Tuparilahjoja | Sara, Hannele & Eekku

Kaupasta lähti perjantaina meidän mukaan tällainen jääkaappimagneetti! 2,50 € | Prisma
Moiks! Kuten voi jo otsikosta päätellä, niin sain lahjoja! Jee! :) Kuten moni teistä jo tietää, muutimme miehen ja kissan kanssa vähän aikaa sitten Ouluun. Jossain vaiheessa lähetin sitten sähköpostissa lähimmille blogiystävilleni osoitteen muutoksen ja tuparitoiveen... jääkaappimagneetteja! Idea minulla lähti siitä, että olisi mukava kerätä jääkaappi täyteen kaikkia kivoja magneetteja ja aina välillä muistella - keneltä on saanut minkä. 


  Sara | Cupcakez 

Sara lähetti minulle ihanan kirjeen, missä oli paljon kuppikakkuja! Sen lisäksi hänellä on myös tapana tehdä itse kortti, mikä on minusta tosi siistiä. Kaikki muutkin kortit on tietysti tallella. Paketista paljastui jääkaappimagneetti, käsi-kasvoliinoja, kynsilakkakynä ja hiuskoriste! Aivan siis ihana paketti ja oli otettu huomioon oman tyylin lisäksi myös lahjan saajan mieltymykset. :)

Facebookista näette Saran kirjoittaman runon, mikä löytyi kortin toiselta puolelta!


 ♥ Hannele | Künsii 

Hannele oli tehnyt itse kortin ja tuo norsu varsinkin on hauskan näköinen. Kirjeestä putkahti 2 magneettia: sininen kissa ja violetti hiiri! Sähköpostittelun ohessa jo kuulin, että häneltä sattuu löytymään itse tehtyjä jääkaappimagneetteja. Kuinka ihania! :) Lisäksi kirjettä vielä kaiveltuani oli siellä myös kynsien koristeluun tarkoitettuja kukkakoristeita, onko tämä vihjailua? Hehe!


 ♥ Eekku | Eekun elämää 

Eekun megapaketti saapui myös perille ja kirjeeseen oli liimattu kaikenlaisia kosmetiikkatuotteita! Pirteä lisä! Paketti sisälsi erilaisia näytteitä (aina kiva testailla), tarrakirjan, sulkakorvikset, teippiä ja jääkaappimagneetin - mikä näkyy kissakortin päällä! Ihania juttuja kiitos ja tykkäsin etenkin kortista, koska kissa. :) Tarrakirjan hahmoista en tiedä vielä mitään, mutta aion ottaa selvää! 

Kiitos teille ihanille! 
Minkälaisia magneetteja muilta löytyy?

14 kommenttia :

 1. Kiva että tykkäsit paketista ja kivoja juttuja sait muiltakin.Kortti olikin tilattu ihan sua varten =)ja tarrakirja oli pakko napata mukaan ku japanilais tyylinen oli.Toivottavasti noi tekemäni korviksetki oli mieluisat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki oli mieluisia yllätyksiä, kiitos paljon!!! ♥ :)

   Poista
 2. Kivoja paketteja oot saanu :p mun paketti on vielä matkalla ;)

  VastaaPoista
 3. tuo magneetti on paras ,ei varmasti tuu sotkua o-p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Paitsi ei olla kyllä noudatettu kertaakaan ohjeita. :D

   Poista
 4. Millä muokkaat kuvasi? Tosi kivan näkösiä lahjoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Photoshop CS4 ja joskus välillä vaan pikamuokkaan kuvan. :D Täältä voi lukea lisää, kun tein äskettäin postauksen kuvien muokkauksesta: http://mella-lili.blogspot.fi/2013/08/miten-muokkaan-kuviani-haaste.html

   Niin oli kyllä mukavia yllätyksiä! <3

   Poista
 5. Miulla ei näy kuvat 2 ja 4 :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän johtuu tämä, minulla ja muilla näyttää toimivan? :o

   Poista
  2. Eikä! :< No jos teiltä löytyy Facebook, niin mun yhteisösivulla on ainakin näistä kuvat otettu puhelimella. :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos paljon onnen toivotuksista! :3 ♥

   Poista