Peaches & Limes | Kynsitaide


Helou! Miten sattuikaan, että löysin niin hyvän rekvisiitan kuin paperiliinoja samoissa väreissä? Vai olenko alitajuisesti nähnyt tämän yhdistelmän keittiössä ja loihtinut sen kynsille? En osaa sanoa. :) Esittelyssä kuitenkin Cuccion kynsilakkoja uusimmasta Pastel -kokoelmasta. 


Lakkojen nimet on Life's a Peach ja In the Key of Lime. Nimet sopivat täydellisesti ja kuvat eivät anna välttämättä oikeutta vihreälle. Todellisuudessa se on paljon enemmän neon -lakka! Siirtokuvatarrat olen joskus saanut lahjaksi ja ne sopivat oikein hyvin yhdistelmään.  


Persikkaa vai limeä?

22 kommenttia :

 1. Onpas ihanan hempeän sävyisiä lakkoja :) Lime on enemmän mun makuun värinä, mutta hedelminä taas persikka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin tuo persikka on ihanan hempeä, mutta todellisuudessa tää lime on tämmönen neonvihreä. :) Kuten Cosmeryaltakin kommentoitiin, ettei kuvat anna oikeutta tuolle lakalle edes siinä mainoskuvassa.

   Persikka mmm! Mutta lime juomissa, mmm! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti Eekku! Jospa näillä menee hetkisen, ennen muiden testailuja. :)

   Poista
 3. Aivan supersöpöt! Lime on enemmän mun väri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww, kiitoksia! :) Todellakin toi lime on hankkimisen arvoinen sitten! Enemmän se on kuitenkin neon kuin pastellinen in real life. :D

   Poista
 4. Ois kiva nähdä enemmän kuvia ja arvosteluja Cuccion lakoista, koska mulla on herännyt kiinnostus kyseiseen merkkiin, mutta googlettamallakaan ei oikein meinaa löytyä mitään, enkä haluaisi ostaa sikaa säkissä. Joten jos sulla on noita lakkoja enemmänkin ja aikaa ja innostusta löytyy, niin mielenkiinnolla lukisin lisää ja näkisin kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeessa, googlettelemalla ei löytynyt hirveästi edes tuosta uudesta kokoelmasta mitään swatcheja tai semmosia! Kyllä mulla on aika paljonkin nuita Cuccion lakkoja! Osa on vaan toisella paikkakunnalla, mutta olemme kai menossa sinne vklp, niin voin ottaa ne mukaan ja näyttää/kertoa niistä lisää täällä sitten. Pistetäänpä korvan taakse, kiitti ehdotuksesta! :)

   Poista
 5. Näyttää kyllä tosi ihanilta ja kesäisiltä noi kynnet! :-) Sopii mielettömän hyvin yhteen noi värit ja hyvän rekvisiitan oot löytäny! Itte tyksin ehkä enemmän tuosta limestä.. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Niin yllättävän kiva väriyhdistelmä tuli ja taustakin sopi. :) Ainut vähän huoletti, kun tuli niin paljon epätasaisuuksia... johtuu vaan siitä, että mulla oli tätä ennen ne kokokynnen tarrat ja sitä liimaa on vieläkin kaikissa kynsissa. :D Limetti <3

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiva kuulla, että tykkäät nin! :)

   Poista
 7. Kummatkin käy! :P
  Ihanat kynnet ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois hankkia lisää kyseisestä kokoelmasta! :D Hihi, kiitti! ^_^

   Poista
 8. Molemmat on todella kauniita sävyjä , ihana lakkailu :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä kyllä ovat, yhdessä ja erikseen! :) Kiitti Maarit!

   Poista
 9. Todella nätit! Mä ehkä kallistun limen puoleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kaikki taitaa olla sitä mieltä, että tuo lime kivempi. :)

   Poista
 10. Ihanat! ♡ Mä tykkään moelmmista! ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! No niin ne on molemmat kivoja! :)

   Poista