Livbox "Puhkea kukkaan!" | Toukokuu


Moro! Yllätysboksi oli tällä kertaa todella erilainen muihin aikaisempiin verrattuna... tai ainakin uutta oli mukana tulleet korvikset. En ole myöskään saanut ikinä etuseteliä, vaikka en sitä tällä kertaa muutenkaan tarvitse. Vaihtelun vuoksi tuotteiden seasta löytyi myös vihdoin meikkiä ja kynsilakkaa!

 "Esittelen tuotteet aina kuun lopussa. Jaan tuotteet testattuihin ja testaamattomiin. Joka kuukauden lopussa oleva esittely auttaa minua itseäni kokeilemaan tuotteita heti, että ne eivät jäisi laatikkoihin lojumaan."

Testatut tuotteet

Cutrin | shampoo & hoitoaine
Hiustuotteet oli päivitetty myös kesäaikaan eli näillä tuotteilla oli erityinen UV-suoja, joka ehkäisee auringonvalon aiheuttamien vaurioiden syntyä hiuksissa ja estää väriä haalistumasta. Kummastakin purkista lähti miellyttävä tuoksu, vaikka toinen niistä olikin astetta voimakkaampi. Söpöstä ulkoasusta plussaa! :)


Aco | huulirasva (spf 30)
Voiteen kehuttiin olevan tehokas suoja ja vedenkestävä. Sisältää myös E-vitamiinia ja Canola-öljyä. Ei jätä ainakaan tahmaista tunnetta minulle pitkäksi aikaa huuliin, joten olen käyttänyt päivittäin lähtiessäni ulos.

Dermatologica | tehopohjuste (spf 30)
Ensimmäinen käyttökerta oli painajainen, koska tuote haisi mielestäni metsäiselle ja se jätti iholle todella kimaltelevan lopputuloksen. Seuraavan kerran kokeilin ja laitoin BB-voiteen pohjusteen päälle ja huomasin siinä samalla, että kajaalia sekä kulmakynää oli helpompi käyttää. Aikaa ja tuotetta säästyi normaalia enemmän! Tuotteesta on siis hyötyä.

Plussatuotteet

Ibero | helmikorvakorut
Rakastuin heti! Äitille tilasin saman boksin äitienpäivälahjaksi ja hän piti myös korvakoruista. Meillä on muutenkin aika samanlainen tyyli, joten nämä tulee olemaan paljon käytössä. 


Testaamattomat tuotteet

Sally Hansen | kynsilakka
Sisältää erittäin hienojakoista timanttijauhetta, platinaa ja alumiinia, jotka vahvistavat kynsiä sekä estävät lohkeilua. Lupaavat pitää lakkauksen siistinä jopa kymmenen päivää. En itse ole vielä testannut, mutta ehdottomasti oli plussaa saada juuri tuo vaihtoehto boksista. 

Miinustuotteet

Dolce&Gabbana | hajuvesinäyte
Ihana pakkaus tuli näytteen mukana, mutta itse tuoksu on liian voimakas minulle. Boksissa tulleita näytteitä on niin monta, että en kerkiä käyttämään kaikkia kunnes ne haihtuu. Mielipiteeni kyllä on muuttunut useaan kertaan hajuvesinäytteiden kohdalla.


Paese | poskipuna
Mielenkiintoista, että poskipuna sisältää kosteuttavaa ja uudistavaa argan-öljyä, joka auttaa pitämään ihon hyväkuntoisena. Sisältää myös hoitavia A-, C-, ja E-vitamiineja. Vaikka poskipunalla onkin hoitavia vaikutuksia, niin en aio silti ottaa käyttöön. 


Oliko boksin tilaajia kuultu?

4 kommenttia :

 1. Tykkäsin myös boxista vaikka poskipuna lähtiki uuteen kotiin =)
  Hajuvesinäyte jäi viel mutta ei sekään kauheesti mua ollut,joten luulenpa että äiti saa sen ettei haihdu taivaan tuuliin
  Muut jää itselle mutta testaamatta ja kohta taas uus boxi ovella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin ei tuo poskipuna ollut oikein minunkaan juttu, punaset posket muutenkin. :) Ja hajuvesinäyte samoten, jotkut on ollut kivoja freesejä tuoksuja ja jotkut liian voimakkaita. :)

   Joo kohtahan se taas tulee! :D Innolla odottaen kesäkuun tuotteita! <3

   Poista
 2. Tuo hajuvesi on ihanan tuoksuista! Harmi, kun hintaa löytyy sen verran, että ei raaski ostaa.
  Kohtahan se tulee taas boxi, kyllä aika rientää! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle jotkut on tosi voimakkaita ja harvoin pystyn edes hajuvesihyllyjen edessä olemaan, kun siellä vaeltaa tuhat erilaista tuoksua. :D Mut kiva, että sä ainakin tykkäsit! :)

   Niin jee! Sen boksin lisäksi odotan edelleen H&Mn pakettia... huoh toiselta puolen maapalloako se on tulossa kun näin kauan kestäny?? :D

   Poista