Operaatio kastrointi ja mikrosirutus | Felix


Hei! Felixin kastrointi ja mikrosirutus oli tänään... Simba kävi saman operaation puoli vuotta sitten! Aikalailla samalla tavalla meni tämäkin aamu. 

Aamulla heräsin tekstiviestiin kun minulle lähetettiin eläinlääkäristä varausnumero ja toivotettiin tervetulleeksi. Kastroinnin aika oli kello 8.45. Luonnollisesti poika ei saanut ruokaansa, joten äiti epäili, että se oli aamulla käynyt merkkaamassa saunaa.


Vastaanotolla nainen hymyili pitkään, kun pidin Felixiä sylissä ja annoin tarvittavat tiedot. Paino piti ottaa ja olisitte nähneet ilmeeni, koska Felix painoi saman verran kuin Simba silloin ennen kastrointia eli 4.3 kg! Istuimme odottelemaan vuoroamme ja poika katseli vähän matkan päässä olevaa pientä kleinspitziä. Koira ei kuitenkaan tehnyt muuta kuin iloisesti läähätti. :)

Eläinlääkäri kutsui hetken päästä Felixiä ja pääsimme huoneeseen, jossa käytiin yleistarkastus ja mikrosirutukseen kerroin tietoja. (Otin opikseni viime kerrasta ja tällä kertaa se oli selkeämpi!) Sitten Felix sai rauhoittavan, mutta se ei puklannutkaan niinkuin Simba teki. Vaipui hetken päästä uneen ja otin valjaat pois ja siirryimme aulaan odottamaan.


Istuimme samoilla penkeillä kuten viimeksi, join maitokaakaon ja selasin kissalehteä. Päivittelin myös Instagramiin kuvan. Odotus kesti noin puoli tuntia...


Kotiin tullessa Simba ja Misu kävivät välillä katselemassa nuorimmaisen vointia. Simbasta tilanne oli ilmeisesti huvittava, koska se yritti tunkeutua samaan koppaan ja tassuilla vähän kokeili leikkimään! Felix alkoi kuitenkin heräillä ensimmäisen kerran jo kello 11 aikoihin. Juuri silloin kun olin poistunut huoneesta, niin hoksasin sen raahautuneen keittiöön.

Päivä ja ilta on mennyt puolin ja toisin. Felix laski alleen kuljetuskopassa ja sen turkki on hieman sen takia likainen, mutta äiti kävi hakemassa siihen PetHead kuivashampoota. Poika on täysin tajuissaan jo, mutta kävelee vähän häntä alhaalla. Felix on kuitenkin jo virkeä aamuun nähden ja ruokittu! :)


Lahjoja ja ostoksia olisi vielä esiteltävänä. Jee! :) Minua odotti eilen ennen kotiin lähtöä Oulun postissa yllätyspaketti ja tämän lähettäjäksi paljastui Kissankujeita -blogi! Oli pieniä näytemuropusseja, yksi iso pussi painonpudotukseen ja herkullisia Dreamies -paloja pojille. Kiitoksia Jadelle, Hugolle ja niiden omistajalle!  


Alennuksessa oli Kodin Terrassa -30 % kaikki kissan ja koirien muropussit. Vau! Mukaani lähti tällaisia muropaketteja eli Hair & Skin pusseja kaksi, Persian Adult pusseja viisi ja Sterilized pusseja kaksi kappaletta.


Halit ja pusut?

13 kommenttia :

 1. Felix näyttää tuossa tokassa kuvassa ihan siltä ettei se arvosta tulevaa toimenpidettä.. :D

  Mitäs pojat tykkäsi leluista? Meillä Hugo tykkää noista kovasti, mutta Jade ei niistä innostu..

  Ja en muuten tiennyt että Kodin Terrasta saa tommosia eläinkaupparaksuja! Ja aikas monta pussia ostit, kattoiko myyjä hassusti kun sulla oli syli täynnä kissanruokaa? :D Siellä messuilla oli muuten noita Royal Caninin 400g raksupusseja 3e/kpl, en kuitenkaan ostanu yhtäkään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kyllä arvostanut yhtään sitä automatkaa. :D Mutta todella rauhallisesti käyttäytyi siellä itse aulassa kun tultiin. Nöpötti sylissä istua eikä sydänkään hyppinyt ylimääräisiä yli, vaikka se koira oli siinä vieressä. :D

   En ole vielä koittanut! Ei kehtaa leikittää Simbaakaan hirveästi, kun ne kulkee Felixin kanssa toistensa perässä. Niin ei nuorimmainen turhaan nyt ala riehumaan!

   Minäkään en tiennyt! :D Ei siellä kukaan kahtonut, kun se iso halli oli lähes tyhjä ja vähän ihmisiä, siellä oli jotain ihmetavaraa -70% ja heti ovesta kun kävelin niin ne ruuat oli siinä. Aikani etsin isompaa murosäkkiä, mutta ei ollut tuota persialaisesta enää jäljellä siinä koossa. Hirveestihhän sinne jäi vielä kissojen ja koirien murosäkkejä! :D Mulla lähti lapasesta kun otin ensin kaikkia yhden ja sitten toiset... ja sitten loput pienet muropussit sitä persialaista. XD

   Poista
  2. Mä aattelin että oisitte jo eilen ehtiny testailla noita leluja.. Mutta kerro sitten miten käy kun ehditte testailla! :)

   Poista
 2. Kivoja ostoksia ja paketin kisut sai.Voimia toipilaalle muistan hyvin kyl nipenki kastroinnin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä nuita poikia taas hemmotellaan. :D Joo mä oon aina ihan jännityksissä koko päivän, kun on tuo kastrointi et miten siitä tokenee ja miten käytös muuttuu operaation myötä...

   Poista
  2. Lapsia pitääkin hemmotella =)Nipellä oli tapana merkkailla mummolassa ja kyl se lopetti sen =)

   Poista
  3. Simba merkkaili ennen kastrointia melkein kaikki matot kelvottomaksi... Felix ei kerinnyt edes aloittaa onneksi. :)

   Poista
  4. Juu toi on kyl tosi kurjaa,mut onneksi se loppu =)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Felix kiittää! <3 :3 Onneksi on jo virkistynyt, vaikka huomaa, että jotain selvästi puuttuu. :D

   Poista
 4. ooow, felix on niiin sulone ;_; Paranemisia pikkuselle! ♥ Muuten, mun kissan iha suosikkeja on noi Dreamies namit, aina meinaa lähtee käsi mukana ku se on nii hulluna syömää niitä.. :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitän Felixille paranemistoivotukset! ^^ Oi noi Dreamisit on kyl meidänki kisujen lemppareita, mulla on yks semmonen purkki täynnä niitä. :D Tosin kyllä ne joskus vähän nirsoilee nimittäin se Lohi vaihtoehto ei oo kummankaan suosikki!

   Poista