Galleriakuvia Osa 10 | Samsung Galaxy S3Helou! Oli jo aika tehdä "Galleriakuvia Osa 10", koska uusia kuvia oli kertynyt kansioon peräti tuhat! Ja tämän kunniaksi tein muutaman kollaasin lisää. Olemme myös lähestymässä 400. postausta ja teille lukijoille luvassa pieni arvonta. Myös lukijamäärä lähestyy samaa lukua, joten sitä odotellessa!

Naamakuvia olen ottanut yleensä viikonloppuisin, kun matkustan perheen luo... En enää nykyisin meikkaa niin paljon täällä Oulussa, joten kuvien ottaminen on vähentynyt. Alemmassa osassa kollaasia näkyvät uudet hiukseni eli vaaleat raidat tulivat takaisin. :)


Sekalaisia kuvia löytyi ja otan niitä yleensä uusista ostoksista tai tuotetestailuista. Mm. Starbucksin Skinny Latte pääsi testaukseen, uusia kesätennareita halvalla ja lopuksi satunnaisia herkkuhetkiä.


Simban kuvia ja ilmeitä löytyi melkoinen kasa. Pojasta on kyllä niin hauskoja tilannekuvia, että en voi kuin nauraa! Ulkoilmassa tähystetään tarkasti joka suuntaan, unten mailla suu saattaa jäädä auki, erilaiset esineet ja asiat pitää haistella sekä maistella.


Felixin kuvista huomaa, että poika on ollut epämiellyttävissä tilanteissa. Kenkiä puremassa, pyyhkeen alla pesun jälkeen kuivattelemassa, auton kyydissä takapenkillä tai sylissä... Kuitenkin osaa se poika myös poseerata ja voitti sen johdosta muutaman palkinnon.


Misun kuvissakaan ei ole moittimisen varaa!  Osaa se herra olla komea kaikenlaisissa kuvissa ja sattuneesta syystä myös sisustus näyttää sopivan herran turkin tai silmien väriin. Saisinpa valokuvata Misua useamminkin, mutta näemme valitettavasti niin harvoin (1-2 kertaa kuukaudessa).

Mistä kollaasista piditte?

18 kommenttia :

 1. Felix sun sylissä xD "Wääääääääääää"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naulan kantaan! :D Se vaan huutaa automatkoilla edelleen puolet ajasta. Tottuisi jo matkusteluun pian...

   Poista
 2. Kaikkihan nää on kivoja,mut jotenki tykkään tosta ku simba kattoo starbucks kippoa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii Simba hassutteli! :D Halusi juoda mun juoman. :) Mä taidan tykätä eniten Misu-kollaasista! Se on aina niin hurmuri. <3

   Poista
 3. Felixin kuvat on niin söpöjä. <3 Ostin muuten samanlaiset tennarit, kun löysin ne Kajaanin maxista. :)

  VastaaPoista
 4. Hajosin noille Simban kuville, se on kaikissa jotenkin niin hupsun näköinen :'D

  VastaaPoista
 5. Ihan supersöpö toi pyyhekuva Felixistä! :) Ja tietty muutkin kissakuvat on söpöjä mutta se aivan erityisesti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Felix ei tykkää olla pyyhkeen sisässä kuivattelemassa. :D Ei se kyllä tykkää mistään pesun vaiheista...

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Blogijulkkiksia nuo hurmuripojat! Kirjoittaja jää ihan syrjään kohta. :D Kiitos kommentista. <3

   Poista