Kissoja elämästäni | Haaste

Alma ja Aulis
Moro! Halusin tulla näyttämään teille kuvia kissoista, jotka omien kissojen lisäksi pyörivät tällä hetkellä elämässäni. Eihän näitä nyt hirveän montaa ole, mutta olen kyllä avoin tutustumaan kaikkiin uusiinkin kissaihmisiin elämäni varrella! Tässä vain tämän hetken uusimmat tuttavat sekä lopussa jo pitkään elämässäni olleet miukumaukut.  

Alma ja Aulis asuvat kotipaikkakunnallani ystäväni ja hänen miehensä kanssa. Alma on siro, musta tyttökissa ja Aulis on vähän häntä isompi oranssi-raidallinen veli. Kummatkin sopeutuivat heti uuteen kotiinsa ja tervehtii aina kaikkia vieraita. Olen vienyt näille vauvoille jo mm. leluja, ruokaa ja viimeisellä reissullani vein kuivattuja muikkuja!

Muikkis "Nuuskamuikkunen"
Muikkis puolestaan asuu Oulussa seinänaapurissamme. Lyhenne on peräisin Nuuskamuikkusesta. Naapurin pariskuntaan tutustuinkin heti ensimmäisenä isoon kaupunkiin muuttaessa, koska ulkoilutimme omia kissojamme paljon samaan aikaan pihapiirissä. :) Muikkis on myös meillä paljon hoidossa ja hänellä on sisko nimeltä Piisku (Piisamirotta). Sisaruksien emo tuli odottavana heille esyltä sijaiskotiin ja silloin naapurit päättivät pitää kaksi pennuista!

Smirre
Smirre on Misun ja Lennin lisäksi vanhin kissa minkä tunnen tällä hetkellä. Muistan vielä, kun tämä pieni palleroinen otettiin serkuille ja istuin sellaisessa pehmeässä lastentuolissa pitäen Smirreä sylissä. Pentu kun oli, niin joskus kissoillahan on tapana imuttaa ihmisten kainaloa ja samalla kehräten kynsiä vaatteita. Smirrellä oli vielä harvinaisen terävä ote, mutta kestin kaiken sen kun oli niin tyytyväinen kissanpentu sylissä. :)

Lenny (kuva lainattu omistajalta)
Lenni on Misun paras kaveri ja on otettu samoihin aikoihin kuin Misu silloin aikoinaan. Yleensä kaverukset tapaavat jouluaattona, kun äitin veli ja hänen vaimonsa (Lennin omistajat) tulevat syömään meille joulupöytään. Joskus taas kun kuulemme, että Lenni on maisemissa niin viemme Misun hänen luokseen. Iän myötä kiinnostus on vähentynyt näiden kahden välillä eli muistavat hyvin, niin ei jaksa edes joka kerta kiinnostua tai tappelua aloittaa. Parhaat ystävät!

Haastan kissaihmiset ja kiinnostuneet!

10 kommenttia :

 1. Ihania kissoja ja lennistä tulee niin nippe mieleen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, niin on! Kaikki niin tärkeitä. :) Kiitos kommentista!

   Poista
  2. Hei ihanaa nimipäivää simballe <3
   Tänään kissannimipäiväkalenterin mukaan katottu et simballa nimpparit =)

   Poista
  3. Aijjaa! Kiitoksia vaan, välitän Simballe onnittelut. :D Meillä ei oikein nimipäiviä juhlita, mutta kiva että kuitenkin ilmoitit! :3

   Poista
 2. Nättejä kisuja kaikki! :) Kiva postaus, mutta mä en taida lähtee mukaan kun en tiiä saisinko aiheesta mitään irti.. :D Mainitsisin varmaan tällä hetkellä vaan Cocon ja Kiipin, muiden kanssa en oo mun mielestä ollu tarpeeks tekemisissä että ois mainitsemisen arvosta. Mutta tulevaisuudessa toivottavasti tulee enemmänkin tällaisia kissatuttavuuksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! No jospa sulle tulee lisätuttavuuksia jossain vaiheessa elämää. Eihän mullakaan ny niin hirveesti oo mut jotain. :) Kiitti kommentista!

   Poista
 3. En tiedä millä todennäköisyydellä on mahdollista mutta meillä oli myös Aulis, ihan saman näköinen oranssi ihana poikakissa joka valitettavasti siirtyi pilven hattaralle maanantaina viisi vuotiaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus käy näin tälläinen sattuma! :) Osanotot kuitenkin menetykseen. :/

   Poista