Jännän äärellä | Vastaukset videolla


Moiks! Viimeinen osa kysymys-vastaus-osiota videolla. Jos joku ei muista, niin kysymykset tulivat arvonnan ohella, minkä pidin viimeksi. :) Videon alla näette myös yllätyspaketin sisällön, jonka voittajalle postitin arvonnan jälkeen! Olin muuten ehkä eniten tyytyväinen tähän videoon, kuvasin sen osissa yhtenä päivänä. Ajattelin ensin, että kuvaan viimeisen osan myöhemmin, mutta onneksi tein sen nyt. Toivottavasti pidätte! 


Kysymykset ja vastaukset jännän äärellä:

1. Millainen olit lapsena? Villi ja kömpelö, aina mustelmilla tai joku paikka rikki! Olen mm. tippunut pitkät portaat takaperin alas, köyden katketessa tippunut maahan ja käsi murtunut ym...
2. Jännittääkö muutto uudelle paikkakunnalle? Jännittää!
3. Mitkä ovat pahat tapasi? En kerro!
4. Kuka anime/mangahahmo voisit olla? Hinata Hyuga. 
5. Mistä leikeistä pidit lapsena? Poikien ja tyttöjen leikeistä. Veljien kanssa leikin auto- ja legoleikkejä sekä parhaan ystävän kanssa barbie- ja nukkeleikkejä. Isä rakensi minulle silloin leikki(nukke)kodin.
6. Mitä pelkäät? Hämähäkkejä en enää pelkää. Pelkään eniten sitä, että ovi jäisi auki ja Misu tai Simba karkaisi metsään enkä ikinä löytäisi niitä.
7. Jos saisit elää uudelleen yhden päivän, minkä eläisit? Se päivä, kun haettiin n. 9 vuotta sitten Misu. Minulla oli pienenä astma ja luultiin ettei voitaisi ikinä ottaa lemmikkiä taloon.
8. Minkä supervoiman tahtoisit? Eläinten kielten ymmärtäminen.
9. Mikä on paras ja huonoin juttu kissoissa? 1. Kissat kehrää.  2. Kissat ei tottele.
10. Varhaisin muisto lapsuudesta? Kun olin tosi pieni, mummon ja ukin luokse tuli 4-5 mustaa koiranpentua. Kiipesin niiden ulkohäkkiin, missä oli koppi ja vietin siellä koko päivän pentujen kanssa. Aina kun pentu yritti karata kopista, niin otin sen takaisin ja hoivailin niitä iltaan asti. Äiti ja isä taisivat olla huolissaan, kun eivät löytäneet minua mistään!
11. Jos sulla ei olisi kissoja, mitä lemmikkejä sulla olisi? Pupuja, minulla on ollut kääpiöluppakorva nimeltä Iines, joka menehtyi äkillisesti 4-vuotiaana.
12. Lapsuuden lemppari tv-ohjelma? Pokemon! 
13. Milloin tulet Kuopioon, että päästään Matkukselle shoppailemaan humalassa? Sitten kun ollaan Tuomon kanssa säästetty rahaa ja tulee taas tarvetta käydä esim. siellä Ikeassa. Voidaan sitten nähdä, Noora! ;)
14. Kuinka tyylisi on muotoutunut? Vaihteleva.
15. Jos syntyisit uudestaan, olisitko ihminen vai eläin? Kissa.
16. Kuinka monta lepardiaiheista asiaa omistat? 30 kpl leopardihuiveja! 
17. Onko sinulla taiteilijaa/piirtäjää, jonka töistä saat inspiraatiota? Arina Tamemura.
18. Mitkä ovat tärkeimmät asiat elämässäsi? Läheiset, kissat ja onnellisuus! 
19. Minkä elokuvan näyttelijään samaistut? Aina on elokuvissa melkein joku johon voi samaistua.
20. Mikä on kamalin vaatekokonaisuus ikinä? Sinappihousut ja tuulipuku? :D
21. Oletko kiinnostunut aloittamaan uuden harrastuksen, minkä? Nyrkkeilyn.
22. Mistä asti olet ollut anime/mangafani? Ala-asteen ja yläasteen välissä.
23. Inhokki / suosikkiasia ylitse muiden? 1. Netin lagaus, yhteys poikki. 2. Blogi ja SoMe!

Ekstra, mitä ei ole videolla:

Elokuvien TOP10?
♥ Ei järjestyksessä: Hachiko, Leijonakuningas, Django Unchained, Ted, Henkien Kätkemä, Herkules, Kissojen valtakunta, Diktaattori, Daybreakers & Gran Torino.

Yllätyspaketti julki, jonka voitti Anette pitämässäni 300 lukijan arvonnassa!
 Oliko vastausvideot mieluisia?

