Livboxit | 2013

Kuva Livboxin sivuilta
Moi! Vilkaistaan ennen vuoden vaihtumista kaikkia livboxeja, mitkä olen tämän vuoden aikana saanut. Silloin kun livboxi aloitti viime joulukuussa, niin minulta jäi tilaamatta joulukuun (2012), tammikuun ja helmikuun (2013) boxit. Maaliskuussa tein tilaukseni, koska se alkoi olla jo puhuttu aihe myös blogimaailmassa. Boksi oli muistaakseni silloin alussa pari euroa halvempi kuin mitä se on nykyään. Silti boksin hinta on minusta ihan järkevä eikä liian kallis kenellekkään käytettäväksi kerran kuussa hemmottelulahjaan. :)

>> Maaliskuu <<


Maaliskuun boksi oli vihreä teemaltaan, ja se muistutti minua paljon sen aikaisista Livboxin sivuista. Olen mieltänyt muutenkin livboxin väriksi tämän vihreän (kuten varmasti kaikki muutkin). Paketista tuli ensimmäisenä voimakas tuoksu avatessa ja sieltä paljastui luonnonkosmetiikkaa!

 Paras tuote: Lavera -nestemäinen rajaussivellin, minkä käytin loppuun kuukaudessa.
- Huonoin tuote: Ziaja vuohenmaito -päivävoide, koska ei ole ollut kiinnostusta ottaa sitä käyttöön.

Kommentteja muista tuotteista: Burt's Bees -käsivoide kulkee laukussa mukana ja Ma Provencen - (pala)shampoon sekä Korres mango -suihkugeelin jätin äitille testiin. 

>> Huhtikuu <<


Huhtikuun boksi oli yksi tylsimmistä, koska siinä oli neljä tuotetta ja osa niistä ei sopinut käyttööni. Minulle myös pakkausten ulkoasu on kaiken a ja o, että tuote herättäisi itsessään kiinnostusta.

 Paras tuote: Paese -luomiväriputelin otin kuitenkin testiin ja se on ollut siitä asti matkoillakin mukana.
- Huonoin tuote: Simple -silmämeikinpuhdistustyynyt olivat käytössä minulla muutaman viikon ja huomasin niiden tekevän silmistäni punoittavammat ja arastavammat.

Kommentteja muista tuotteista: Clinique -silmänympärysvoide oli myös käytössä kuukauden ja jätin sen sitten pois rutiinista, kun ei tuntunut vaikuttavan mitenkään. :D Avene -terveyslähdevesi on vieläkin alkuperäispakkauksessaan. 

>> Toukokuu <<


Toukokuun boksi oli ihanan naisellinen punaisen teemavärin kanssa. Monta tuotetta alkoi minua kiinnostamaan, vaikka en ole saanut läheskään kaikkia vielä käyttöön. Johtuu varmaan siitä, että on ensin kulutettava sen hetkinen kosmetiikkatuote, ennen kuin voi avata uuden.

 Paras tuote: Lavera -käsivoide ja Dadi'Oil -kynsiöljy jakaa tämän sijan, koska haluan testata niitä heti kun saan kulutettua tämän hetkiset kosmetiikkapurkkini loppuun.
- Huonoin tuote: Moa the Green Balm -balsami, koska purkki oli auki paketissa ja se oli täynnä mustia karvoja ja ei tee mieli kokeilla sitä.

Kommentteja muista tuotteista: Eylure -irtoripsitupsut vähän pelottaa, mutta aion kokeilla niitäkin rohkeasti jossain vaiheessa ja muodostaa mielipiteeni. Ripsivärikortit on mielestäni yksi niistä maailman turhimmista keksinnöistä, joten tämä on jäänyt avaamatta. Estee Lauder -ripsivärin otan testiin parin viikon sisällä! On kuulemani mukaan kehuttu ja hyvä.

>> Kesäkuu <<


Kesäkuun boksi oli vähän pieniä-puteleita-ja-yksi-iso-puteli-boksi. Olin aluksi ihan innoissani, että kesää varten on ajateltu tällaisia tuotteita. En sitten loppujen lopuksi tarvinnutkaan niistä monia suojautuakseni lämpimältä auringolta.

 Paras tuote: Olay -päivävoide oli aivan ihana ja se tuoksui tosi hyvälle! Käytin tätä pientä purkkia ainakin pari kuukautta viimeiseen pisaraan asti. Ostan ehdottomasti joskus isomman putelin, jos jossain kaupassa tähän törmään.
- Huonoin tuote: Piz Buin -aurinkovoide ja Clarins -(BB)voide jää varmaan käyttämättä kokonaan. Tai katsotaan jos kokeilen niitä ensi kesänä.

