Simban elämää | VideoKissoista on ollut nyt niin paljon postauksia, että puhutaan niistä seuraavan kerran (vasta) syyslomalla! Luonnoksissa on kehitteillä suuri testauspostaus erilaisista tuotteista, koska en ole sellaista aiemmin oikeastaan tehnyt. Tai harvoin olen tuotetta esitellessä edes puhunut siitä myöhemmin blogissa... kenellä on sama ongelma? :)

Mitä olette mieltä?

30 kommenttia :

 1. Kiva ku kirje tuli perille ja meinasin unohtaa tuon magneetin kunnes muistin jo teipattuani kirjeen kiinni.Raotin sen verran et sain sujautettua sen mukaan =)Ihana simba <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi kiva paketti ja olin yllättynyt, että lähetit näin äkkiä sen, kun vasta pari päivää sitten puhuttiin siitä Moracconoil öljystä! :D Ihania juttuja lähetit mulle, olen tosi iloinen! :) Kiitos!

   Simba taas hassuttelee. :D

   Poista
  2. No tuli laitettua muutakin nii samalla vein ja kiva et tykkäsit

   Poista
  3. Jees! :) Pitää heti testailla Moracconoilia!

   Poista
  4. Toivottavasti korviksetki pääsee käyttöön ainaki ovat pinkit =)

   Poista
 2. meillä toi nakki ei olis noin kauaa tos ollu ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo! Mä en tajua, kun Simba on niin nirso ja se ei osaa oikein syödä muutakuin pieniä palasia. :D Vähän siis narskutti nuita reunoja ja leikki sillä. Menihän se lopuksi roskiin! No tulipahan kokeiltua, että mitä se sanoo siitä.

   Normaalit kissat, kuten sun sentään syö! :D

   Poista
  2. normaalista kaukana, yks syö leipää mielummin ku mitään tollasia herkkuja. :D

   Poista
  3. En oo ikinä kuullu kissan syövän leipää, mutta salaattia kyllä. :D

   Poista
 3. Oliks toi nakki, jota Simba mutusteli videossa? Meillä ois hävinny alta aikayksikön parempiin suihin jos vaan laittanu pöydälle noin.. :D Ja meillä on muuten samanlainen keppilelu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli nakki ja ei Simba osannut tehdä sille oikein mitään, kuten tohon ylempään kommenttiinkin jo kirjoitin. :< Hölmö poika! Eikös sulla muuten ollut joku video, kun Hugo syö nakin? Ainakin muistelen sellaisen söpön narskutteluvideon. :D

   Toi keppilelu meni heti rikki, kun avasin sen pakkauksen. Se lintu siis tippu siitä... Olin vähän et joo kiva. :D Mut sai sen siihen takas viritettyä! Tosin noi linnut on paljon kivempia, kun niitä heittelee pitkin taloa. :)

   Poista
  2. Eei oo videota ollu, mutta kuvia on ollu Hugosta ja nakista! :D Hugo varmaan yrittäis nielasta nakin kerralla jos vaan sais mahdollisuuden..

   Onneksi sen narun saa tosiaan viritettyä siihen takaisin helposti. :) Meillä se on kestänyt ehjänä hyvin, ehkä siks koska se ei oo kovinkaan suosittu lelu. Eikä oo myöskään irralliset linnut kovinkaan suosittuja, ellei niitä oo maustettu kissanmintulla.. ;D

   Poista
  3. Hahaa no jotain olen muistellut näkeväni blogissasi. :3 Joo, on se Misukin kova poika hotkaisemaan kaiken kokonaisena. :<

   Voi hitsi! :D Niissähän on ne rapisevat siivet? Tekisi niin mieli opettaa Simballe sen hakemisen eli toisi aina käskystä lelun eteen. :)

   Poista
  4. Juups, on rapisevat siivet. Silloin kun käytiin Hugoa ensimmäistä kertaa katsomassa kasvattajan luona niin siellä oli kissa joka osasi noutaa lelua kuin koira. :D Tekisi mieli itekin opettaa, mutta ei taida kärsivällisyys riittää..

   Poista
  5. Vähänkö siistiä! Omassakin kaveripiirissä on yksi noutaja ja toinen hyppii korkeita esteitä. :D Tuli kehuttua eilen Simbaa, kun se otti lelun suuhunsa ja tuli minua päin... ehkä pikkuhiljaa! ;)

   Poista
  6. Meillä tänään taas noudettiin jätskitikkua. :D Jokapäiväistä. Niin hauskaa. <3

   Poista
  7. Awws! :D Sinunkin pitäisi tehdä videoita kissoista! Ois kiva nähdä. :)

   Poista
 4. Tuotteiden testaaminen on niin.. haastavaa :D Olet käyttänyt sitä, hävittänyt kaiken todistusaineiston, unohtanut kaikki tehot, vaikutukset yms. ihmeet ja sitten mietit, että "samperi.."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! No joo! :D Mut toisaalta siis jo sillä hetkellä käytössä olevat tuotteet voisi esitellä. Ei ehkä niitä kauan unohdettuja. :D Jotkut tosin vaativat sen pitempiaikaisen käytön, että milloin voi muodostaa mielipiteensä. Ei ehkä ensimmäisen kerran jälkeen kannata mitään vielä tuomita ainakaan. Sen olen oppinut. :)

   Ja no onhan tuota tullut tehtyä TOP 10 -tuotteet, mutta siinä onkin omat arvostelut melkeinpä. :D

   Poista
 5. aristokatit ;)

  https://www.youtube.com/watch?v=EpfR752oCPE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Joo! Meinasi Leijonakuninkaasta loppua teemamusiikit kesken. :D

   Poista
 6. Voi SimbaSimbaSimba. <3 Niin ihana :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simba höpölisöpöli! :D Vaan nyt saapi riittää muutamaksi päivää Simbailu, sorii! :) :D

   Poista
 7. Minen kestä kun aina tulee sellainen olo että tuun kohta ruudusta läpi rapsutteleen Simbaa! ♥ Hän on niin valloittava! ♥ :D :D Meidänkään kisu (r.i.p) ei osannut syödä ollenkaan ellei pilkkonut ensin.. :'D Tää nykyinen ei taas syö muuta ku kissanruokaa vaikka on kyllä tarjottu vaikka mitä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Hassu! :D Simba taas herätteli minut sängystä, hohhoi väsyttää. :) Ja niin, lomalla puhutaan seuraavan kerran kissan kuulumisia ettei tämä aivan kissapainotteiseksi mene tämä blogi. :)

   Niin on se tosi jännä! Pitäis varmaan pienestä asti opettaa. Tosin Simba söi jo pentuna jauhelihaa, mutta se ei tykkää siitä silti. Ja isot palat voi muutenkin tuottaa hankaluuksia sen pienelle suulle. :) Kissat on erilaisia!

   Poista
 8. Hihihi, apua toi video on ihan paras! :D musiikki sopii just hyvin siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani kommentista! :D Minulla on sattuneesta syystä yleensä sopinut tosi hyvin musiikki ja kohtaukset toisiinsa. :D Onnekasta, vaikka oon ihan tohelo videon editoinnissa. :)

   Poista