Nähtävyydet ja yöelämää videolla | Noora & Kuopio


Moi! Luvassa kaikkien odottama viikonlopun kooste Kuopiosta, kun vierailin blogiystäväni Nooran luona! Typykän Vanity Clouds -blogista voitte käydä katsomassa myöskin videomateriaalia ja fiiliksiä tästä tapaamisesta.    

Perjantaina kello 11.00 jälkeen saavuin Kuopion linja-autoasemalle ja Noora oli siellä minua vastassa. Kämpillä meitä odotti hänen poikaystävänsä Martti ja juttelimme kaikenlaista ennen kuin päätettiin lähteä tyttöjen kesken Matkuksen shoppailukierrokselle. Ostoksia tuli tehtyä kiitettävästi ja välissä käytiin Ikean puolella nauttimassa salaattia sekä pastaa. Aikaa meillä hurahti helposti melkein viisi tai kuusi tuntia. Lähdettiin sieltä ruokakauppaan ja Noora halusi tehdä minulle hänen erikoisuuttaan eli spagettia ja jauhelihakastiketta lapsuudenkodissaan. Katsottiin ilta Geordie Shorea ja siirryttiin myöhemmin kämpälle nukkumaan. :)

Lauantai löytyykin suoraan seuraavista videoista eli kierreltiin Kuopion nähtävyydet ja jatkettiin siitä yöelämään...Kiitos Nooralle ihan älyttömän ihanasta viikonlopusta!  Pitää meidän ehdottomasti nähdä uudelleen tai ottaa tämä perinteeksi joka kesä. Martille myös erityiskiitos kitaraesityksestä! 

Nauttikaahan videomateriaalista mitä otettiin Nooran kanssa blogia varten! Meillä oli täysin samat klipit käytettävissä, mutta tuli niin erilaiset koosteet kuitenkin. Suosittelen siis vilkaisemaan myös hänen bloginsa videon, jos haluat nähdä mitä muutamassa kohdassa keskusteltiin (mitä ei näkynyt omalla videollani)!

Mitäs tykkäsitte videoista?


Ps. Vajaa Tusina oli Sotkamossa kuten viime vuonna! Reissuni sattui samalle viikonlopulle,
mutta ehkä ensi vuonna tavataan Eetu taas Hiukan rannalla ja puhutaan kissoista... ja ja ja
mulla on myös pari valittavaa sanaa L4D -pelisarjasta mitä ette pelanneet loppuun! Murr!

14 kommenttia :

 1. oooi, oli varmasti iha huippua viettää aikaa Nooran kanssa! videoista, tekstistä ja kuvista päätellen teillä vissii oli aika hauskaa :--D Oli tosiaan tosi kivat nuo videot & niistä välittyi hyvä fiilis tänne ruudun toisellekkin puolelle :3 hihi. Ja iha näi btw teillä molemmilla on niii iiiihanat hiukset ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! Olisin voinut olla kokonaisen viikon siellä ellei mulla iskis niin ikävä, kun Simba ja Felix odotteli kotona! :3

   Kiva, että saatiin taltioitua se fiilistely ja jutut mitä meillä oli viikonloppuna! Oli niin helppoo tiedätkö kuvata, kun toinenkin välillä videoi tapahtumia. :)

   Kiitos kiitos, jotenkin sopivasti tuli värjättyä nuo hiukset ennen tuota reissua Nooran luokse! :D <3

   Poista
 2. Onpas sinulla pirtsakka blogi, liityn lukijaksesi :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo kiitoksia! :) On aina mukava kuulla palautetta ulkoasusta tai postauksista! Tervetuloa lukemaan. ^__^

   Poista
 3. Videoista päätellen teillä oli tosi mukavaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! :D Sellainen muistorikas reissu ja on mentävä ehdottomasti uudelleen. :)

   Poista
 4. oli niin siistiä kattoo tätä ku asuu ite Kuopiossa ! :D ihanat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Mietinkin et tää voi olla siistiä niille, jotka asuu Kuopiossa ja tunnistaa paikat missä käytiin! ^__^

   Poista
 5. En voi sanoa tähän muutakuin 'voi kumpa oisin saanut olla mukanaa'! ♥ ♫ Ainakin teil näytti olevan hauskaa! Tuli vaan kauhea nälkä, herkullisen näköistä pizzaa, oh nom..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Mutta mitäpä se estää, jos joku kaunis kerta mennäänkin kolmelleen katselemaan nähtävyyksiä ja minne ilta sitten kuljettaisikin. :)

   Pizza oli hyväääää! :P

   Poista
 6. Voi vitsit! Oli varmasti ihan huippua! <3

  VastaaPoista