Hannele ja MM13-kisat | Päivä 1


Moi! Ja tänään tehtiin historiaa, mutta ei pelkästään MM-kisojen vuoksi... Sen lisäksi siis minulla oli ihka ensimmäinen blogitapaaminen! Künsii -blogin Hannele tuli Jyväskylästä asti suunnistamaan ja osallistumaan Vuokatin MM13 -tapahtumaan sekä tietysti tapaamaan minua. :)


Löydettiin toisemme stadionin lähistöltä, jossa oli meneillään avajaiset! Päätettiin kuitenkin jättää ne välistä ja lähdettiin terassille tilaamaan kylmää juotavaa.  Taidettiin istua tunti jos toinenkin ennen kuin siirryttiin torin puolelle, jossa oli eräs puhelias myyjä...


Myyjä antoi meidän koemaistaa kolmea erilaista hilloa ja kertoi kyllä kaiken niistä taivaan ja maan väliltä. Oli mukava rouva kyllä, nauratti ihan ne selitykset ja paras oli... "Anteeksi, kun puhun näin paljon olen vähän väsynyt, mutta ettepä ole nähneet minua virkeänä!" Ja vinkkasi vielä silmääkin. ;) Menin nälissäni tilaamaan sitten juustosarven ja mentiin siitä torin reunalle seuraamaan juoksijoita.


Ylemmän kuvan komistus oli kyllä 5/5 ja alemman kuvan Mårten Boström voitti sprintissä kultaa! Aika hyvin sattui, että räpsin juuri näistä miehistä kuvat. Ilta-Sanomissa olikin jo juttua voittajasta.

"Boström täydensi isäntämaa Suomen unelma-alun MM-kotikisoihin suunnistamalla kultaa vain puolitoista tuntia Venla Niemen sprinttipronssin jälkeen."


Ennen varsinaista tietoa, oltiin vielä torilla ja puhuttiin niin paljon ettei edes huomattu, kun porukka alkoi liikkumaan stadionia päin. Hannele soitti miehelleen ja kyseli lähtisinkö vielä stadionille heidän kanssaan katsomaan tuloksia ja palkintojen jakoa. Onneksi lähdin, vaikka taisin jo ihan alussa kertoa etten ole niin kiinnostunut täällä näistä meneillään olevista kisoista. :D


Ja heti kun päästiin stadionille, niin kuulutettiin kuka oli voittanut kultaa ja suomalaiset menivät ihan sekaisin! Fiilis oli katossa, suomiliput heilui ja kansa iloitsi. :D 


Lähdettiin miesten palkintojen jaon jälkeen. Hannele lähti poikaystävän ja kavereidensa kanssa vielä ruokakauppaan ja minä suuntasin kotiin... no taisin kyllä käydä mummin luona napostelemassa vielä mansikoita. Ai niin, puhuttiin myös huomisesta ja saatetaankin nähdä vielä huomenna. Pysykää kuulolla jatko-osan varalta! 

Päivälle arvosanaksi 5/5!

8 kommenttia :

 1. Jee, 5/5 :D
  Katotaan huomenna, jos keksitään jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai 5/5! Huominenkin voi sitten olla 5/5 tai mistä sen vielä tietää. :D

   Poista
 2. Hihi, kuulostaapa herttaselta myyjältä. :D

  Ootte tosi kauniita molemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan mahtava, tuli ensimmäisenä mieleen et rouva olisi niinkuin naisversio Aku Hirviniemestä! :D

   Poista
 3. Oijoi♥ varmaan ollu todella ihanapäivä. :) kauniina ootte molemmat♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, katsotaan mitä sitä tänään keksii! :) Kiitos ihanasta kommentista!

   Poista
 4. tosi kivaa teillä kuulosti olevan ja kiva että tapasit hanneleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli mukavaa ja juttua riitti. :) Olisi kyllä kiva tutustua muihinkin blogin kautta tapaamiini ihmisiin!

   Poista