Kesäbanneri | 2014


Moi moi! Ilmoitusluontoinen asia eli banneri on vaihtunut kesäisempään versioon. Minusta on ihan mukava tehdä näistä erikseen postaus, niin näkee esim. miten usein niitä vaihtelen ja minkälaisia ne on tyyliltään ollut eri vuodenaikoina ja vuosina. Ei varmaan jää epäselväksi mikä on lempivärini, haha! Kummankin kissani kaulassa on myös heidän oma sinisen sävynsä (tummansininen ja turkoosi).

Päivittäminen tulee yleensä myös profiilikuvaan, josta tunnistaa minut paremmin kuin bannerista. Luulen kuitenkin, että omat kuvani tulevat vaihtumaan vielä vähän ajan sisään. Luvassa on nimittäin hiusmuutos, jota odotan innolla! En silti malttanut odottaa päivittelyä sinne asti, koska olin niin kyllästynyt entiseen banneriin. 

Muita muutoksia en usko vielä tulevan, joten blogin yleinen malli tulee pysymään. Leopardisella taustakuvalla siis jatketaan ja tekstit pysyvät haalean vaaleanpunaisena. Oletteko päivitelleet blogia kesäaikaan?

24 kommenttia :

 1. En todellakaan oo. Sekin on pitäny tehdä mut varsinkin kun se mun uus kone hajos melkein heti niin tän vanhan louskun kans en edes viitti kokeilla. Hyvä ku saa kuvat rajattua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Tosi huono tuuri. :( Voih! Toivottavasti saat uuden koneen tai joku korjaa sen sun vanhan louskun! :D

   Poista
  2. juu, näppäimistö hajalla enkä oo kyllä mielestäni postauksia naputellut voimalla :D tarvis saada se kone takasi viimeistään ens viikolla. Pikkasen pistää kyllä vihaks

   Poista
  3. Ymmärrän! On se kyllä surkeeta olla ilman konetta kun ei voi edes kunnolla bloggailla. Tsemppiä et saat takasin mahdollisimman pian! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti Vilma! :) Mukava välillä vaihdella ja oon taas tyytyväinen!

   Poista
 3. Ihana banneri ja mie en osaa tehä noita niinku jo tiiätkin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin tehdä, jos haluat kesäpäivitystä! :)

   Poista
 4. Äääh! Ihana banneri taas! <3
  Mäkään en osaa tehdä banneria, ärsyttää niin paljon se ruma kökäle blogissa. :D Monesti oon yrittänyt kaikkea muttei mikään oikeen onnistu. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^ Roosa, mutta sunhan banneri on aivan älyttömän kaunis! Höpötät vaan. Mä tykkään kyl aivan hirmusesti. ^__^ Mutta tiedän tunteen, kun ideat loppuu ja ei tunnu mitään uutta keksivän, mutta jotain muutoksia haluaisi blogiin. :D Ja tiedän, että kynsiblogit voi olla tosi haastavia, että mikä olisi edustavin kynsikuva banneriin vai laittaisiko monta yms!

   Poista
 5. Uusi banneri on kiva! Ja en malta odottaa sun uutta tukkaa :DD Koska, koska!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii kiitti! :D Hihi huomenna jo!! En välttämättä silloin kerkeä kuvaamaan, mutta ainakin keskiviikkona laitan kuvia! Mun synttäreitä aletaan juhlimaan jo silloin eli mummi, ukki ym sellaiset käy ja sitten tietysti viikonloppuna lähempänä oikeaa päivää. Mut oikein kiva, että on synttäreille jo uusi tukka. *__*

   Poista
 6. ui, ompas ihana banneri ♥ Itse en oo päivittäny banneria piitkään aikaan, joskus keväästä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitoksia! Tosi yksinkertainen eikä aina niin vaikeen näköinen. :D Noniin, eikös ole jo aika päivitellä kesäkuviin oma banneri? ;)

   Poista
 7. huii jännittävää, uus lookki!! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin jännittää... ja pelottaa! :D

   Poista
 8. On kyllä ihana uusi banneri siulla ^_^
  Mie en ole jaksanut alkaa väkertään mitään kesäbanneria, olen laiskiainen :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Nanne! Yksinkertaista. :) no nautihan kesästä, kyllä sitå sitten aina kylmillä ilmoilla eksyy koneen ääreen ja voi taas keskittyä paremmin bloggaamiseen. :D

   Poista
 9. Tykkään bannerista ja profiilikuvasta! ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo! Kiitoksia Sara! Piristit mun aamua. ^__^

   Poista
 10. On kyllä todella kaunis tuo uusi banneri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww kiitti Fani ihana! Tuli hyvä mieli! :) <3

   Poista
 11. Hyvältä näyttää! :) Ja oi, minäkin haluaisin tukkamuutoksia, mutta jostakin syystä nyt en ole vielä uskaltanut tehdä mitään..
  Olen päivittänyt "raikkaampaa" ja selkeämpää ilmettä blogilleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia nin! :) Mulla on nyt vähän uutta väriä päässä, joten siitä luvassa huomenna varmaan lisää... :D Kokeilehan sinäkin!

   Päivitykset on aina tosi jees, niin säilyy omakin mielenkiinto blogin puolella! ^__^

   Poista