Kommentteja muista tuotteista: Sebamed (after sun) -voiteesta olin ihan innoissani, että nyt kesäni on pelastettu... mutta käytin sitä vain kerran. Jospa siinä on tehoa vielä useammaksi kesäksi. MSCHIC -huulikiilto meni äitille käyttöön ja Dependin -kynsilakkaa kokeilin muistaakseni viime kuussa. Ajattelin, että sopii varmasti kesällä ruskettuneen ihon kanssa.

>> Heinäkuu <<


Heinäkuun boksi oli virallisesti vuoden 2013 paras boksi eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, että minulla oli siinä kuussa synttäritkin, haha. :) Se oli nimittäin maailman ihanin yllätylahja! Kaikki tuotteet olivat jollain tavalla hyödynnettäviä!

 Paras tuote: Schwarzkopf -tehohoito, jos on pakko valita. Nimittäin kaikki oli tosi hyviä! Tämä tehohoito on silti pelastanut monta takkuista hiustukko pahemmalta selvittelyltä ja ah, mikä tuoksu. Itkin melkein, kun tämä on jo ihan lopussa. Olen yrittänyt säästellä sitä!
- Huonoin tuote: Glitter -nutturavalkki eli donitsi, koska oli väärän värinen... mutta taisin antaa sen äitille. Itselläni on isompi ruskea donitsi tietysti. 

Kommentteja muista tuotteista: Herbina -tuuheuttavaa kuivashampoota en ole usein tarvinnut oikeastaan. Käytän sitä silloin, kun teen tuollaisella donitsilla hiukset ja tuuhennan kampausta. Carmex -huulivoiteesta tulee pistelevä tunne huulille, mutta mielestäni se tehoaa tosi hyvin. Sunsilk -lämpösuoja on arkikäytössä ja pidän siitä lukitusmekanismista, niin se on kätevä myös matkalla. Glitterin koristepinnit piristää joskus hiuskampauksiani ja ne on ihanat siksi, koska hopea!

>> Elokuu <<


Elokuun boksista olin taas innoissani, mutta loppujen lopuksi mikään näistä ei päässyt arkiseen käyttöön. Itseasiassa suurin osa on vielä avaamattomia ja muutama äitillä testissä.

 Paras tuote: Vichy -puhdistusvaahtoa olen kokeillut ja saatan pestä sillä silloin tällöin kasvot.
- Huonoin tuote: Burt's Bees -huulikiilto, koska en ole huulikiiltojen tai huulipunienkaan tosikäyttäjä.

Kommentteja muista tuotteista: Bernard Cassiere -suklaakuorinta on pääsemässä pian käyttöön, kunhan olen käyttänyt yhden toisen tuotteen ensin. Ahava -päivävoide ei ole herättänyt minussa suurta mielenkiintoa, joten pakkaus jää toistaiseksi avaamattomaksi. Greenland -vartaloöljyn annoin äitille testaukseen.

>> Syyskuu <<


Syyskuun boksi oli tylsän näköinen pakkausten takia, kuten huhtikuun. Näistä ei ole mikään päässyt kokeiluun paitsi yksi tuote. Myös pakkauksessa tullut hajuvesinäyte aiheutti minulle vähän päänsärkyä, koska se tulvahti läpi heti paketin avaamisen jälkeen.

 Paras tuote: Ei ole. 
- Huonoin tuote: En osaa sanoa, koska en ole testannut.

Kommentteja muista tuotteista: Ei kommentteja. :D

>> Lokakuu <<


Lokakuun boksi oli kuin ilo silmälle! Vuoden 2013 toiseksi paras boksi! Kaikenlaista ihanaa piristävää väriä ja tuotetta, mitä mielenkiinnolla ihastelin. Tämän paketin tuotteiden hypistelyssä vierähti tovi jos toinenkin. Mielenkiintoisia ja ihania juttuja!

 Paras tuote: Born to Bio (mango) -suihkugeeli ja Schwarzkopf -hoitoöljy pääsee varmaan toiseksi!
- Huonoin tuote: Favora -käsivoide... minulla on aivan liikaa niitä ja siksi annoin tämänkin äitille.

Kommentteja muista tuotteista: Trind -kynnenvahvistaja on pääsemässä testiin melko pian. Tuoksunäytteillä en kyllä tee oikeastaan mitään ikinä. Tosin onhan niissäkin omat hyötynsä, ettei tarvitse valikoida hajuvesiä miljoonan muun tuoksun yhteydessä. Nuo eivät kuitenkaan olleet juuri "se" hajuvesi minulle. Louis Widmer -ihokuorinta taisi tulla äitille taas testiin.

