Herkkuarvonnan voittajat | Luukku 16


Luukku 16! Julkaistaan arvonnan voittajat heti aamusta eikä jännitetä enää iltaan. ♥ Arvonta oli kiitos varsinkin teille ihanille, jotka kävitte äänestämässä Simbaa Suomen söpöimmäksi lemmikiksi, mutta valitettavasti kilpailun tuloksia ei ole edelleenkään tiedossa. Luulen voiton menneen jollekkin toiselle söpölle kissalle, koska ainakaan minuun ei ole otettu yhteyttä asian tiimoilta. Tulokset näemme sitten yhdessä seuraavista Apu -lehdistä 51 & 52/2013 & 1/2014. :)

mielen...@hotmail.fi
1. Red Kit paketin voitti Suvinen, onneksi olkoon! Pakettiin sisältyi Saku Saku Panda (mansikka) keksejä, pieni rasia poifull karkkeja ja sitruunapastilleja, tikkaripussi (10 kpl) ja tee-se-itse sushisetti.

Suvisella on blogissaan Mielenmaisemia menossa myös joulukalenteri! Käykää tsekkaa. :)

heidi1s...@gmail.com
2. Green Kit paketin voitti Heidi, onnea onnea! Paketti sisältää koalakeksejä, pieni rasia smartiesin ja kahvipapujen kaltaisia karkkeja, sarjishahmon kaltaisia keksejä ja tee-se-itse hampurilaissetti.

Heidillä on blogi nimeltä Something Can Go Wrong ja liityin itse lukijaksi vasta! :)

Kummastakin tee-se-itse setistä on tulossa vielä tutoriaali minun blogissani, koska tilasin niitä tietysti kaksin kappalein! Mikäli kiinnostaa, seuraava arvonta ajoittuu uuden vuoden tietämille ja tiedän jo mitä kaikkea kivaa tulen arpomaan teille ihanille, rakkaille lukijoille silloinkin!  

Onneksi olkoon Suvinen ja Heidi! 
Otan teihin yhteyttä sähköpostitse tämän päivän aikana ja kysyn vielä haluatteko vaihtaa paketteja keskenään, jos kumpaakin kiinnosti juuri se toinen setti!

10 kommenttia :

 1. Voi miten ihana yllätys täällä odotti! ♥ :) Ja kiva kun liityit blogini lukijaksi.
  Mulle passaa ihan kumpi vain herkkupaketeista, ei sen väliä. Kummassakin on aivan uusia juttuja mulle :p

  Harmi kun Zimba ei ottanut 1.sijaa kuvakilpailussa :( Se oli kyllä söpö kuva pojusta ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Minäpän otan sähköpostilla yhteyttä pian, kun en tässä aikasemmin aamulla ole kerennyt vielä lähettää! :3 Onneksi olkoon!

   Niin. D: Jospa johonkin toiseen kilpailuun taas päästään koittamaan onnea! :)

   Poista
 2. Onnea molemmille voittajille =)

  VastaaPoista
 3. Iha paskaa ko ite ei ikinä voita..:c voisko arvontoi ttulla useemmi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin voitan aika harvakseltaan... Kahdesti olen kahden vuoden blogiaikanani voittanut arvonnoista jotain. :D

   Seuraava arvonta tulee uuden vuoden tietämillä!

   Poista
 4. Olipa ihana yllätys kun sähköpostista viestisi löysin! En ole kertaakaan vielä missään arvonnassa voittanut, joten kivaa kun vihdoin kävi tuuri!
  Olenkin nuita karkkeja pitkään halunnut kokeilla, mutta en ole uskaltanut yksin niitä tilata. Nyt on siis hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ompa mukava kuulla, että onni suosi siis sinua kerrankin! :) Ja että olet kiinnostunut japanilaisista karkeista, niin pääset kokeilemaan miltä ne maistuu! ;)

   Käynkin tsekkaamassa sähköpostin, että oletteko kummatkin vastanneet viesteihin ja saan laitettua paketit jo huomenna postiin. :)

   Poista
 5. Onnea voittajille! Ja vielä on toivoa jäljellä Simballa ;) Simba on ihan ylisöpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi no ainakin Simba on mulle se söpöin kissa maailmassa! ;3 <3

   Poista