Cheekin Olympiastadionin historiallinen konsertti | (23.8.2014) #TEAMCHEEK


Iiiiiiiiiik! Varoitan kaikkia jo etukäteen sillä postauksen sisältö tulee olemaan täynnä hehkutusta ja fantastisia kuvia keikalta. :) Löytyy siis jonkun verran materiaalia ja olen yllättynyt miten onnistuneita niistä tuli, ottaen huomioon, että ne on otettu digikameralla. En ottanut omaa järjestelmäkameraani mukaan useista syistä.

Alueelle saavuimme hyvissä ajoin äitin kanssa katsomaan, että onko sinne järjestetty odottaville faneille viihdykettä. Musiikki kuului jo kaukaa ja ihmiset olivat kokoontuneet sadetakit päällä pienen lavan eteen, jossa esiintyi Aste ja myöhemmin Tuomas Kauhanen. Äitin kanssa näpsittiin hauskoja kuvia ja kävin ostamassa faniteltasta XL-koon fanihupparin, joka löytyy tästä postauksesta.


Porttien avauduttua lähdettiin heti katsomaan missä meidän paikat on ja selattiin läpi illan "menu". Lämppäri ja tuli soittamaan noin puolen tunnin keikan kello 20 aikoihin. Kaikki alkoivat jo jännittyneinä laskemaan minuutteja kunnes kello löi 21 ja Cheek asteli raikuvien aplodien ja huudon kera lavan päähän soihtu kädessä!

Juhlia ja ystävyyttä


"Mä tunsin musiikin ja ilmassa heilutin sytkärii,
ympärillä mun parhaita ystävii"

Valoa ja varjoja


Illan kohokohtiin ja parhaisiin kappaleisiin kuului ehdottomasti se kun Yasmine Yamajakon kaunis lauluääni alkoi kuulua ja he vetivät yhdessä Jaren kanssa Syypää sun hymyyn kappaleen! Yllätyksenä vielä sen jälkeen tuli oma versio Kato mitä sä teit -kappaleesta, jota kuuntelin silmät säihkyen. Kaikki lähtivät heti mukaan laulamaan! 


"Kato mitä sä teit, sä jätit vain sirpaleita,
heitit hiekkaa suoraan mun silmiin, multa petti alta maa"

Intohimoa ja asennetta


"Kiitollinen, siunattu, onnellinen"

Illan lähestyessä loppuaan alkoi yhtäkkiä satamaan ja ajattelin, että taivaskin itkee kun Jare jättäytyy tauolle. Lopun aikana pystyi ihan näkemään miten mies alkoi herkistyä viimeistä biisiä Timantit on ikuisia vetäessä. Saatiin kuulla se kaksi kertaa ja lopuksi alkoi iso ilotulituksien spektaakkeli! Olen lähes sanaton siitä fiiliksestä mikä tuli tuon keikan aikana. ♥ Kaikki mitä Cheek sanoi... valoshow, kännyköiden valaisema stadion, biisivalinnat, vierailevat artistit ja loppuhuipennus... oli aivan täydellistä! Kiitos Jare unohtumattomasta keikasta ja ehkä elämäni parhaimmasta päivästä!


Kaikki vierailevat tähdet:
JVG, Raappana, Sanni, Diandra, Elastinen, Anna Abreu, Illi, Mikael Gabriel, Uniikki, Redrama, Jukka Poika, Katri Helena, Yasmine Yamajako, Samuli Edelmann, Jonne Aaron, Jussi69, Tasis, Erin, Sami Saari ja Brädi.

Kaikki kappaleet:
Fiiliksissä, Profeetat, Jos mä oisin sä, Flexaa, Jossu, Puhelinlangat laulaa, Syypää sun hymyyn, Kato mitä sä teit, Parempi mies, Anna mä meen, Äärirajoille, Kuka muu muka, Tuhlaajapoika, Mitä tänne jää, Onnenkyyneleet ja Timantit on ikuisia

Kuunteletteko Cheekkiä?

21 kommenttia :

 1. Hienoa että Suomestä löytyy tämän tason tähtiä jotka tekee tän kokoluokan juttuja! Itse en kuuntele Cheekkiä, se on mulle oikeastaan yhdentekevä. Mut sulla on olla upeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Aika hyvin oli joku muotoillukki nettilehteen, että Cheek tekee hyvää Suomen musiikille! :) Ihan fiiliksissä vieläkin. <3

   Poista
 2. Oli varmasti mahtava keikka!
  Kuuntelen kyllä,mutta en mitenkään erikoisemmin fanita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hieman poikkesi nuo päivät toisistaan ja oli mukava päästä siihen alkuperäiselle ja viimeiselle keikalle! :) Mutta hei sentään vähän ees kuuntelet. Hyvä! :D

   Poista
 3. Keikka oli ihan mahtava! Mä olin kaverin kanssa kans tuolla lauantain konsertissa, oltiinkin näköjään aika lähellä teitä. (?) meillä oli paikat D-katsomossa rivillä 32. Kauhea ikävä Jaree jo nyt :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootte olleet sitten lähempänä, koska me oltiin E47 katsomossa! Meillä oli siis ainakin aitaus välissä. :D Mutta siis yllättävän hyviä kuvia sain zoomattua ottaen huomioon miten kaukana oikeasti oltiin! :) Teillä oli hyvät paikat!

