Bloggaajien tapaaminen | Eekun elämää & Kissankujeita


Jes! Viimeinkin pääsen kertomaan teille minkälaista oli tavata kaksi huippua bloggaajaa Helsingissä. Perjantaina saavuimme aikaisin aamulla äitin ja hänen kaverinsa kanssa keskustaan, jossa tapasin ensin Eekun elämää ja myöhemmin Kissankujeita -bloggaajan! Lue ihmeessä eteenpäin, jos olet kiinnostunut mitä teimme ja linkit myös löytyy heidän postauksiinsa ihanasta päivästä. :)Eekku haki minut sovitusta paikasta ja meitä ei muuten jännittänyt yhtään, kun tapasimme! Juttelimme paljon blogiin liittyvistä asioista ja kiertelimme muutaman korukaupan. Lähdimme sitten jossain vaiheessa metrolla Hakaniemeen kiertelemään japanilaisia tai kiinalaisia kauppoja. Mukaan lähti paljon erilaisia herkkuja ja juomia! Nam. :)

Kaikenlaisen haalinnan jälkeen pääsin testaamaan Eekun lempiravintolan eli Chico's, jossa oli tosi hyvää ruokaa! Ranskalaiset oli parhaita mitä oon maistanut ja kaikki paitsi broilerin filee oli hyvää. Annoksen nimi oli siis Chico's plate. Eekku otti muistaakseni Chico's burgerin ja hyvin sekin taisi upota. Syönnin ja hauskanpidon jälkeen olikin aika suunnata takaisin keskustaan, jossa minua odotti toinen ihana bloggaaja!

Eekku kirjoitti meidän laatuajasta ja antamastani yllätyspaketista täällä.Mitäs me kissanaiset? No, tietenkin oli pakko päästä katsomaan Jadea ja Hugoa, jotka olen nähnyt ainoastaan blogin kautta. Jade tuli heti nuuskuttelemaan yllätyspakettia mikä oli heidän omistajaansa varten ja minun laukku sekä kengätkin olivat vieraiden kissojen tuoksuisia. Hugo tyytyi katselemaan tilannetta kauempaa ja ihmettelemään, että minkäisen vieraan se äiti haki kylään!

Testattiin heti tuomiani kissajuttuja ja näytti kelpaavan kummallekkin! Sain nähdä jopa Hugon osaamia temppuja ja kokeilla Jaden ihanan silkkistä turkkia, jota ei meidän veljeksillä olekkaan. :) Kissoistahan me höpötettiin pääosin, mutta ei siinä ihan kaikki! Pääsin testaamaan heidän PS4 -konsolia ja ohjainta yhden pelin ääressä ja olen ihan myyty! Kiitos vaan siitä... nyt pitää todella alkaa säästämään, että mekin saataisiin sellainen pian kämpille.


Neiti S kirjoitti antamastani yllätyspaketista ja vierailusta täällä.


Voin sanoa, että oli aivan mahtavaa ja kyseisen päivän Helsingissä tulen muistamaan aina! Olitte kumpikin niin ihania ihmisiä ja sellaisia kuten olin ajatellutkin. Mukavaa, että saatiin nämä tapaamiset järjesteltyä näin vaivattomasti ja hauskaa oli kummankin kanssa! Tervetulleita olette kummatkin myös minun luokseni, joten ollaanhan kuulolla? :) Kiitos ihanat bloggaajat päivästä! 

Ketä kaikkia haluaisitte tavata?

8 kommenttia :

 1. Jade näyttää ihan muodottomalta karvakasalta, haha. :D Hyviä kuvia kuitenkin sait otettua, vaikka meillä on mun mielestä yleensä tosi pimeetä.. Oli kyllä kiva kun kävit, nyt vaan ootellaan seuraavaa tapaamista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Ihana pallero se on. :D Joo oishan niitä enemmänkin ja taijankin jossain vaiheessa sopivan aiheen mukaan laittaa lisää. :)

   Niinpä! :) Harmi tosiaan ku näin pitkä välimatka, mutta ei sentään toisella puolen maapalloa. :D

   Poista
 2. varmasti ihana päivä , huippu emäntiä <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtavaa! <3 Kiitos Maarit kommentista! :)

   Poista
 3. Kiitos viel kerran sullekki ihanasta ajasta ja oli mahtavaa että vihdoinki tavattiin.Todellaki pitää nähdä uudestaan jos vain mahdollisuus tulee =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sullekkin ja oli kivaa! :) Niin pitää nähdä ja jos oot tulossa Ouluun päin, niin tervetuloa vaan! Kyllä kai mäkin käyn joskus Helsingin suunnalla! :)

   Poista
 4. Voi kun kuulosti kivalta! :)

  Haluaisin tavata kaikki! :D Olis ihanaa päästä joskus mukaan kynsimiittiin, ne vaikuttaa niin mahtavilta reissuilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Kiitos nin! :)

   Joo! Vähänkö olis muuten kiva päästä johonkin miittiin, en ole itekkään ollut vielä yhdessäkään. Saa nähdä milloin sattuu sopiva kohdalle ja paikkakunnalle! :D

   Poista