Ostoksia | Fb-kirppis, Ouluhallin suurkirppis

6 kappaletta neuleita / 6 kappaletta paitoja | Fb-kirppis
Moro! Olisi vähän ostoksia esiteltävänä kirppiksiltä. Huomasin ennen pääsiäistä Oulun Fb-kirppiksellä vaatepaketin, jossa oli tavallisia neuleita ja vähän erikoisempiakin. Hintakaan ei päätä huimannut sillä paketin hinta oli 20 euroa, jolloin laskin yksittäiselle kappaleelle hinnaksi 2,80 euroa. Neuleita oli siis 7, joista yksi ei kuitenkaan sopinut minulle loppuunsa värin puolesta. Myyjä laittoi myös saman päivän aikana toisenkin setin myytiin, jossa oli paitoja ja sekin oli pakko varata! Paitoja oli yhteensä 11, joista kuitenkin vain 6 pääsi läpi seulani ja otin käyttöön. Yksittäiselle paidalle hintaa jäi 1,30 euroa, koska paketin hinta oli 15 euroa.

Kuvissa ei ole kaikkia vaatteita eli jätin esittelykuvasta ne pois mitä en pitänyt ja alempana esittelen vielä yksittäisissä kuvissa suosikkini näistä jäljelle jäävistä. 

Liehuhelmainen raidallinen neule | Puolipitkähihainen kevyt neule kivoilla yksityiskohdilla
Neulepaita sievällä kuvioinnilla | Napitettu neule tekokarvakauluksella
Ylisuuri toppi kukkatekstiprintillä | Muotoja korostava valko-musta-kontrastinen toppi
Keltaisen sävyinen ja hunnunomainen paita kultaisilla yksityiskohdilla | Raidallinen merimiesaiheinen t-paita
Osallistuin Nunnun kanssa tapahtumaan nimeltä Suurkirpputori Ouluhallissa 26.4.2014 ja voi kun siellä oli väkeä! Jonot liikkuivat kyllä ihmeellisen nopeasti sisäänpäin, mutta autoruuhkat olivat jotain niin järkyttävää. Tapahtuman kesto oli kello 10-17 välillä. Lähdimme jo aikaisin 10 jälkeen ajelemaan ja olimme muistaakseni kiertäneet koko paikan jo parissa tunnissa. Mukaan lähti parin euron juttuja...

Käyttämätön joustava musta mekko valkoisilla yksityiskohdilla | Suurkirppis
Leoparditennarit eri sävyissä | Suurkirppis
Oletteko kirppistelleet tai 
vienyt kesävaatteita kirppareille?

16 kommenttia :

 1. Ihania ostoksia ja kiva että oot myös innostunu kirppareista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon edullisempaa ja mulle on sattunu tuuria tässä kun ovat olleet niin hyväkuntoisia ja lähes uusia! (Fb-kirppikseltä kun ei välttämättä kuvista nää lähes missä kunnossa ovat) :D Vähän jäi Ouluhallissa harmittamaan muutama kesäinen mekko/paita kun menivät just silmien edestä...

   Poista
  2. Todellaki halvempaa ja kyl mieki parhaat vaatteet varmaan kirppareilta oon hankkinu:D

   Poista
  3. Noniin! :3 Ei oo kyl itelläkään tapana hankkia mitään kallista...

   Poista
 2. Mua harmittaa ku en päässy tuonne suurkirppikselle töitte takia :/
  Mutta mahtavia löytöjä oot tehny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awws! No eikö se oo ilmeisesti joka vuosi? :o Tai no tää oli ainakin mun eka kerta... ja pakko kyllä mennä uudelleenkin. Tosin siellä kyl kannattaa olla jo vaikka puol tuntia ennen varsinaista avaamista. Se oli jo täysin ruuhkassa kaikki tiet siinä 10 aikaan... Mutta löydettiin onneksi kauempaa parkkipaikka, josta ei ollut pitkä matka. :)

   Kiitos ja ens kerralla sitten sinäkin varmasti pääset! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Pitää tehdä aikaa! Saattaa vaikka mitä löytäjä tehdä. :D

   Poista
 4. Ihania vaatteita :') Mun mielestä noi leopardi kuvioiset kengät on nii kivan näköset! Vois ittekki käydä kirppareilla katteleen vaatteita, jos sieltä vaik löytys jotaki kesä kuteita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :3 Voi niin, ovat tervetulleita minun ballerinakokoelmiin. Siellä ei taidakkaan vielä tuolla kuviolla olla, vaikka muuten kuvio esiintyy lähes kaikissa muissa osioissa. :D Ilman muuta lähehhän kiertelemään! Ihmiset varmaan sillä pistävätkin nyt aikaisempia kesäkuteita, että menevät näin lämpimien ilmojen alla. :)

   Poista
 5. Ihanan värinen muuten tuo vihreä paita tuossa ekassa kuvassa! Toivottavasti se näkyisi joskus asukuvissa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin semmonen ihan normaali toppi! :3 Mut eiköhän ja sen pariksi menee kyl hyvin yhdet maastokuvioiset tennarit mitkä ovat olleet liian vähällä käytöllä. :)

   Poista
 6. Oot kyllä saanut halvalla hienoja hyviä vaatteita :) Itse en oo hetkeen taas käyny kirppiksella, mutta eiköhän sielläkin tule ennen kesää nyt käytyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :D Joo suosittelen käymään. Ja nyt on taas kiva ihan käppäillä tuolla menemään kaupungilla kun niin kiva ilmakin samalla. :)

   Poista
 7. Vau mitä löytöjä :)
  Miulla oli tarkoitus kans tulla tai mennä penkomaan suurkirppikselle mutta en sitten saanutkaan aikaseksi nousta sängystä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiiih! :D No siellä oli kyllä sitä porukkaa ettei päässy välillä liikkumaan edes eteenpäin, mutta oli kiva tehdä pari löytöä ettei lähtenyt ihan tyhjin käsin. :)

   Poista