   Niinpä! Joskus on lähdettävä, että voi tulla takaisin. <3

   Poista
 4. Mahtavaa että sait kokea noin huikeen keikan ja kyllä mie sitä jonkin verran kuuntelen.Välillä enempi ja välillä vähempi mutta suosikki artisteja ehdottomasti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli ehdottomasti paras keikka millä oon käyny! Ei edes yhtään harmita, etten käyny missää kesäfestareilla, koska oli tommonen loppuhuipennus tälle kesälle ja siellä ei nähny pelkästään Jarea, vaan mun kaikkia kuuntelemiani artisteja mistä tykkään hirmusesti! :) <3

   Poista
  2. Niinpä siellähän oli monta muutakin hyvää artistia =)

   Poista
 5. Cheek on hyvä ja oon ehkä vähän kade sulle tän keikan takia ;)
  Tästä uusimmasta biisi tulokkaasta "Flexaa" en niin välitä. Se on jotenkin sekava :o Mutta sitä edellinen Äärirajoille on kyllä hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi laitoinkin, että postaus saattaa sisältää hehkutusta ja sitä kautta voi tulla harmitus kun ei päässyt... :D Haha! Valitan. :)

   Äärirajoille oli kyllä hyvä! Kiva kun muistutit siitä, koska sekin tuli tosiaan laulettua ja korjasin nyt postaukseen. Ihme tyyppejä kun tarkastin vielä nettilehdestä, että mitkä kappaleet oli esitteillä, mutta eivät näköjään osaa siellä hommaansa... Toivottavasti ei mikään muu unohtunu!

   Flexaan kuuntelin ihan heti ensimmäisen tunnin aikana kun se julkaistiin sillon yks perjantai ja tykästyin kauheasti, mutta Sannin osuus jäi vähän typeräksi mun mielestä. Nimittäin TAAS se puhui "aika pitkä matka hiekkalaatikolta tähän raivattiin" ja sit vanhassa biisissä Prinsessoja ja astronautteja "Kesä -96 polvet ruvella, taloyhtiön hiekkalaatikolla.". Eikö osaa muusta puhua kuin hiekkalaatikosta. :D Tuli vaan semmonen olo...

   Poista
 6. Ei vitsi tuli ihan kylmät väreet tätä lukiessa. MIKSI perkele mulla oli molempina päivinä 15h töitä enkä päässy tuonne :(((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwww Anni! Vitsi miten kiva kommentti. :) Mutta ei kivaa, että et päässy. :( Olen pahoillani, mutta toivottavasti fiilis välittyi jotenkin tätä kautta ja HYVÄLLÄ TAVALLA. <3

   Poista
 7. Hihi, mä olin perjantain keikalla! :) Oli kyllä aivan huikea ilta, ehdottomasti yksi upeimpia konsertteja, missä oon ikinä ollut. Tunnelma oli niin huippu ja show oli niin hieno, että vaikka ei ees Cheekkiä hulluna fanittaiskaan, niin musta siellä oli pakko viihtyä. :) Oli hienoo päästä pitkästä aikaas tadionille, oon viimeks ollu varmaan Elämä Lapselle konsertissa siel joskus ihan lapsena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Varmaan aika moni nuorikin tuli vanhempiensa kanssa sinne tai jonkun kaverin, joka ei ois välttämättä hirveesti fanittanu, mutta kyllä kaikki siellä seiso ja heilu ja laulo! Eli tarttuu Cheekin musiikki pakostakin ja se hyvä fiilis! :) Aivan upea kokemus! :) Ja ai sä oot käyny siellä aiemminkin, mä en oo ikinä. :D

   Poista
 8. Cheek kuuluu ehdottomasti suosikkeihin , on se vaan Äijä! Mukavaa kuulla , että konsertti oli mieluinen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! :) Ja oli ihana konsertti kuten varmaan huomaa kaikesta hehkutuksesta! :D

   Poista
 9. Cheek on aika hiton ihana<3! Olisin niiiin halunnut päästä tuonne keikalle!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JHT! <3 Ah niin se on. :) Voi harmi. :( No ehkä ensi kerralla jossain muualla näet Cheekin! :)

   Poista
 10. Mä on pakostakin kuunnellu :D mut on sillä muutama hyvä biisi mistä tykkään. Keikkaa on täälläkin hehkuteltu ja aika mageelta näytti kun neiti näytti videopätkää .... Voin kuvitelta sunkin huuman jotenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että mukava kuulla, että tyttöskin tykkäsi Cheekin keikasta! Itsekkin muutaman pätkän kuvasin! :)

   Poista