Yashiro Mart makeiset | Teemaviikko osa 5


Moi! Ja arvasitte oikein, kuten otsikossa lukeekin. Tänään testaillaan Yashiro Mart makeisia! Vähän erilaista aihetta verrattuna muihin videoihin, mutta toivottavasti tykkäätte. 

Mikä on Yashiro Mart?

Yashiro Mart on yhteistyökumppanini ja verkkokauppa, joka myy japanilaisia makeisia. Sivuilta voitte löytää kategoriat: setit, suklaat, suolaiset, hedelmäkumit ja muut karkit. Verkkokaupassa on myös ihanaa se, että sieltä saatte aina joka tilauksen mukana pienen paketin (näytän videolla), jossa on ostosten lisäksi myös ilmaisia makeisia teitä ilostuttamaan! Yashiro Mart on myös blogien kunniaksi lisännyt 10 % alennuksen, jos bloggaat ostamistasi tuotteista. Minutkin löydätte sivuilta kohdasta BLOG discount

Ps. Saatan tehdä kesäkuun lopulla tilauksen Yashiro Martiin! Joten hihkaiskaa te, jotka olette pyytäneet minulta jo aiemmin haluavanne mukaan seuraavaan tilaukseen. Ja muutkin halukkaat voi kommentoida, niin katsotaan saanko 2-3 henkilöä mukaan tilaukseen. Postikuluista neuvotellaan sähköpostitse!

Makeaa perjantaita kaikille! 

12 kommenttia :

 1. Kiva video ja lisää tämmösiä =)Mun tekemät korviksetki vilahti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli sellaiset pinkit pilkulliset videolla! :D Ja kiitos kommentista. :)

   Poista
 2. Oli kyllä kivan erillainen video ♥ arvaa rupesko tekee mieli kaikkea herkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) No arvaa menikö taas viikon karkkikiintiö täyteen, kun söin noita makeisia. :D

   Poista
 3. CARAMELDANSEN!! Ei vitsi ku piristi, kuuntelin tota seiskaluokalla älyttömästi ja opeteltiin kaverin kaa tohon se tanssikin :DD

  Ja näin jotain unta jossa olin kaupassa, ja sä olit siinä kassalla mihin menin... Olin vaan silleen "Ai moi Mella", maksoin ostokseni ja lähdin? :D tärkee tieto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, awww! <3

   Olitkohan jo kolmas bloggaaja peräti, joka on nähnyt minusta unta viime-tämän vuoden sisällä! :D Ja kiva kun kerroit, on aina mukava tietää jos on sattumalta päässyt toisen uneen. Vaikkakin vaan vilaukselta! :)

   Poista
 4. Kiva video, lisää tälläsiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! xD Pitää tehdä aina välillä. :)

   Poista
 5. Sulle on haaste mun blogissa! :) http://tinynaildesign.blogspot.fi/2013/06/i-love-spring-eiku-summer-haaste.html <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Yritän tehdä tuon huomenna ennenkuin lähden juhannusta viettämään mökille. :) <3

   Poista