Mökillä juhannus | 2014


Terve! Oltiin perinteisesti juhannus Tuomon mökillä ja voi juku, kun katselin äsken viime vuoden kuvia! Se fiilis välittyi samalla tavalla kuin silloin. Olin kovasti pelännyt sään puolesta, mutta aurinkohan se paistoi suurimman osan ajasta ja pienten sateiden jälkeen alkoi kalakin paremmin syömään! Meidän lisäksi mökkihöperyyden jakoivat appiukko, anoppi, Tuomon isosisko ja hänen poikaystävä sekä meidän luppakorva-Nalle. :)

Perjantai


Lauantai


Sunnuntai

Fiilikset oli loistavat lähtiessä, koska viikonloppu oli täynnä hyvää ruokaa, musiikkia, hauskoja juttuja, todella paljon kalareissuja ja saunomista! Virkistäviä juomia unohtamatta kauniin järvimaiseman saattelemana. Kaikkea näitä osaa arvostaa, kun on oikea asenne eikä minnekkään ole kiire. Kalasaldo oli tällä kertaa yhteensä 8 ahventa, joiden joukossa oli isoja ja pieniä syötäväksi asti. Henkilökohtainen ennätys oli myös itikoiden taputtelemisessa... varmaan lähemmäs sata jäi kämmenten väliin, mutta vain pari sai reissun aikana minua syötyä! :) Ajelin myös veneellä, mitä en ole aikaisemmin saanut kokea. Aina oppii ja kokee jotain uutta!

Mitä teitte juhannuksena?

18 kommenttia :

 1. Hahahah onko noissa perjantain kuvissa känni-Mella!! :D Ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Minusta saa aika edustavia kuvia pikkutuitereissa... :P No nämä ei ollu ees pahimmat kun melkein puolet kansiosta koostui semmosista 100x zoomikuvista meikän naamaan. :D <3

   Poista
  2. Voi eiii ne zoomikuvat on aina kamalia XD

   Poista
 2. Kuulostaapa kivalta juhannukselta! Ittekkin haluisin ees joskus viettää jussia jossain mökillä, käydä soutelemassa ja ah ♥ Ihanan hyvä fiilis välittyi tänne ruudun toisellekkin puolelle näistä kuvista ja tekstistä! ja muuten yyber suloinen tuo koiruuuus :3 Itte vietin jussia perjantaina kotona ja lauantaina suunnattiin mikkeliin visulahden juhannukseen.. siitä on blogissa postausta jos kiinnostaa käydä kahtomassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Onneksi sanomani välittyi, koska halusin just jakaa sitä fiilistä mikä itellä oli mökkeilemässä! :) Säkin ehdit varmasti kokea sen jonain vuonna jossain tutun tai kaverin mökillä tai vaikka vuokratulla mökillä! Mikähän vaan kelpaa just sellanen tunnelmallinen järven rannalla. :)

   <3 Nalle on kyllä mahdottoman vanha koira jo, mutta silti se oli niin energiaa täynnä kun sai vapaana juosta mökillä kuten aina. :D

   Mä oon aina halunnu tietää minkälaista Visulahdessa on! Jo sen nimen mainitseminen saa yhden tutun sävelen soimaan kuten siinä mainoksessa. :D Pitää ehdottomasti tsekata sun postaus aiheesta!

   Poista
 3. Onpas teillä ollut ihana juhannus! :) Meiltä jäi mökkeily tänä vuonna väliin, kun Koskissa oli ihan surkea sää. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! ^__^ Voi hitsi! Kyllähän ne sillon aikaisin lupasi jo, että tulisi olemaan surkea sää, mutta onneksi se muuttuikin mitä lähemmäksi päivämäärää meni. Mitäpä teitte siis juhannuksena? :)

   Poista
 4. Voi luppis-puppis, mikä ihan suloisuus. <3
  Mä meinasin törmätä juhannuksena yhteen hyttyseen, mutta hyttyskä väisti. Hah! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nalle on kyllä ihana harmaaparta! :)
   Oho, oot ollut onnekas! Meikän nukkumapaikassakin oli varmaan 20 hyttystä, jotka kyllä kaikki traagisesti kuolivat käsiini... Argh, vihaan niin paljon niitä. :D

   Poista
 5. Kuulostipa sun juhannus mukavalta! Me oltiin mökillä yks yö, joka meni sen verran huonosti, että seuraavana iltana vietiin pienimmäinen mun vanhemmille hoitoon, että saatiin käydä rauhassa saunassa ja sitten kotia yöksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja sitä se olikin! Lämmöllä muistelen vielä viime juhannustakin. :D

   Miksi meni huonosti, jos saan udella? Ei ole pakko kertoa tietenkään. :o Voi juhannussauna on niin kyllä tärkeä osa sitä juhlaa! Ja mikään ei voita sitä tunnetta kun mökkeilyn jälkeen pääsee omaan sänkyyn!

   Poista
 6. Viimejuhannus olikin ihana meilläkin! :)

  No perjantaina meillä oli tarkoitus käydä saunassa kahdestaan puolison kanssa, mutta lapset oli hereillä vielä 12 aikaan, tappelivat kumpikin unta vastaan, niinpä sitä oli itsekin jo niin väsynyt ja toisaalta myös pettynyt, että päätin mennä itse nukkuun lasten kans ja puoliso meni yksin saunassa käymään. Isompi nukkui aivan hyvin yön, mutta tämä pienempi tapaus heräili jostakin syystä vähän väliä ja 7 aikaan päätin nousta keitteleen teetä, koska ei nukkumisesta tullut missään vaiheessa mitään :(

  Nyt elättelen toivoa, että venetsialaisten aikaan mentäisiin mökille.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aina ei voi onnistua! On ne lapset kyllä joskus tosi virkeitä ja liiankin. :D Nimimerkillä tällä viikolla kävin tapaamassa serkkuja ja heillä on 3 poikaa aika saman ikäisiä suunnilleen ja en saanut niitä millään rauhoittumaan. Älyttömästi oli kaikilla kolmella energiaa. :D

   Jospa ensi kerralla menee paremmin! :)

   Poista