Pikkujoulu- ja syntymäpäivälahja | Luukku 18


Luukku 18! Vau! Siis Kissan kujeita -blogin JadeHugo ja heidän omistajansa sinikilpikonna lähetti postissa myöhästyneen Simban synttärilahjan ja samalla jotain pikkujouluista minulle. :) Tuo kortti oli niin ihana ja olen ihastellut sitä koko eilisen. Lahjasta paljastui monta erilaista, jännän tuoksuista lelua ja herkkupurkki! 

3 lelua, jotka sisälsivät kissanminttua, kuusamaa ja valerianaa. Lisäksi namipaloja, joista kummatkin tykkäsi!

Misu halusi tehdä temppuja namien eteen samalla, kun Simba leikki taustalla ja kehräsi. :) Kaikki lelut kelpasivat Simballe leikkeihin ja jopa itse namipurkki. Rapiseva tyyny kissanmintulla oli kuitenkin kummankin suosikki! Ei ollut vaikea arvata mitä siinä oli, koska Misu kiehnäsi itseään sitä vasten. 

Minun pikkujoululahja oli sellainen, että olisin voinut itsekkin kiehnätä! Nimittäin ensimmäinen China Glazeni nimeltä Electrify löytyi lahjapaperista! Olen sanaton ja oli heti päästävä kokeilemaan sitä. Aion kyllä tehdä erikseen vielä kynsitaide -postauksen kynsilakasta. 


Sinikilpikonnalla on muuten kaksi blogia, joista toisessa on pelkästään kynsitaidetta ja toisessa ihania kissajuttuja! Olemme olleet hyviä blogiystäviä jo pitkään, koska jaamme samat kiinnostuksen kohteet. Puhumme kissoistakin taukoamatta ja jos teitä kiinnostaa tietää enemmän, niin käykää kurkkaamassa näitä suloisia otuksia!

 Kissankujeita 

Kiitos ihanista lahjoista ja kissat tykkäsi ihan hirveästi! Misu tietysti ruoasta ja Simba uusista leluista. :) Lähetin muuten Hugolle ja Jadelle myös paketin aikaisemmin ja sen voi katsoa täältä.

Oletteko lähetelleet blogiystäville paketteja?

18 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Niinpä! Tosi erilainen. :3 Pääsee kyllä jääkaappia somistamanaa kämpillä!

   Poista
 2. Kiva että kisut tykkäsi lahjasta! :) Ja että lakkakin oli mieleinen! ♥ Jade leikkii myös tommosten pitkulaisten namipurkkien kanssa, ja yhteen kissanminttunamiputkeen se on purrut jopa reikiä kun se on niin hulluna niihin nameihin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai! :D Simbakin on saanut jatkaa synttäreitään monta päivää! Sitä on sitten monen vuoden eestä juhlittu. :3

   Lakka on aivan ihana kiitos, olen ihan sanaton kun en osannut odottaa mitään tuollaista! <3

   Joo ei meillä kyllä kärsi jättää mitään nähtäville! Äitikin joutu jotain kasveja ottamaan pois, kun Simballa oli naama täynnä hilettä toisesta ja toisen se oli purrut rumaksi. Myös Misu osaa ryöstää pöydältä halutessaan, jos siellä on jotain hyvää. :D

   Poista
 3. Ihana kissapaketti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä kyllä oli kaikkee kivaa! Kissoja taas hemmoteltu ja jouluna lisää. :D

   Poista
 4. Hieno lahja sinulle sekä kisuille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! Kylläpä oltiin taas tyytyväisiä. :D Misu herkuttelija ja Simba uusien lelujen kimpussa! <3

   Poista
 5. Haha, toi kortti on haussa! :D Voi kun kisut näyttää olevan tyytyväisiä. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih paras kortti! :D Tuli kyllä hyvä mieli, kun katso kissojen leikkivän ja innostuvan lahjasta! :3

   Poista
 6. Electrify on kaunis! Minulla _oli_ se :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että luovuit siitä vai mitä sille kävi? :D

   Poista
 7. ihanat yllärit olette saanneet kaikki .. mun kisulit saa myös jouluna muutaman uuden kissanminttu lelun ..ihanaa kattoa , kun nuo painaa mennnä lelujensa kanssa ja ite siemailla samalla glögiä tai punaviintä ^^) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, kiva että oli kaikille ylläreitä mistä ilostua! xD :D Noniin se lapsen ilo on mammankin ilo! :) Kissat osaa kyllä sitäpaitsi nauttia myös itse lahjapaperista eikä vain siitä lahjasta. :D Joka osa hyödynnetään!

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Misu näytti taas parhaat puolensa ja Simba ahkera saalistaja! :3

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitti! Misu ja Simba on mun silmäteriä! <3 Mau :3

   Poista