>> Marraskuu <<


Marraskuun boksi oli sekä hyvä, että huono. Tai siinä oli jotenkin monipuolisesti ajateltu ihmisiä. En tiedä oliko sillä mitään varsinaista kosmetiikkateemaa. Kuitenkin kolme tuotetta viidestä ansaitsee paikan laukussa tarpeen tullen.

 Paras tuote: IDHair -hiuskiinne ihan yksinkertaisesta syystä, että se tulee varmasti käyttöön.
- Huonoin tuote: Vichy -päivävoide, koska jotenkin tuli mieleen yksi vanha muisto. Pengoin äitini kaappeja ja lisäsin jotain tuon näköistä purkkia kasvoilleni ja seuraavana päivänä silmäni olivat turvonneet. :D

Kommentteja muista tuotteista: Peppy Galoren -puhdistusöljy, joka on samannäköinen kuin se kasvovesi ja olin siksi vähän pettynyt. Vaikka on eri käyttöön, niin silti samoja purkkeja en haluaisi nähdä toistamiseen. Meikkisientä aion testata myös innolla, kun sen aika koittaa ja samoin tuota Batiste -kuivashampoota. 

>> Joulukuu <<


Joulukuun boksista oli täysin odotettavissa, että nyt räjähtää käsiin. :D Vuoden 2013 kolmanneksi parhain boksi! Huomio siis niille ihmisille, jotka haluaa kokeilla boksia ainakin kerran... kokeilkaa joulukuussa! Tässä oli niin paljon ihania tuotteita, että oli kaikille jotakin.

 Paras tuote: Goldwell -suihkeseerumi ja muotoiluneste kiinnostaa kaikkein eniten, vaikka en ole päässyt niitä vielä kokeilemaan.
- Huonoin tuote: Elegant Touch -kynsitarrat ja erityisesti nuo seeprakuvioiset... lappusessa sanottiin, että kestävät jopa 5 päivää. Minulla saman illan aikana irtosi kaksi ja seuraavana päivänä kolme. Vaihtoehtoisesti saman merkin leoparditarrat kesti minulla kesällä sen luvatun 5 päivää ainakin. Outoa?

Kommentteja muista tuotteista: MSCHIC -huultenrajauskynästä tuli sellainen tunne, että se saattaa jopa joskus vilahtaa blogissa jonkun kuvailujen yhteydessä. Katy Perry ja Just Cavalli -tuoksunäytteet oli ihan hyvän tuoksuisia ja mies tykkäsi omastaan. Nivea -vartaloemulsio meni äitille. Isispharma -hoitava voide sopii miehelle kuin nenä päähän. Katsotaan ja testataan vielä pidempään sitä, että voidaan puhua vaikutuksista. Suklaalusikka pääsee heti aattona kuuman maidon kanssa aattoani piristämään. :) 

Mikä oli vuoden 2013 paras boksi?

20 kommenttia :

 1. Tuo Laveran käsivoide, ihan parhautta! ♥ Mitä oot tykänny sen tuoksusta? Mä tykkään siitä paljon, mutta aina kun oon koulussa laittanu sitä niin kaikki on ihmetelly sen vahvaa ja erikoista tuoksua.. Mun mielestä se ei edes oo mitenkään vahva ja on muutenkin tosi miellyttävä tuoksu. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä tuoksusta, en oo vaan päässyt testaamaan vielä kunnolla. Mulla on niin paljon käsivoidepurkkeja auki. :D Toi on kyllä tosi kätevä laukussa sitten! Ei minusta yhtään voimakas tuoksu, vaan just hyvä. :)

   Poista
  2. Mulla on tosiaan tuo laukussa, kun se imeytyy supernopeeta eikä jätä yhtään lähmäsen tuntuseks! Mulla on myös aika monta käsivoidetta auki ja piti ihan käydä laskemassa kuinka monta, tulos: 7. :D

   Poista
  3. Voi ei! :D Kannattaa käyttää muutamaa ja sitkeesti vaan ne loppuun ja sit aukasta niitä uusia! Karu totuus iski itelle, kun pistin kaikki käyttämättömät samaan arkkuun ja sitä määrää... En ota sieltä mitään ennen kun saan vanhat käytettyä. :D

   Poista
  4. Ei mua haittaa vaikka ne ois auki, ja niistä moni on jo alle puolillaan eli käytettyä kyllä on. Mä vaan tykkään jokaisesta käsivoiteesta niin paljon että sitten kun päästään puoliväliin niin alan nuukailemaan kun en haluu että ne loppuu! :D

   Poista
  5. Niinhän se tavallaan tapahtuu! :D Mä toivoisin enemmän vaihtoehtoja hajuvesissä, että niitä sais olla erilaisia eri päiville. Silti ei raaski ostaa! :<

   Poista
 2. Tää postaus lisäsi vielä innostustani,pakkosaada myös livboxi! Ens vuonna tilaan itse tai kysyn äitiä voisko muutaman boxin tilata :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni onko siellä ainakin vaihtoehdot 1 kk / 3 kk ja kestotilaus! Mitä jos otat nyt alkuvuodesta 3 kuukautta! Mä tilaan aina tolleen jaksottain myös. :) Jännityksellä odotellaan ensi vuoden bokseja. On tää kyllä niin kiva hemmottelupaketti, vaikka välillä ei tulisikaan ihan sitä mitä toivois. <3 Yleensä kyllä!

