IsaDora - Ocean Crush FAIL | Kynsitaide


Morjens! Hiekkalakkaa tällä kertaa ja koristeltuna! Jos siis tulitte otsikon kanssa, niin en nimenomaan tarkoita pelkästään kynsilakan feilausta... vaan koristelua. Sain idean tänään koristella tuota uusinta lakkaa, minkä hankin tässä viime kerralla kaupungilta. Puhuttiin tänään Nunnun kanssa, että kyllä se voisi toimia. Moni on siitä nimittäin puhunut, että onko hiekkalakka parempi ilman koristeluja?


Muuten ihan hyvä, mutta vesitarrat on ehdoton no-no! Ne ei tartu siihen pintaan ollenkaan ja se sähläämisen määrä... Jos saat sen tarran irti sormesta ja tiputettua kynnen päälle, niin nopeasti piti sipaista päällyslakalla. Sitten päällyslakan sivellin saattoi vielä muuttaa vesitarran paikkaa! Ja jos monesti siveltimellä yrität asetella sitä vielä paikoilleen, niin kuvio alkaa kulumaan! Päällyslakan takia myös tottakai, hiekkalakka menettää merkityksensä... 

Okei, onnistuin odotettua paremmin, mutta pari kynttä kyllä jäi häiritsemään. Ympyröidyissä kohdissa kävi niin, että osa vesitarrasta jäi käteen ja toisessa se vesitarra hyppäsi kuperkeikkaa kynnellä ja jäi siihen kynteen ihmeelliseksi muodostelmaksi. 


En suosittele heikkohermoisille! Ja kynnet näyttää muutenkin siltä, että en ole lakannut tasaisesti. Omaan silmään ei paista nuo ihme välit niin kuin kuvissa. Ps. Tämä oli varmaan pisin teksti (ja valitus), mitä olen kirjoittanut yhteenkään kynsipostaukseen. :) Ja huomasin, miten olen ottanut äkkilähdön talveen, hyi.

Feilaatteko joskus kynsissä?

16 kommenttia :

 1. Kysy mieluummin että kuinka usein feilaatte kynsissä.. :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ei! :D Se vähän siis riippuu tekijästä ja näkökulmasta, yleensä en feilaa kun oon niin tarkka kynsiä lakatessa ettei mee esim. yli. En jaksais nimittäin putsata. :D Ja jos vähän onki risonen reuna tai muuta, niin en yleensä välitä! Mutta nyt kyllä jostain syystä huvitti nää koristelujen feilaukset... :)

   Poista
  2. Totta! Mäkin oon aika perfektionisti kynsien suhteen, eli en myöskään jätä mitään putsattavaa vaan lakkaan kerralla siististi. :) Joskus tosin esim. leimauksissa tahtoo mennä hiukan kuvioo yli niin sillon tarttee siistiä. :P

   Poista
  3. Ja senkin mieluummin kynnellä, kun ruveta siveltimen kanssa heilumaan... :D

   Poista
 2. Kyllähän noita epäonnistumisia tulee aina välillä kynsienlaitossa ja voin sanoa että se käy hermoille jostain syystä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varsinkin jos olis hyvä idea ja ei osaa tehdä sitä oikein niin sitten ärsyttää! :D

   Poista
  2. Laitoinki sulle sähköpostia että paketti jo saatu.kiitos ihan järjettömästi <3

   Poista
  3. Oho sait jo sen, nopeaa toimintaa! :) Kiva homma!

   Poista
 3. Välillä tulee failauksia kyllä, mutta mun blogin motto on, että "kaikki kuvataan" (sitä ei kyllä lue siellä missään).
  Mäkin oon miettiny decaleita tai tarroja hiekkalakan päälle, mutta päällyslakan takia olen ajatuksesta luopunut. Leimat menee ilmankin, mutta ne kuluu sitten aika nopsaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sun on sit kirjoitettava se jonnekki iskevästi sivupalkkiin... ;)

   Joo en suosittele tosiaan... normitarroja en oo tosin vielä kokeillut mut vois kokeilla ehkä jonain kauniina päivänä! Ja leimausta mietin tosiaan, mut jos ne kerran kuluu heti niin... :<

   Poista
 4. Et ikinä arvaa, mutta mullakin on nyt kynsillä ocean crush :D mä vaan jätin tän koristelematta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Hauska sattumako! :)) Parempi olla koristelematta... :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitti! Kuvat ei anna oikeutta tälle kimalteen määrälle, mutta loppujen lopuksi tykkäsin itekkin. :))

   Poista
 6. Kivat kynnet :) omasta mielestäni feilaan aina jossain, vaikka muut kysyy miten saan niin virheettömiä lakkauksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)) Jos kerran muut on sitä mieltä, niin onhan niiden oltava oikeassa! Ei kannata olla niin epäreilu itselleen - jos vaikka sattuisi välillä omasta mielestä pieniä virheitä. :D

   Poista