäs yhdeksää euroa. Kirjojen takana lukee aina hinta. Mangakirjoja olen itse aikoinaan ostanut normaaleista ruokakaupoista, kirppareilta ja muista kirjakaupoista (suomalaisesta, divarista). Kiinnitän mangassa yleensä huomiota tekijään, piirtotyyliin ja tietysti tarinaan takakannessa. Arina Tamemura on paras mangapiirtäjä! 

Mitkä on suosikkini mangakirjoista?


# 1 - Yotsuba - "Sarja keskittyy viisivuotiaan Yotsuba -tytön arkielämään. Yotsuba on iloinen, utelias ja outo: itseasiassa niin outo, että jopa hänen oma isänsä kutsuu häntä oudoksi. Koska hän on kasvanut saarella ja muuttaa kaupunkiin tarinan alkaessa - hän on myös täydellisen tietämätön monista tavallisista asioista. Tämä ei vain lisää hänen outouttaan, vaan antaa myös aihetta hauskoihin tarinoihin siitä kuinka hän oppii ymmärtämään (väärinkin) jokapäiväiset asiat."

# 2 - Full Moon wo Sagashite "Pääosassa on 12-vuotias orpotyttö Mitsuki, joka haaveilee laulajan urasta. Mitsuki kuitenkin kärsii pahasta sairaudesta, mikä vaikeuttaa suunnattomasti hänen lauluhaaveitaan. Mitsukin huoneeseen ilmestyy kaksi kuolemanjumalaa. Heidän tehtävänään on huolehtia siitä, ettei Mitsukin elinaika lyhene tai pitene."

# 3 - Hirviöprinsessa Hime "Hime on aatelistoa ja prinsessa ja siten yksi mahdollisista valtaistuimen perijöistä. Eräs hänen kyvyistään on herättää kuollut henkiin antamalla tälle vertaan. Hime pystyy käyttämään aseenaan miltei mitä tahansa ulottuvillaan olevaa moottorisahasta alkaen, mutta hallitsee myös miekan ja ampuma-aseet."

# 4 - Fool's Gold "Naiset lankeavat lähes poikkeuksetta pahoihin poikiin. Pääosassa oleva Penny ottaa ohjakset omiin käsiinsä ja perustaa kouluun salaisen kerhon, jossa kategorisoidaan huonot miesehdokkaat ja kutsutaan heitä nimellä "Pyriitti". Pian koko koulu on sekaisin ja kaikki etsivät syyllistä.


# 5 - Power!! "Kyon isä, joka on koripallohullu ei voi enää pelata onnettomuuden takia. Isä päättääkin toteuttaa unelmansa työntämällä Kyon (tyttö) poikien koripallojoukkueeseen ja asumaan heidän kanssaan. Eikä Kyon tarvitse ainoastaan pelata vain koripalloa; hänen on esitettävä olevansa poika - päivin ja öin. Tutustuttuaan huonekaveriinsa Chiharuun, he kummatkin aistivat toisillaan olevan salaisuuksia."

Keräättekö mangakirjoja? 
Mikä sarja teitä kiinnosti eniten?

18 kommenttia :

 1. kamikaze kaitou jeanne mangat olen lukenut ja niistä tykkäsin. muuten en oikein ole lämmennyt mangakirjoille.
  Ps. Olis ollut ihan hauska, jos oisit ottanu kuvan noitten kirjojen sisältäkin kaveriksi, että olisi saanut ideaa niitten tyylistä. Mutta onneksi google on keksitty ja menen sinne katsomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on myös kiva mangasarja ja hyvin piirretty! :)

   Ihan hyvä idea, ei tullut mieleenkään. Mulla kai pyöri niin hiki päässä jo, kun kuvasin pelkästään nuita kansia yksi päivä! Nimittäin, piti raahata niitä pahvilaatikoineen kaapista ja ympäri taloa ja sitten vielä asetella ja tunkea takaisin mistä ottikin. XD

   Poista
 2. No kyllä :D sullahan on noita todella todella paljon :o :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o! :P Silloin aikoinaan kun mangan piirtäminen oli huipussaan - niin oli myös näiden keräilykin! Voi sitä rahan menon määrää, onneksi en kaikkia sentään uusina ostanut, vaan löysin kirppiksiltä ja äitikin sponssasi välillä. :D

   Poista
 3. Yotsuba <3 Mä itse lueskelen aika erityyppisiä sarjoja, kuten Nanaa, Death Notea, Soul eateria ja Ravea, mut täytyy varmaan noihin jossain vaiheessa tutustua.

