Cuccio, Universal Nails ja paljon näytteitä | CosmeryaHelou! Oli taas sen aika, että yhteistyökumppanin kanssa puhuttiin syksyisistä testituotteista.  Sain valita muutaman lakan testiin ja minulle jo vihjattiin, että melkoinen kasa näytteitäkin luvassa! Lisäksi, kun 1 v. arvontani olivat lähestymässä, niin Cosmerya muisti meitä sponsoroimalla Cuccio Colour Intro -setillä. Olin ihan tohkeissani koko paketista!


Cuccio - Make a wish in Rome on sinivihreä lakka ja aion testata tätä kynsilleni mahdollisimman pian! Näin on sanottu Cosmeryan sivuilla: Koostumus on tehostettu erityisellä kolmen pigmentin teknologialla. Hyvä peittävyys jopa yhdellä kerroksella, täydellinen ja todellinen väri kahdella kerroksella.

Universal Nails - 91 on tuollainen hopea kimalteleva glitterlakka. Pääsee varmasti testiin monen muun lakan päälle ja varsinkin joulun alla, kun ollaan menossa "kimaltelevaan aikaan". :)

Cuccio - Colour Intro Kit meni suoraan arvontapakettiin, jonka pitäisi olla pian perillä voittajalla!Näytteistä tulossa siis myöhemmin arviota ja mieheltä myös kysyn mielipidettä. Pyysin hänelle siis myös testiin omalle iholleen näytteen numero 1. Katsotaan mitä on mieltä, kokeillut on jo iholle ja sanonut olevan kutkuttava tunne. Luultavasti siis toimii. :) Palataan kuitenkin myös muiden testauksien ja arviointien merkeissä!

Oletteko löytäneet hyviä tuotteita syksylle?

6 kommenttia :

 1. Oo toi make a wish rome näytttäää ihanalta :3
  Innolla odotan sun testailuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! :D Noi Cuccion lakat on muutenkin tosi ihania ja mullahan on näkynytkin jo useampaan kertaan samasta kokoelmasta toi Kiss in Paris. <3

   Mukava kuulla! On paljon muutakin testauksen tuloksia kerrottavana! Aina niin paljon postattavaa, että unohtuu jotkut aiheet vahingossa. :D

   Poista
 2. Paljon näytteitä ja ihana toi lakka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ihanaa oli saada noin paljon! :) <3

   Poista
 3. Kivoja tuotteita sait testiin ja mulla on kokemusta noista molemmista lakkamerkeistä ja tykkään tosi paljon niistä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Noniin hyvä kuulla ja toki Cuccio lakka mulla on ennestään, mutta Universal Nailsia ei oo. :)

   Poista