Cheek | Olympiastadion (23.8.2014)


Hei! Pakko iloita! En malta odottaa Jaren historiallista stadionkeikkaa mihin sain kaksi lippua! Ostin ne lipunmyynnistä viime vuoden marraskuussa ja annoin äitille toisen joululahjaksi. Mies ei kuuntele tällaista musiikkia muuta kuin pakon edessä, mutta äiti on fanittanut räppiä jo jonkin aikaa. Heilutaan ja lauletaan sitten yhdessä biisien mukana elokuussa!

Suhde Jaren musiikkiin syntyi jo aikaisin yläasteella tai jo oikeastaan ennen sitä, kun veljeltä löytyi muutamia räppilevyjä kuunneltavaksi (mm. Fintelligens). Veljellä se taisi olla ainoastaan genren kokeilu, mutta itse jäin koukkuun! Yläasteella piti pukeutua räppivaatteisiin, etsiä Mikseristä lisää kappaleita soittimeen ja koulun loppusuoralla pukeuduin Cheekiksi meidän ysien pukeutumispäivänä. :)

Vain Elämää -sarjan jälkeen Jaren fanitushan on lähtenyt aivan käsistä. Se on toisaalta hyvä, kun aiemmin kaikki vaan kommentoi puhuessa musiikkimausta "miksi kuuntelet keekkiä?" "kuka nyt jotain tommosta räppiä kuuntelis". No, nykyään kaikki kuuntelee!  

Oletko menossa?

16 kommenttia :

 1. Uu, no piä hauskaa sielä keikalla sitten! :) Itte en jaree sen kummemmin enää kuuntele. 2011 se oli kova juttu ko herra tuli tänne pikku kylään (juvalle) keikalle ja sinnehän oli sitten pakko päästä :D.. Muutenki on tultu nähtyä se 2013 summer upissa ja oikeestaan tän heinäkuun alussa olevassa Juva rokkaa tapahtumassa. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidän! Vau pitäähän se sitten! Meidän pienelle paikkakunnalle on herra myöskin tullut esiintymään ja muistellut tätä sellaisena paikkana minne hänet ensimmäisenä huolittiin live-esiintymään, koska Pipefestit järjestettiin täällä vielä aikoinaan ennen kuin ne siirrettiin jokin aika sitten. :( Mutta kun mä en hirveesti missään keikoilla/festivaaleilla kierrä, niin ajattelin että miksen nyt ostaisi lippuja jonnekkin tuollaiseen historialliseen tapahtumaan niin oon ainakin hetken tyytyväinen, että oon päässyt katsomaan sitä tärkeintä Jaren keikkaa ennen kuin se pitää taukoa musiikista. :)

   Ps. Oonkin nähny sun postauksissa niitä keikkoja missä oot kerinnyt käydä. :)

   Poista
 2. Mukavaa keikkaa sitten vaan :)! Kyllähän Jare on suosionsa huipulla , hyviä biisejä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Maarit! Me pidetään hyvä tsemppi ja huuto istumapaikoilla! :D Mä en tajua miten Jare osaakin vaan koko ajan yllättää musiikillaan, koska kaikki on aina niin menevää soundia! <3

   Poista
 3. Tuo keikka on varmaan ihan uskomaton, pitäkää kivaa! :)
  Mä en ollu oikeen koskaa Cheekistä välittäny kummemmin, mut voi hyvää päivää minkä keikan veti Summer Upissa! Ei vaan voinu olla tykkäämättä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee me pidetään! :D Vielä kuukausi vaan...