  Tää japani-innostus tuntui laantuvan jossain vaiheessa ja sen seurauksena kyllä kirppiksiltä tekee joskus hyviä mangalöytöjä! Varmaan aika monet on 'kasvaneet yli' tästä buumista ja kiikuttaneet pokkarit kirppiksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa! Death Note ja Soul Eater on nähty animena ja suosittelen Hirviöprinsessa Himeä, jos tykkäät sen tyyppisestä! :)

   Olet oikeassa, monet keräilivät ja sitten nakkelivat menemään kirppikselle. Hyviä löytäjä olen sieltä sitten tehnytkin! Itse en ole tällaista tyyppiä, että myyn tavarat eteenpäin kun kiinnostus laantuu. Joskus se voi nimittäin tulla takaisin tai niitä voi säilyttää suurempaa tarkoitusta varten! ;D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kun jotain rupeaa keräilemään, niin sitä vissiin keräilee ihan tosissaan! :D

   Poista
 5. Omistan noista itse vain Fullmoon wo sagashitet. Osaa noista sarjoista on kyllä tullut luettua jonkin verran netistä ja lainattua kirjastosta. Itsekin tykkään tosi paljon Arina Tanemuran piirustustyylistä. Hän on mun lempiartisti mitä shoujomangaan tulee. Tosin se ehkä miinuksena, että mun mielestä jotkut hahmot on turhan samannäköisiä ja sivuhahmot tuppaa olemaan semmoisia "rumia" kun taas päähenkilö ja muut tärkeät hahmot on aina tosi kauniita.
  Itse ostan tällä hetkellä vain Kuroshitsujia, joka on yksi lempimangasarjoistani, suosittelen. Kaikkien aikojen lemppari on kuitenkin Vampire Hunter D, mutta se on aika eri tyylinen kuin yllä olevat, että en tiedä tykkäisitkö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Arina Tamemuran kannattaja! Ja olet muuten oikeassa tuosta hahmo -jutusta, itsekin olen ihmetellyt ihan samaa kun välillä meinaa nimittäin mennä hahmot sekaisin... ovat niin samannäköisiä! :o Et ole ainut, joka niin ajattelee! :D

   Hei, katsotko myös animea? Ainakin tuo Kuroshitsuji on tosi hyvä animena, tykkäsin! Ja olet oikeassa, poikkeaa tosi paljon ainakin minun normimangasta TAI animesta tuo Vampire Hunter D etten ole varma pitäisinkö! Mutta never say never? :D

   Poista
 6. Moi!.Kerään itsekin mangaa lempi sarjojani ovat K-on! ja Fullmoon wo sagashite. Sekä Navi Luna. Lempi animeni on Fullmoon wo sagashite ja Fruits basket sekä Sugar sugar rune.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa eli tuttuja sarjoja! Unohdin tyystin kuvata mun Navi Lunet sillä itsekin omistan ne mitkä on jo julkaistu. :)

   Poista
 7. Minua kiinnosti Fullmoon wo sagashite ja K-on!. Kerään manga sarjoja ja tykkään katsoa animea. Lempi manga sarjani ovat Fullmoon wo sagashite, K-on!, ja Navi Luna. Lempi animeni on Fruits basket, K-on! ja Fullmoon wo sagashite sekä Sugar sugar rune.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tulikin kaksi kertaa kommenttisi! :) Ootko tykännyt Fullmoon wo sagashitesta animena?

   Poista
 8. Voi harmi, että törmäsin blogiisi näin myöhään!

  Itse keräilen mm. Soulia, Kuroa, Doubtia, Chibi vampirea (Karin, mutta englanniksi, aivan mahatava sarja muuten! :D)ja sitten mulla on kaikkia heräteostoksia, kuten tuo Hirviöprinsessa Himen ykkösosa. Nauroin ostaessani sen, sillä piirrustusjälki siinä on, mitä on, mutta tarina olikin itseasiassa aika kiinnostava! Täytyy siis hankkia lisää. :)

  Niin sellainen kysymys, että mistä olet ostanut nuo Suzunarit? Ja ovatko ne hyviä? Itseäni kiinnostaisi kovasti kyseinen sarja. :3

  http://katrisdays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun tervetuloa vaan mun blogiin ja selailemaan tätä teemaviikkoakin, eihän siitä olekkaan kuin pari viikkoa kun näitä postauksia väsäsin. :) Joten parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai? :D

   Sullakin on paljon mangaa näköjään ja suosittelen kovasti tuota Himeä, se on oikeasti hyvä mangana!

   En itseasiassa tiedä mistä Suzunarit on, koska sain ne joululahjaksi äidiltä. :o Kummatkin 2 kappaletta siis ja oli ihan kiva pieni minisarja. Pitää kysäistä äidiltä, kun hän tulee kaupasta! :)

   Poista
  2. haha, niimpä! Kyllä mä varmaankin netistä löydän nuo Suzunarit, mutta kiitos avusta! :) On tehnyt jo pitkään mieli hankkia nuo. :3

   Poista
  3. Okei selvä! Äiti ei muistanut mistä kaupasta osti. :D :D

   Poista