Seilorinainen | Päivän asu

Seiloripaita, toppi ja kissakengät | Seppälä / Legginssit | saatu Eekku
Hellurei! Tulin esittelemään teille tämän oikein rennon asukokonaisuuden, jossa vilahtaakin jo uusi paitani. Onnistuin heti ensimmäisten lämpimien päivien aikana polttamaan käteni, joten tällainen puolipitkähihainen tuli enemmän kuin tarpeeseen. Kokonaisuuteen pääsi lisäksi lempilegginssit, mutta pitäisi alkaa ostelemaan kesähousujakin, koska tiedätte miten sanotaan... Leggings are not pants so cover your ass! :)


Hiuksetkin halusin laittaa eri tavalla kuin yleensä ja miksi en ole tehnyt näin useammin? Miten helppoa onkaan, kun kaivelee kuivashampoon, pinnit ja hiusdonitsin esiin ja voila! Ei hikoiluta aurinko sekä hiukset on kevyesti ja kauniisti ylhäällä kiinni.


Pukeudutteko aina rennosti
vai pitääkö kauneuden eteen kärsiä?

12 kommenttia :

 1. Ihana mella ja kiva että oot tykästyny noihin leggareihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä oot Eekku! :D Joo käytän niitä melkein päivittäin! :)

   Poista
 2. Rento pukeutuminen, etenkin kesällä on kyllä ihan must. Kauneuden eteen ei tarvitse aina kärsiä, tuo sun asu on hyvä esimerkki siitä! Miellyttävät vaatteet kun ei aina tarkoita mitään perunasäkkiä :D Itsekin lämpöisellä kelillä mieluusti hiihtelen löysässä mekossa, helppo nauttia ihanista kesäpäivistä kun vaatteet ei kiristä ja purista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mieti kun vielä joka paikasta kiristäis vaatteet ja aurinko porottais ja kaikkee, huh huh... Tässä oli kyllä mukava tallustella tuolla kaupungilla ja aion hyödyntää toiseenkin kertaan samaa kokonaisuutta. XD

   Mekko olisi hyvä olla! On tullut kateltua liikkeissä paljon, mutta mitään ei oo lähteny vielä mukaan... No onhan niitä omastakin takaa kyllä muutamia. :D Joskus juhlissa on ollut liian kiree mekko, että sillon on tullut kyllä kärsittyä!

   Poista
 3. hyvin rennosti tulee pukeuduttua ;) ! Ihanat noi leggarit <3!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, hyvä! :D Kiitos kiitos ne on kyllä parhaat! <3

   Poista
 4. Mielenkiintoinen malli tossa paidassa. Raidat <3 Samaa myös kampaus. Mulla vielä muutama sentti lisää pituutta tukkaan, niin saan kanssa noin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on vähän semmonen tuolta alhaalta tolleen pussitettu! Näin muutamia samantapaisia hihattomiakin paitoja H&Mllä tänään. Liekkö muotia nyt. :D

   Noniin kyllä se siitä kasvaa se tukka! ;)

   Poista
 5. huhheijaa, musta on ainakin tullut niin mukavuudenhaluinen pukeutumisen suhteen ettei mitään rajaa :D tekis mieli kulkea kaikkialla lökäpöksyissä tai enintään legginseissä... kesällä voi kaivaa kaapista supermukavat maksimekot (ja tilasin niitä kivasti 5 lisää...) - IHANAA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksimekot! Miten ihmeessä löysit niin monta. :D Mulla on vaikeuksia löytää edes yksi siedettävä. Ja muutenkin oon niin lyhyt niin ei yhtään auta mekkojen pituus et hautaudun sinne... Mutta kannattaa olla viihtyisästi, niin tuntee olonsa itsevarmaksi kun on rennot vaatteet päällä! Eli olen samaa mieltä. ;D <3

   Poista
 6. Kyllä mä ainakin pukeudun melkein aina rennosti! :D Haluun että vaatteet tuntuu hyviltä päällä ja tukan ei tarvi olla mitenkään tosi tosi siisti, vaan pelkkä siivousnuttura näyttää hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Niin tuntuu se mukavalta olla semmosissa vaatteissa, joissa tuntuu hyvältä seistä ja istua. :) Huoleton kampaus siihen lisäksi!

   Poista