Galleriakuvia Osa 7 | Samsung Galaxy S3


Moiks! Tarkistin ja siitä on tasan kaksi kuukautta milloin viimeksi tein osa kuusi. Aika paljon oli kuvia tosiaan kertynyt lisää ja yritin poimia niistä "merkittävimmät" teille näytettäväksi. Onneksi Simbasta oli jo Tila- ja kuvapäivitykset vasta, niin en ihan samoja kuvia poiminut. Yleensä tulee juurikin Facebookissa julkaistua näitä kuvia, joten ystävät ainakin tunnistaa suurimman osan!

Naamakuvia on aika omituisiakin ylemmässä kollaasissa... vasemmassa ylälaidassa hiuksille oli sattunut niin, että pidin niitä suihkun jälkeen kaksi päivää ponnarilla. Ei hyvä idea. Alempana tyylikuva, kun käytiin kaupungissa ostoksilla. Keskellä minä Simba ollaan lähdössä viikonlopun viettoon porukoille! Ja oikealla hieman hauskuutin ystäviäni. :) Alemmassa kulmassa ollaan lähdössä Simban kanssa eläinlääkärille ja raukalta lähti silloin kilkuttimet. Voi poikaa!


Ruokakuvia ja nälkä tässä tulee näitä katsellessa. Tykätään kummatkin miehen kanssa aina vähän laittaa oma "twisti" ruokiin eikä mennä ihan ohjeiden mukaan. Minä tein ylemmässä vuokakuvassa kinkkupastaa ja lisäsin siihen vielä purkillisen tonnikalaa. Nam. Keskellä piknik-alustalla on Tuomon erikoisuus: tulinen jauhelihakastike, missä on paljon tabascoa. Kyllä auttaa ja auttoi varsinkin, kun oli nuhaa ja kurkkukipua. Jälkiruoka-aamiaisen mies sai heti herättyään ja lettuun sisältyi hilloa, marjoja ja suklaakastiketta. Oikealla näkyvät mätöt on minun käsialaa: nakkiveneet ja fetajauhelihakolmiot sekä alempana kylmät kanawrapit. Kissakuvia Simbasta oli enemmän kuin miljoona, mutta tässä nyt muutama. Näistä ei varmaan sen tarkemmin tarvitse esitellä muita kun Simban kerrostalonaapurin Muikkiksen (Muikkunen). Muikkiksen lisäksi joskus pihalla on myös samaan aikaan hänen sisarensa Piisku (Piisamirotta). Vielä on kissojen naapurisovussa hiottavaa, mutta kyllä kaikki pian tulevat toimeen keskenään! 

Vielä viimeinen päivä aikaa äänestää Simbaa suomen söpöimmäksi kissaksi!Kuvateksti: "1. Simba, Oulu: "Persialainen Simba saa kaikki hymyilemään ja piristää huonointakin päivää pelkästään olemalla siinä. Simba on maailman söpöin ja hassuin kissa!"

Mitä tykkäsitte kuvista?

21 kommenttia :

 1. Kivoja kuvia ja ihana simba sekä ruuat näyttää hyvälle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sinunkin pitäisi jo tehdä se Facebook niin näkisit näitä kuvia ja päivityksiä paremmin. ;)

   Poista
  2. Sitä täytyy viel harkita =)

   Poista
 2. Hahahah, ihana tuo kuva susta jossa oot tuohon siniseen huiviin kääriytyneenä! :D :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Pitää aina välillä vähän pelleille kavereitten kanssa! :D <3

   Poista
 3. Ihania tommoset Muumi-aiheiset nimet kissoilla! :D

  Milloin muuten tuon äänestyksen voittajat julkaistaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja mulla on aina sarjakuva-aiheisia lemmikkejä. :D

   Mä en tiedä yhtään, kun tietääkseni se lehti missä oli ekan kerran äänestys niin oli numero 44 ja seuraavat lehdet missä tuosta kilpailusta taas puhutaan on 51/2013, 52/2013 ja 1/2014 eli veikkaisin, että 51 tai 52 julkaistaan voittajat ja varmaan ensi vuoden puolella on voittajien haastattelu. Tai eikö ne niin tee nuissa kilpailussa, että voittajaa käydään katsomassa paikan päällä. :3 Netissä kun ei ollut mainintaa.

   Poista
  2. Voi hyvinkin olla, että tuosta tehdään kunnon juttu lehteen käymällä ihan paikan päällä! :)

   Poista
  3. Minäkin arvelen! Kun sitä kerran vielä kolme kertaa esitellään lehdessä. :3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti! Tulee aina näpsittyä, kun on ihan ok puhelimen kamera. :)

   Poista
 5. Ootko ees ihana tossa hauskuutus kuvassa :D mäkin aina välillä hassuttelen noin ^^)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oot ihana Fani kunpa joskus tapaisimme! <3 Voin hassutella sun kanssa. :D

   Poista
  2. Kyllä me tavataan!! Viimeistään kesällä tuun sinne vaikka junalla jos ei muulla :D

   Poista
  3. Joo! Tai mä sinne! Kumpi vaan. :) Pitää tehdä uuden vuoden lupaus!

   Poista
 6. Hei! Sain tänään tietää, että koirani oli voittanut tuon koira-osion, enkä ollut edes tietoinen että oli päässyt mihinkään jatkoon :D Sattuisiko sinulla olemaan tuota lehteä/mahdollista ottaa kuvaa koiraehdokkaiden aukeamasta, olisi hauska nähdä? :D P.S. Toivottavasti teidän kävi hyvin äänestyksessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou ja onneksi olkoon!!! :o :) Ilmoitettiinko sinulle henkilökohtaisesti voitosta? :) Tottakai voin pistää kuvaa lehdestä viimeistään viikonloppuna! Ilmoittaisitko sähköpostiosoitteesi, niin voin pistää sinne. ;) Ps. Ei mitään tietoa äänestyksen tuloksista!

   Poista
 7. Juu eilen soittivat ja ilmoittivat. Viikon päästä tulevat kuvaajan kanssa tekemään juttua :O :) Mutta tosi ihanaa jos viitsit laittaa, sähköpostini on kirsimaria.voutilainen at gmail.com. Suuresti kiitoksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Ai niin joo laitoin sulle sähköpostia siellä sivulla näkyvään osoitteeseen eilen illalla, mutta jospa löydät sieltäkin viestini. :D Laitan sulle kuvaa, kunhan saan lehden käsiini, niin tuohon sähköpostiin! Onneksi olkoon vielä kerran! :)

   Poista