Livbox "Vau, mikä luonto!" | Huhtikuu


Moro! Viime kuun boksi oli melkoisen kattava, joten jostain syystä tämän kuun boksi jäi aikalailla käyttämättä. Muutama mukava yllätys oli avatessa, mutta jotain lähtee myös eteenpäin. Tuotteiden ulkonäöstä kyllä huokui kesäinen fiilis ja odotan jo innolla seuraavaa boksia!

 "Esittelen tuotteet aina kuun lopussa. Jaan tuotteet testattuihin ja testaamattomiin. Joka kuukauden lopussa oleva esittely auttaa minua itseäni kokeilemaan tuotteita heti, että ne eivät jäisi laatikkoihin lojumaan."

Testatut tuotteet

Argan Care | muotoiluvoide ja hoitonaamio hiuksille 

Muotoiluvoidetta en ollut tätä ennen testannut, mutta käytössä huomasin ainakin liiallisen sähköisyyden poistuneen. Luultavasti käytän tämän pienen putelin loppuun, mutta en harkitse uudelleen ostamista. Kummassakin tuotteessa oli muuten todella ihana tuoksu. Hiusnaamio oli ihan hyvä, mutta miinusta pienestä koosta, koska se ei riitä edes kolmelle käyttökerralle. Ohjeessa kehotetaan laittamaan runsaasti kerralla!


Plussatuote

Herbina | biohajoava ruusupuhdistus kasvoille

Puhdistusvaahto, jollaista olen itseasiassa odottanut! Olen todella huono puhdistamaan kasvoja meikistä tai käyttämään tällaisia tuotteita illasta aamuun. Herbinaa olen kuitenkin käyttänyt nyt jo useampaan kertaan ja siitä lähtee miellyttävä ruusuinen tuoksu. 

Testaamattomat tuotteet

LadyVita Beauty | ravintolisä iholle, hiuksille ja kynsille

Ihana päästä kokeilemaan ravintolisää ja tällaisia kapseleita, joita en ole ennen testannut. Joskus on ollut tarkoitus hankkia, mutta se on vain jäänyt. Paketti on kuitenkin vielä testaamattomana, koska ajattelin aloittaa sen nyt kesää vasten ja raportoin täällä myöhemmin mielipiteeni. 


Miinustuote
Nivea | vartaloemulsio

Tuote on kieltämättä kätevä yhdelle kerralle, jos lähtee matkalle... Kuitenkin näitä tämän kaltaisia purkkeja on tullut jo useampaan kertaan livboxissa, joten ne alkavat kyllästyttämään. Purkki jää odottamaan arkkuun käyttöpäiväänsä pitkäksi aikaa.


Ella Bachè | vitamiinivoide

Klassikkotuotteesta puhutaan ja moni livboxin tilaaja oli tästä innostunut. En ole kuitenkaan varma haluanko ottaa tätä edes testiin, vaan saatan antaa sen äitille. Voide on päivä- ja yökäyttöön sekä sopii kaikille. Ainesosiin kuuluu ainakin tomaatti ja saatavana myös luomuversio.


Oliko testailun arvoisia?

10 kommenttia :

 1. Täytyy myöntää et mulla kaikki muut viel testaamatta,paitsi nivean näytteellä rasvasin pari kertaa puolison selän.Se ois muuten jääny varmaan kaappiin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Tämä boksi jäi kyllä ikävästi tässä kuussa nurkkaan etten saanut / muistanut testata kaikkia. :D No seuraavaa boksia odotellessa ja tsempatessa sitten! :)

   Poista
  2. Heh huomaa kyllä kuinka tuota tavaraa alkanu kertyyn livboxin myötä,mut enköhän joskus saa kuluteltua =)

   Poista
 2. Mua on alkanu kiinnostaa tommoset vaahtoputsarit, kun mulla on aina ollu joko emulsiomainen tai geelimäinen.. Musta jotenkin vaan tuntuu ettei vaahtomainen puhdistais yhtä tehokkaasti, en kyl tiiä mistä johtuu kun en oo ikinä edes kokeillu. :D Mut joo mäkin oon tosi huono pesemään naamaa, se on jotenkin niin tylsää puuhaa. Nyt oon kuitenkin skarpannu kunnolla asian kanssa ja hankkinu kunnon tuotteet niin tuntuu että mun iho on vähän paremmassa kunnossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on tylsää ja aikaavievää, vaikka ei oikeesti oo kun jos pari minsaa aamun illoin pesisi kasvojansa. :D Haha! Mutta kyllä se on tyhjää parempi, jos jollakin kasvoja puhdistaa! :)

   Poista
 3. Tämä boxi oli kyllä aika mälsä, ainoa mitä olen käyttänyt on tuo Nivea :D Tomaattivoide ja tabut lahjoitin kynsimiitissä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olet oikeassa. Siksi ei varmaan tullut kokeiltua vielä kaikkia ja boksi jäi nurkkaan. D:

   Poista
 4. Tykkäsin boxista mutta tuotteet vielä odottavat avaamista. Entiset käytän ensin pois :) toivottavasti ensi boxi on yhtä ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin oli sulle sitten kuitenkin tarpeellisia tuotteita tulevaa ajatellen! :) Toivotaan, että ensi boksi sisältäisi vaihtelun vuoksi jotain meikkejä!

   Poista