Cheekin stadionkonsertti ja bloggaajia | 21.8-24.8.


Moiii! Loman kohokohta oli ehdottomasti tämä viikonloppu, kun lähdettiin Helsinkiin katsomaan Cheekin Olympiastadionin viimeistä keikkaa.  Muutama saattoikin muistaa, kun mainitsin viime jouluna, että varasin liput minulle ja äitille lauantain konserttiin. Viime kuussa näihin aikoihin laskin jo blogissa päiviä, että milloin päästään lähtemään! Olen aivan sanaton tästä mielettömästä loman lopettajaisesta, koska keikan lisäksi pääsin tapaamaan muutaman ihanan bloggaajan ja kerkesin tekemään kaikenlaista muutakin! :) 

Torstai 21.8.

Aamulla noin kello yhdeksän aikaan pitikin sanoa kissalapsosille heipat. Felix halusi vielä viimeiset halit ennen lähtöä ja purisi vaan sylissä...

Saavuttiin aika reilusti yli kuuden tunnin päästä majoituspaikkaan ja luin, että paikan päältä löytyy todella hyvä asiakkaiden suosittelema sushipaikka. Etsin tietoa Facebookista ja paljon oli ihmiset sinne kommentoineet, että herkullista sushia olisi saatavilla. 

Ilta menikin sitten suunnitellessa huomista! :)


Perjantai 22.8.

Helsinkiin olin sopinut yhteensä kaksi blogitapaamista ja odotin tätä päivää todella innolla! Saavuin keskustaan äitin ja hänen kaverinsa kanssa kunnes lähdin omille teille!

Eekun kanssa nähtiin ihan ensin ja kävimme kiertelemässä muunmuassa japanilaistyyppisissä kaupoissa sekä testasin hänen lempiravintolansa!

Kissankujeita blogin neiti S puolestaan kutsui minut kotiinsa ja sain vihdoin nähdä hänen kaksi kissaansa!

Ihana, ihana perjantai! Kiitos! 

Lauantai 23.8.

Jee! Iik! Ääk! Kuumotti niin paljon tämä päivä, kun ei meinannut millään aika kulua sinne iltaan asti. Aah mikä ilta! Sanoinkuvaamaton!

Äitin kanssa käytiin päivällä syömässä ja siirryttiin sitten Olympiastadionin alueelle, jossa oli mm. fanituotteita myynnissä ja muutama tosi hyvä artisti nostamassa odottavien tunnelmaa!

Cheek -hetki viimein koitti ja laulettiin sekä heiluttiin ja tanssittiin äitin kanssa jokainen biisi. Kiitollinen, siunattu, onnellinen. #TEAMCHEEK Sunnuntai 24.8.

Lähdön aika koitti ja alkoi olemaan jo tosi ikävä kissoja! Lähdimme ajamaan aikaisin äitin kanssa kotia ja moottoritiellä sain soiton äitin kaverilta, että unohdin majapaikkaan järjestelmäkameran... No ei siinä auttanut enää takaisin lähteä, niin saan paketin postissa ensi viikolla. Luvassa on sitten kaikenlaista materiaalia kuten mielipiteeni torstain sushista, kuvia perjantain blogitapaamisista ja haalimani Helsingin ostokset! :)

Missä tunnelmissa olette lopetelleet kesää?

10 kommenttia :

 1. Mä en malta oottaa lisäpostauksia sun viikonlopusta ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ja kuule niitä on tulossa paljon! Vähän tässä "stressaan" kun ei oo tosiaan sitä järkkäriä ja kun pitäis paljon muutakin keretä kuvailemaan ennenku tämä kuukausi loppuu. :D ÄÄÄÄÄÄÄÄ! Mutta ihana kuulla, että odottelet siellä kivasti! ^__^

   Poista
 2. Oli kyllä kiva tavata vihdoinkin. :) Odotan innolla että mäkin pääsen joskus tapaamaan Simban ja Felixin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Oot just semmonen kun ajattelin ja oot varmasti samaa mieltä minusta! :) Harmi kun asutaan niin kaukana toisistamme, oltais muuten hyvät ystävät irl. :D Ja toivottavasti tämä päivä koittaa joskus, kun pääset mun luona käymään! :)

   Poista
 3. Kivalta kuulostaa sun viikonloppu, lisä postauksia odotellessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kati! ^__^ Joo niitä on toki tulossa ja kiva tietää, että odottelet sinäkin innoissasi niitä! :) Saa lisää puhtia tehdä. :D

   Poista
 4. Oli kyllä aivan huikeen ihanaa nähdä livenä.Toivottavasti nähdään toistekkin ja ei sitä tiiä vaikka mie kesälomalla eksysin ouluun =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oli! :D Ihan älytöntä miten tälleen voi tutustua blogin kautta ja sit saada mahdollisuus nähdä vielä livenä. Ainut huono puoli on tosiaan ku tuntuu, että asun kaikista hyvistä blogikavereistani niin kaukana. :( Mutta joo tervetuloa käymään, jos eksyt joskus! :)

   Poista
 5. Mun tyttö oli kans siellä Cheekin keikalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttösi oli varmasti sitten yhtä innoissaan! ^__^

   Poista