300 lukijan spesiaali | Arvonnan voittaja!

Hei! Nyt on lupaamani postaus arvonnan voittajasta ja sen lisäksi muutakin asiaa! Olitte kiitettävästi laitelleet minulle paljon kysymyksiä ja ideoita, jotka kaikki kirjasin tänään blogikirjaani. Piilotin arvontapostauksesta kommenttinne, ettei sähköpostit jää sinne esille. Kysymyksiä tuli tasan 70 ja postausideoita 50. Muutama oli samoja toiveita laittanut, mutta sekin vain kertoo mitä te oikeasti haluatte blogissa nähdä! Kiitos kaikille, pikkuhiljaa alan toiveitanne täyttämään, kun sen aika on.

Arvontapalkintohan oli teille yllätys, joten saatte tietää sen sisällön viimeistään sitten - kun voittajalle on saapunut kyseinen paketti. 

Onneksi olkoon Anette, otan sinuun yhteyttä!


Ps. Maininta vielä siitä, että olen kehittelemässä teemaviikkoa 90-luvusta. Aiheita listalla on tällä hetkellä 90-luvun lapsuusmuistot, musiikki, pelit, lelut, elokuvat, muoti, meikki ja yleisesti. Tuleeko kellään mieleen, mitä aiheita voisi vielä lisäksi käsitellä? Toivon, että tekin innostutte sitten kertomaan teemaviikolla omia muistojanne ja kokemuksianne, voidaan yhdessä nostalgisoitua!

4 kommenttia :

 1. Onnea voittajalle! :)

  Kuulostaa hyvältä 90-luku teema :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä sitä onkin tekemistä... Yritän saada elokuulle teemaviikon, mutta katsoo nyt. :D

   Poista
 2. kyllä ysärimusa iskee. timanttista jyystöö. tän hetken ehdottomat suosikin drömhusin vill ha dig ja scooterin how much is the fish

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistatko Lemon tree? :D Tulet sinä mieleen siitä jotenkin!

   Poista