Syyskuun suosikit | 2013


Kuukauden arkisimmat:
Nyt kun arki on tullut vastaan eikä muuttojännitystä ole enää havaittavissa, niin ollaan päästy blogin puolella puhumaan mm. kokkaamisesta, kaupungin ostoksista, minun päivistäni, viikonlopun reissuista ja kaikesta sellaisesta! Oon niin innoissani laitellut ruokaakin, että joskus luultavasti myös hyviä reseptejä luvassa. Ensin niitä pitää kuitenkin kokeilla. ;)


Kuukauden meikkaukset:
En ensin halunnut laittaa tätä tänne, kun naama näkyy niin monena... ei vaan ollut enää toista kollaasin aihetta tästä kuusta! Puhutaan siis meikkirutiineista. Esimerkiksi viikonloppuisin tulee tosiaan meikattua kunnolla, kun lähtee kotikonnuille. Vasemmalla pari tavallista "matkaan lähdössä" eli aamuinen kuva ja autosta otettu kuva. Sitten oikealla näkyy kasvot ilman kissakajaaleja. Olisikohan ensimmäinen kerta blogissa? Ja keskellä vähän rajumpi, että alhaallekin on laitettu kajaalia. Aikamoinen ero!


Kuukauden kissailut:
Simbasta on tullut ehta kaupunkilainen! Se on semmonen mamman mussukka, että pitää pöydän / sängyn vieressä nukkua lähellä. Paljon on asiaa... liikaakin! Misun luona kun vieraillaan, niin ei oikein kiinnosta. :D Kämpällä on ikkunan ääressä paras vahtimapaikka, kun on niin paljon liikennettä ja oravia. Ollaan keritty vaihtaa jo Simban ruokavaliota, koska Misu pisteli aiemmin aina kaiken parempaan masuun.

Miten teidän syksy on lähtenyt käyntiin?
Ainiin, täyttihän tämä blogi 1 v!

6 kommenttia :

 1. Siinähän se aika kylmillä ilmoilla ja taas vuoden vanhempana =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaahan tuo aika kylmä ja pimeä taas olla, mutta ei se ole estänyt Simbaa haluamasta pihalle joka päivä... :D

   Jee! Synttärit on kivoja ja sait niin paljon lahjojakin. :)

   Poista
  2. Niin kissaa se ei kyl tunnu estävän muistan nuo ajat ja niin sain kaikkee ihanaa.Kiitos viel sulle ja serkku ainaski laittaa viel jotain jälkikäteen lahjana ruotsista

   Poista
 2. toi Simban lavuaarikuva on vaan niin ihana :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tähän mennessä mun Facebookin tykätyin kuva oli sattumalta. :D

   Poista