Felixin vuosikuvat ja lahjat | Osa 2


Moi! Olin aivan unohtanut, että minulla on esittelemättä oma lahjatilaukseni. Tilasin siis Zooplussalta Felixille paketin kaikenlaista kivaa, jotka esittelen lopussa. Kävi ilmi kuitenkin, että se pahvilaatikko missä tuotteet tuli... oli kaikkein mielenkiintoisin. Onneksi leluista oli sentään vähän iloa ja moni niistä tulee varmasti näkymään esim. kuukauden jutussa tai kissavideolla! Lisäksi kysyin teiltä synttäripostauksessa, että haluatteko nähdä lisää vuosikuvia ja vastaus oli myöntävä.


Zooplus -paketti sisälsi jättimäisen leluhiiren, jonka häntä kilisee ja selkään voi teroittaa kynnet. Veljekset ovat ahkerasti pyydystäneet myös laserlelua, joka muodostaa kalanmuotoisen hahmon lattialle. Kolmas tuote oli ehdottomasti suosituin näistä eli CatDancer, jonka joustavan teräslangan päässä on ilmeisesti kartongin paloja. Felix ja Simba ovat kummatkin niin innostuneita tästä, että suosittelen kyllä kaikille kissoille! Viimeinen juttu oli kissanminttusuihke, jota ollaan jo hieman suihkutettukin muutamaan leluun.


Hemmotteletteko kissojanne liikaa?

8 kommenttia :

 1. Ihania lahjoja ja kyllä mie ainaki aikoinaan hemmottelin nippeä todella paljon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti! On ne kissat niin meidän lapsia! Mä en vaan ymmärrä, kun Felixin mielestä se pahvilaatikko oli paljon mieluisampi lahja kuin noi itse tuotteet. :D Haha!

   Poista
 2. Meillä on tuo sama laserlelu, mutten tykkää yhtään kun se kuva on kalanmuotoinen eikä pistemäinen. Mutta toisaalta se on kyllä turvallinen!

  Ja kyllähän täälläkin tulee hemmoteltua kissoja, kuten varmaan tiedät. :) Viimeksi pari päivää sitten ostin kissoille semmosen robottikalan joka on oikeasti lasten lelu, mutta kun sitä näkyi kissablogeissakin niin oli pakko hankkia meillekin! :D Maksoi 13e ja ei noi kyllä siitä hirveesti innostunu, katselivat vaan ihmeissään kun se uiskenteli vesiastiassa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kummatkin eli piste ja kalan muotoinen. Täytyy myöntää, että Felix tulee ihan hulluksi siitä pisteestä, mutta Simba ei välitä. Kalasta taas kummatkin tykkää ja jahtaa sitä ihan mielissään vaikka seiniltä. :D Onneksi siis ostin, niin on Simbankin mieleen. :)

   Äääää aiotko tehdä postausta siitä!! Haluan nähdä. :D Luulis, että Hugo olisi innostunut! Ehkä ne tarvii vähän vielä lämmittelyä ennen kuin tajuavat jutun jujun. :3

   Poista
  2. Jossain vaiheessa ois tarkoitus tehdä, ei vaan vielä oo saanu aikaseks ottaa kuviakaan (varsinkaan kun innostus lelua kohtaan ei ollut kovin suurta). Jade kyllä kokeili tassulla vedestä muutaman kerran, mutta Hugo tosiaan yllätyksekseni ei yrittänyt koskea kalaan ollenkaan, vaikka se tykkää kuitenkin leikkiä hanasta valuvalla vedellä. :o

   Poista
  3. Ei nuita kissoja oikein aina ymmärrä, että mistä ne pitää ja mistä ei! Aina luulee itse, että ostaa jotain mistä ne tykkää vaikka pitäis ostaa jotain mistä "luulee" tietävänsä ettei tykkää. :D Muutaman kerran todennut tämän!

   Poista