   Cheek on kyllä ihan mahtava vetämään keikkoja! Niistä aina uutisoidaankin niin paljon, että Cheek räjäytti mestan yms. :D Ne kappaleet on vaan niin mukaansa vieviä ja onneksi se sentään sinutkin vakuutti, vaikket hirveesti muuten tykkää! :)

   Poista
 4. Täälläkin on veljen ansiosta opittu kuuntelemaan suomiräppiä :) fintelligens ja avain oli silloin kovia tyyppejä ja tietenki ne lässynlää rakkausbiisit ü cheekiä silloin tuli vähemmän kuunneltua, mutta silti jostain kummasta syystä vanhojen levyjen biisit muistuu mieleen kuunnellessa :)
  Olis ollut kyllä mahtava päästä iteki tuonne stadionille, mutta jään tällä kertaa odottamaan muiden jälkihehkutuksia siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo! Ompa veljestäkin joskua hyötyä. Isoveli kuuntelee nykyisin jotain ihan muita genrejä. :D mutta siis voi Mariska, Pikku G ja Avain sekä Flegmaatikot... nekin tulee päällimmäisenä mieleen. :)

   Voih! No jollekkin muulle keikalle varmasti vielä kerkiät ennen kuin festarikesä loppuu. Luulisin! :)

   Poista
  2. Pikku G.. miten saatoin unohtaa sen :DD Tuleehan noita pikkuhiljaa mieleen muitakin.
   Cheekkiä kävin jokunen vuosi sitten katsomassa Kalajoella baarissa. Se toistaiseksi saa riittää koska festareilla en tykkää käydä väenpaljouden takia :)

   Poista
  3. Mitähän "Iso" G edes tekee nykyisin. :D Eipä ole kuulunut!

   Olen ihan samaa mieltä! Festarit on ärsyttäviä, kun kaikki ihmiset tallaa päälle ja tökkii kyynerpäillä. :D Viime vuonna mun synttäreiden aikaan olin katsomassa mm. Cheekkiä, Jukka Poikaa ja Uniikkia... sitten kun Jare ilmestyi lavalle, niin joku mummeli tyrkkäsi mut pois ja kiilasi eteeni. Reilua. :D Onneksi tuolla stadionkeikalla on penkit varattu meille, niille jotka haluu lähemmäs lavaa niin on joku VIP-lippu, että ne voi seistä. Mä en kyllä menis sinne hyppimään... :)

   Poista
 5. Mie en aiemmin tykänny,mut sit aloin kuunteleen ja jäin koukkuun tai molemmat jäätiin puolison kanssa.Pitäkää kivaa keikalla.Täytyy varmaan sähköpostin kautta vaihtaa varalta puhnumerot jos ehdittäis näkemään ku mul ei tuota facebook tiliäkään ole =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Niin se vaan vie kaikki mukanaan siihen musiikkiin. Ihana Jare! <3

   Pitää kyllä alkaa suunnittelemaan, kun ollaan lähempänä päivää. ^__^

   Poista
 6. Mie muistan joskus popittaneeni Kuka sä oot -levyä, mutta se meni nopeasti ohi kun ei räppi ihan mun juttu ole : D Mutta näin Cheekin esiintyvän lähikauppakeskuksen avajaisissa parisen vuotta sitten ja onhan se todella hyvä ja karismaattinen esiintyjä, vaikkei musiikki minuun enää iskekään : )

  Mutta kivaa kun oot saanut liput tuonne stadionkeikalle, mullakin on pari kaveria sinne menossa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Munkin piti ostaa uusin levy äitille joululahjaksi, että voidaan kuunnella sitä ja harjoitella lauluja. :D Mutta tosiaan Cheek kyllä ottaa aina lavan haltuun. Sillon viime vuonna kun se Jossu -kappale tuli niin saatiin sen ensiesiintyminen nähdä ft. Jukka Poika. Semmonen on aina spesiaalia! <3

   Joo, hyvä että kaveriskin sai liput! :)

   Poista
 7. Cheek on mun mielestänä parantunu vanhetessaan :D aika monelle käy just päivvastoin, esim. Madonna ja Yö, joiden vanha tuotanto on tosi hyvää ja uus ei-niin-hyvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit sanat suustani! Jaren tyylikin on vaan parempi, vaikka tykkäsin tosin entisestäkin perinteisestä lökäpöksyistä ja räppicäpistä. <: Musiikki on kyllä ollu aina hyvää Cheekiltä!

   Poista