Black n' red | Päivän asu

Aurinkolasit & korvikset | H&M / Nahkatakki | Ellos / Pitsipaita | Gina tricot / Farkut | Seppälä
Terve! Oli aurinkoinen päivä kaupungissa keskiviikkona ja onneksi juuri silloin, kun meillä oli asiaa kauppoihin. Kävimme hakemassa juttuja itsellemme ja kissoille. Otin testiin livboxissa tulleen tuotteen ja osa teistä saattaa tietääkin mikä tuote. Huulipunasta siis lisää kuukauden lopussa! Kaupungista viime vuonna ostamani paita on enemmän kuin täydellinen tällaisille keleille. Se ei ole liian kuuma, koska suurin osa siitä on vain läpinäkyvää pitsiä, kuten hihat. 


Jänniä tulee tapahtumaan hiuksilleni viikonloppuna, koska olen kyllästynyt tähän nykyiseen tukkaan. En usko, että on tulemassa mitään kaljua tai hattaran väriä.... vaan jotain! Tyvikasvu puskee nopeaa vauhtia ja hiukset lepattavat vuorotellen suussa tai silmillä. Jospa saamme tämän myrskyn taltutettua sivistyneellä tavalla ja minä saisin sanoa viimein sen yhden lempilausahduksistani "tukka hyvin, kaikki hyvin!" Hyvältä kuulostaa?


Sataako siellä lunta vai paistaako aurinko?

20 kommenttia :

 1. Ihana mella <3Aurinko paistelee täällä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eekku. <3 Hyvä hyvä! Äiti soitti mulle nimittäin eilen ja sano, että siellä sataa lunta ja on isot kinokset. :D Täällä on sulanut maa ja aurinko paistelee.

   Poista
  2. Juu meidän porukoilla oli aamulla 25 astetta pakkasta =)

   Poista
 2. Voi mikä kaunokainen <3 Näytät niin nätiltä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww kiitos Fani kaunokainen! <3 Piristit mun päivää! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Awwws kiitti ihana! :) Ehkä mä tuntisin itseni nätimmäksi, jos olisi kivat hiukset... :D

   Poista
 4. Siis vittu tuota lunta tuli eilen! Ihan ku ois ollu taas joulukuu .__. Jospa ne sulaiski yhtä nopeesti tulivat...

  Mut vähänkö cool muija täytyy sanoo! Noiden aurinkolasien muoto sopii sulle ihan sairaan hyvin, wöw ♥ Ja punaiset huulet. Mäkin haluisin löytää itselleni sopivan huulipunasävyn, mut ku on niin awkward mennä kysyy liikkeessä myyjiltä ku ne tuputtaa sit niitä 30 e huulipunia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awws! Huono tuuri, että teilläpäin sitä ollut! Ehkä alan nähdä Oulussa hyviä puolia, kun täällä tuntuu tää kesä tulevan nopeemmin. :D Tänäänkin ihanasti aurinko lämmitti kämppää. Toivotaan et sielläkin sulaa nopeesti!

   Kiitti ihana! :') Mäkin tykkään näistä laseista, kun mulle ei oikeen mitkään pilottilasit näy sopivan... Ja huulipunat sai lähtee taas heti kun kotia pääsin. :D Mut mä en kannata oikeesti huulipunia arkikäyttöön tai mihinkään! Niitä on ihan kiva laittaa kuvaussessioihin, mutta muuten ei. Ps. Olis tosi siistii nähä sulla kuvauksissa jotku pinkki/punahuulet! <3

   Poista
 5. Vähänkö sie olet kaunis! ROCK \,,,/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÄÄK! Kiitti Nanne! ♥ Olen tosi otettu! :)

   Poista
 6. Ihana asu! Täällä valitettavasti lunta maassa.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Emma Maaria! <3 :) Voi höh! Mekin lähdetään huomenna kotia ja siellä kuulemma hirveet kinokset. :D Kiva...

   Poista
 7. Kaunis olet. :) Täällä paistaa aurinko aamuisin ja päivällä sataa lunta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä vain! <3 Joo täällä paistanut monta päivää nyt aurinko vaan äsken alkoi satamaan lunta... :D

   Poista
 8. Eilen ja toissapäivänä tuli ihan liikaa lunta, mutta onneksi aurinko paistaa niin sulavat melkein saman tien pois : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me saavuttiin juuri kotiin toiselle paikkakunnalle ja täällä tuulee ja isot kinokset. :( Voih... Oulussa niin kivasti paistoi aurinko melkein koko viikon. :D

   Poista