Livbox "Kuuma, kuumempi, kesä!" | Heinäkuu


Moro! Lempikuukauteni yllätys oli tällä kertaa aika kullanhohtoinen. Harmillista. Löytyi tuotteita sekä kasvoille ja hiuksille ettei aurinko rasittaisi niitä liikaa. Muutamaa tuli testattua, mutta en ole toistaiseksi vaikuttunut tarpeellisuudesta. Paketissa oli onneksi pari positiivistakin yllätystä, joten sisältö ei ollut täysi huti!

Testatut tuotteet

Plussatuote

Invisibobble | hiuslenkki
Hankin näitä samoja hiusjuttuja aikaisemmin Sokokselta ja olen ihan tyytyväinen! Sain myös yhden lahjaksi Eekulta pinkkinä ja sekin on ollut kovassa käytössä. Hiuslenkkien luvataan palautuvan muotoonsa aina käytön jälkeen, mutta näin ei kuitenkaan ole! Silti olen huomannut, että ne on vähemmän rasittavia hiuksille ja helpompi ottaa pois. Hylkivät myös vettä ja ovat hygieeninen vaihtoehto.


Rich | shampoo
Syväkosteuttava shampoo päivittäiseen käyttöön. Korjaa huonokuntoista hiusta ja antaa elinvoimaa. Sopii kaikille. Hyvä ylellinen tuoksu jää hiuksiin ja kaunis pakkaus plussaa. Vaikutuksesta en osaa sen enempää sanoa, mutta tulee kyllä käytettyä loppuun!


Miinustuote

Favora | aurinkovoide (spf 50+)
Korkea suoja herkkäihoisille auringonpalvojille. Hajusteeton ja vedenkestävä. Selosteessa sanottu: "Vedenkestävä voiderakenne voi tuntua levittäessä hieman tahmealta, kunnes öljyt ovat imeytyneet. Odota hetki ennen kuin laitat meikkiä iholle." Todellakin tuntui tahmealta naamalla ja ei millään levinnyt ellei laittanut paljon voidetta joka kohtaan. Epämiellyttävä tuoksu iholla ja rasvan takia iho jäi koko ajan kiinni pyyhkeeseen tai hiukset liimautuivat ihoon. En tykännyt ja odotin vain, että pääsen hiekkarannalta pois pesemään kaiken pois kasvoilta!

Testaamattomat tuotteet

Dermosil (Summer Glow) | kynsilakka
Sanottu kimaltelevan kilpaa auringon kanssa ja laadukas kynsilakka. Kullanhohtoinen sävy korostaa päivettynyttä ihoa. Itse en pidä kultaisesta koruissa enkä kynsilakoissa, joten tämä on luultavasti tulossa seuraavaan arvontaan lukijoille. Äitille en voi antaa tätä, koska tilasin hänelle saman livboxin.


Rich | argan-öljy | CK One Red -tuoksunäytteitä miehelle ja naiselle
Näytteet menevät yleensä minulla suoraan näytepussiin, josta otan niitä mm. matkoja varten. Tämäkin tulee kokeiltua jossain vaiheessa, mutta ei ollut nyt tarvetta. Tuoksunäytteet olivat sellaisia tarrakohtia missä tuoksui se hajuvesi eikä näytepulloja... hassua! Paketissa tuli myös muutama mainoslappu, jossa oli alennuskoodeja verkkokauppaan.


Tilaajalahja

Terre D'oc | vartalovoi
Hieman oli hikoillut livboxissa, kun kokeilin rasian reunoja. Kyseessä siis vartalovoi, jota voisi kokeilla esim. huuli- tai kynsivoiteena. Siihen tarkoitukseen tulee käytettyä ja ihana pakkaus! :) Nämä pitkäaikaistilaajille suunnatut lahjat ovat ihan parhaita livboxissa!Kiinnostiko kullanhohtoinen sisältö?

6 kommenttia :

 1. Ei nii kauheesti innostanut tää boxi,mut kaikesta ei voi aina pitää.Muutama kuiteski jotka varmana käytän ovat pompulat,vartalovoi ja shampoo =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kyllä! Verrattuna esim. viime vuoden heinäkuun boksiin joka kruunasi kyllä koko kuukauden! :) Nyt on tänä vuonna tullut vähän enemmän pettymyksiä... mutta jotain käytettäviä löytyi!

   Poista
 2. Nuo invisibobblet ovat kyllä muuten tosi hyviä mutta ei ne kyllä muotoonsa enää muutaman käyttökerran jälkeen kunnolla palaudu : D Kyllä ainakin mulla n. kuukauden käytön jälkeen se on aika venähtänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä niin palaudukkaan! Kummallista, että näin väitetään. Mulla on kyllä mustat renksut jo aika venyneitä ja kun vertaa niitä nuihin uusiin, niin muutos on suuri. Muut asiat näissä pompuloissa pitävät kuitenkin joten kuten paikkansa! :)

   Poista
  2. Joo, on ne kyllä muuten lupauksensa lunastaneet : )

   Poista
  3. Pitääkin antaa äitille nuita! :)

   Poista