22 kommenttia :

 1. Paljon kivoja kysymyksiä sait! Tekis mieli tehdä itekin kysymyspostaus, kun kysymyksiin vastaaminen on mun mielestä kivaa. :D

  Meillä on muuten sama pelko. En uskalla antaa kissoja oikeen kenellekään hoitoon sen takia.. Ja mulla epäiltiin myös pienenä astmaa(+kissa-allergiaa). Meillä oli sillon kissa ja pelkäsin että se pitäis antaa pois, mut onneks tilanne ei ollu niin paha, riitti ettei kissaa päästetty mun sängylle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, varsinkin jos on mielenkiintoisia kysymyksiä eikä ehkä sellaisia: ikä, paikkakunta, lempiväri...? :D

   Joo, ehkä maailman pahin pelko! :<

   Ehkä se tekee meistä näitä hulluja kissanaisia, kun pienenä on ollut pelko et ei saa koskaan kissaa / joutuu antamaan pois kissan... :o

   Niissä allergiatesteissä just kissan kohdalla mulla reagoi iho, että tuli patti. + Sitten se astma, niin olin ihan masentunut sen takia ettei koskaan saataisi lemmikkiä... Muistan sen vieläkin ja siksi kai vanhemmat antoi periksi, mutta muistutti et jos oireilen - niin joudutaan antamaan Misu pois!

   Poista
  2. Mullakin alkoi punoittaa se kohta allergiatestissä, en muista tuliko patti. Mut onneks meillä kummallakin asiat meni kuitenkin hyvin ja ollaan nyt onnellisia kissanomistajia! :)

   Mä keksin muuten sulle just kysymyksen: minkä rotusen kissan ottasit jos et sais valita persialaista? ;D

   Poista
  3. Totta! :D

   No EXOTICIN...! Tai aion exoticin ottaa seuraavaksi, mutta jos et ole tyytyväinen tähän vastaukseen, niin ehkä ragdoll tai snowshoe! Ne on ihania valkosine turkkineen ja sinisine silmineen. ;_; ♥

   Poista
  4. Jotenkin arvasin että valitset exon! Pitäiskö mun sit vastaa somali, se kun on abyn pitkäkarvainen versio.. :D Siniset silmät on kyllä kissoilla tosi nätit! Ite ottasin varmaan ocicatin, oon tykästynyt siihen viime aikoina kovasti.

   Poista
  5. Hahaa! :D Olisi toisaalta tosi kiva hankkia erilaisia kissarotuja ja näin tutustua kaikkiin niihin ominaisiin luonteenpiirteisiin, mutta taas toisaalta oon niin rakastunut persialaisiin ja tuntuu että se olisi se oma rotu. :3

   Aika cool toi Ocicat! Mies tykkäilee Mau-rodusta, tuli aika puun takaa kun se sen mainitsi. :D

   Poista
  6. Egyptin maut on kyl kans tosi nättejä. Meillä mies tykkää pitkäkarvasista roduista(ne on sen mielestä söpöjä karvapalloja), ja se haluis seuraavaks toisen mettiksen tai somalin. En mäkään luultavasti oo siirtymässä näistä nykysistä roduista mihinkään pitkään aikaan.. :)

   Poista
  7. No niin! :) On tosi kiva, jos miestäkin kiinnostaa kissat... ;)

   Poista
 2. kivoja kaikki videot ihana mella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääää! Kiitti Eekku! ♥ Seuraavaa videota tulossa lienee sitten meidän asunnosta, kun kaikki on valmista... ehkä 2 viikon sisään. :)

   Poista
 3. Noni hyvä, et saa ikivihoja niskoillesi :D Kuopion reissuanne odotellen 8)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en! :D Noniin, vähänkö odotan jo! Pitää säästää vähän rahaa, kun sitä ois palanu viimeksikin siellä enemmän... jos ois vaan ollu mitä tuhlata! :3

   Poista
 4. Ihana video, vaikka ääni kuulu taas vähän huonosti? Johtuukohan se tästä mun koneesta? :D En tiedä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi johtua koneen asetuksista, ainakin mulla kuuluu hyvin selkeästi ja nyt kun musiikinkin pistin tarkoituksella aika pieneksi kuvatessa. :o

   Kai laitoit volyymia ja kannattaa vähän asetuksia tsekkailla! :)

   Poista
 5. Voi eii, sä oot niin hyvä perustelemaan Livboxin tarpeellisuutta, että minähän sorruin! :D Kiitos, nyt en malta odottaa ekaa boxia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii Taru hyvä, sitä odotellessa! :) Paitsi älä sitten tule kirveiden ja soihtujen kanssa, jos ei ollutkaan sitä mitä odotit... :< :D

   Poista
  2. En en :D mut syytän sua siitä että nyt ei oo varaa ostaa viikonloppu nameja kun kaikki rahat meni boxiin! :'D

   Poista
  3. Karkit on yliarvostettuja, minäkään en syö. :D

   Poista