   Poista
 3. Vaikka monikaan tuotteista ei ole sellainen, joita itse ostaisin, on uusien tuotteiden testaaminen niiiin kivaa, että hyödynsin sähköpostiin putkahtaneen pikaisen Livbox-tarjouksen, joten boksi saapuu vihdoin minullekin tammikuusta alkaen :) toivottavasti tuotekavalkadi vähän kasvaa kun hintakin nousi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! Minustakin ajatuksena on kiva, että saa testata sellaisia tuotteita mitä ei normaalisti ostais. Silti mulla on suuri kynnys juurikin testata niitä - mitkä ei normaalisti kiinnostaisi. :D No jospa pikkuhiljaa...

   Mukava kuulla, että sinäkin aiot kokeilla livboxia ja jännitetään innolla taas tammikuuta! Onneksi livboxi tulee aina alkuviikoilla eikä loppukuusta. :D

   Poista
 4. Mä en oikeen ollut mihinkään boksiin tyytyväinen kun kesä-marraskuun tilasin. :D Mutta tilasin äidille toukokuusta lähtien, niin rakastuin siihen Moan Green balmiin, se oli tosi hyvää rasvaa kun hoiti tatskaa, tilasin ihan ison purkin sitä. :D ja sitten myös ihastuin tohon lokakuun boksin Marc Jacobsin tuoksuun, nyt sain mieheltä sen ihan täyskokosen tuoksun. <3

  Pakko kyllä sanoa silti että ehkä kuitenki heinäkuu oli kaikista parhain boksi, koska siitä melkeen kaiken sai käytettyä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :D Siis onko sulla kestotilaus äitille vai mitenkä? :) Onneks munkin äiti aina ilahtuu, kun annan sillekkin testiin tuotteita. :D

   Heinäkuu oli kyllä ihan huippua ja ilo silmälle! Ja kaikkia tuotteet pääsi kyllä käyttöön paitsi donitsi. :3 Olihan tuossa ihan kolme kaikkien yli menevää boksia ja pari tylsääkin tylsempää. :D

   Poista
  2. Lahjatilaus äidille, äitienpäivän kunniaksi. :D ei se loppujen lopuksi oikein sit välittäny siitä, kun ei se mitään kosmetiikkaa käytä jne.. :D

   Saa nähä pistänkö enää livboxia tilaukseen vai en... :D

   Poista
  3. No voehan hitsi! :D Ei kyllä meidänkään äiti, mut käsirasvat ja semmoset mitkä lie jutut niin kelpaa äitille! Mä pidän sen kosmetiikan muun. :D

   No kato nyt ees tammikuu. :D

   Poista
 5. Mulla on samat lemppari boxit eli heinäkuu, lokakuu ja joulukuu :) Kaikista surkeimmat oli huhtikuu, syyskuu ja marraskuu :D
  Mä annan kanssa melkeen kaikki tuotteet mitä en ite käytä, niin mun äitille :D Ja enhän mä millään kerkiä käyttämään kaikkia noita, kun mä käytän yhden tuotteen aina kerralla loppuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ollaan sitten ihan samaa mieltä! :D Ihan mukava oli tehdä tämmönen yhteenveto, niin tietää vähän mitkä olivat oikeesti kehnoja ja mitkä parhaita ja mitkä siltä väliltä. :)

   Hah! Niin! :D Hyvä idea boksissa, kun saa tuotteita testiin, mutta ei sitten raaski käyttää niitä samaan aikaan jonkun muun tuotteen kanssa. :D Tiedänpähän etten tilaa Cleopatra's secrettiä enää kuin ehkä yhden boksin ja lopetan sen, kun alkais oikeesti kaapit pursuamaan, jos kahta laatikkoa tilais kerralla. :D

   Poista
  2. Niimpä :D Mä oon ollu aina sellainen ihminen, että mun täytyy ensin käyttää yksi loppuun. En voi käyttää montaa tuotetta samaan aikaan. :D Outoa?

   Poista
  3. Ei se oo outoa, koska se on hyvä periaate! :)

   Poista
 6. Syyskuu ja joulukuu parhaimmat!

  VastaaPoista